20-12-2013, 10:57 AM
1) Ce personaje ai jucat la serbarile de la scoala cand erai mic? ( you know, Ursul, harap alb, ileana consanzeana etc.)
Dimitri, din Anastasia. A fost o singura data si a fost acu multi ani.
2) Care e placerea ta vinovata?
Sci Fi Pulp. Am o slabiciune pentru cartile SF vechi cu cele mai dubioase si aberante idei.
3) Care e planeta ta favorita din Sistemul Solar cu exceptia Pamantului?
Mercur, care e Icar in opinia mea.
4) (Optional) Ma consideri un user awesome? ^_^
Cine esti?
Next:
1. De ce postezi la topicul asta?
2. Esti de acord cu studiul care zice ca 4 din 10 adolescenti din Romania nu stiu sa citeasca?
4. Consideri ca 10 din 10 adulti din Romania, intr-un test similar, ar demonstra ca sunt capabili sa citeasca daca li s-ar pune in fata un text tehnic / recent si ar trebui sa asimileze informatia noua?
5. De ce crezi ca intreb astea?
6. Ai observat ca lipseste intrebarea 3?
Dimitri, din Anastasia. A fost o singura data si a fost acu multi ani.
2) Care e placerea ta vinovata?
Sci Fi Pulp. Am o slabiciune pentru cartile SF vechi cu cele mai dubioase si aberante idei.
3) Care e planeta ta favorita din Sistemul Solar cu exceptia Pamantului?
Mercur, care e Icar in opinia mea.
4) (Optional) Ma consideri un user awesome? ^_^
Cine esti?
Next:
1. De ce postezi la topicul asta?
2. Esti de acord cu studiul care zice ca 4 din 10 adolescenti din Romania nu stiu sa citeasca?
4. Consideri ca 10 din 10 adulti din Romania, intr-un test similar, ar demonstra ca sunt capabili sa citeasca daca li s-ar pune in fata un text tehnic / recent si ar trebui sa asimileze informatia noua?
5. De ce crezi ca intreb astea?
6. Ai observat ca lipseste intrebarea 3?
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.