21-09-2008, 09:49 AM
Vei primi un milkinis...insa dupa ce il vei manca, iti va veni greata si vei varsa
Next: Vreau un monitor mai bun
Corupted Wishes
|
21-09-2008, 09:49 AM
Vei primi un milkinis...insa dupa ce il vei manca, iti va veni greata si vei varsa
21-09-2008, 09:57 AM
il vei primi,dar dupa cel aprinzi prima oarra,
va face scurtcircuit si gata k monitorul ext : vreau sai dai in cap k tigaia la guta
21-09-2008, 10:44 AM
hmm... daca chiar vrei tu sa-i dau cu tigara in capatana lu` gutza o sa-i dau,numai ca dupa,vine cu trupa sa de cocalari si incepe sa ma bata pana ce imi ies fire verzi din cap
As vrea sa-mi aduca ceva bun parintii mei
21-09-2008, 12:04 PM
Pai parinti tai o sa-ti aduca ceva bun, dar o sa fie o verisoara la tine si va trebui sa-i dea ei ce era pentru tine....
Mi-as dori un avion personal......
I love yaoi fic because is hot and sexy!!!
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg , chibi-ul lui Ice_angel_234
26-09-2008, 11:01 PM
Si sa vezi k nu poti
As vrea o sticla de Perroni Nastro Azurro(sa gust si berea asta )
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you Gets you stronger! Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination... Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu Bancuri,glume,avem de toate !!!
27-09-2008, 01:38 AM
Nu vei mai avea probleme niciodata....pentru ca nu o sa te mai trezesti niciodata de dimineata.Ci doar dupa ora 14:00(sa nu fiu yo singura)
NExt:Imi doresc sa nu ploua maine. My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
27-09-2008, 12:13 PM
Si sa vezi k o sa vina musonul de toamna la noi in tzara
Next:As vrea un tricou semnat de Inzaghi
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you Gets you stronger! Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination... Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu Bancuri,glume,avem de toate !!! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
17 Vizitator(i) |