Ma scuzati ca nu am postat aici dar nu am reusit sa intru T___T
~Yuloby D~
I like huggies,yeah da' n-am inteles faza cu manga
~JavaLeen~
Poate tie iti suna cunoscut dar e prima data cand foloesc acest nick ^^...Uite-te la originea nick-ului ca sa afli de ce...
Inca n-am apucat sa vizitez tot site-ul asa ca nu am trecut pe la sectiunea extra sau vip
Poy le-am vazut cam toate de pe animax...Aproape toate...Alea ca Ayakashi Ayashi si Kyoro chan le-as spanzura daca ar fi adevarate ^^...Am incercat de multe ori sa urmaresc alte animeuri pe net dar mi-a fost lene pentru ca mai bine el vad la TV decat sa dau pe cele 3 parti de pe youtube...Si am mai vazut Elfen Lied si animeul pe care il urmaresc acum e Rosario+Vampire...
Ah,da..Cand vorbesti cu mine nu pomeni de istorie ca anu' asta ma duc in rapa
~Nyappy~
Adica?
Ce-mi place mai mult la chestiile paranormale?Pentru ca se misca lucrurile prin casa si uite tot asa incep sa ma bucur ca de Haloween o sa am fantome in casa
Sau nu...Chestia e ca stau arpoape de cimitir...
~Mitzuke~
Sunt Capricorn ^^
Culoarea RozZzZzZ
Momentan sunt doua...Antonel[ce carte frumoasa
] si Blestemul de la Craigiburn...Vreau sa citesc Sogun dar ala de a 11-a R nu mai aduce cartea la scoala...Si acum citesc Gulliver in tara piticilor ^^
Cu asta m-ai prins...Cred ca e Scary Movie
...Dar nu e...E Nea Marin Miliardar...Cat a putut sa-mi placa filmul ala si Dracul,un mort iubaret...Mda...Sunt mai mult fana comediei decat a gorazei...
Vad ca atat a fost...Ja;ne!