31-08-2008, 02:46 PM
Vacanta va fi mai lunga, insa dupa aceea se va prelungi scoala...
Next: Imi doresc...mai multa memorie la calculator
Corupted Wishes
|
31-08-2008, 02:46 PM
Vacanta va fi mai lunga, insa dupa aceea se va prelungi scoala...
05-09-2008, 10:27 PM
O sa iti faci abonament la un internet de 555555 ori mai rapid ... dar cand va veni sa til monte o sa zica: "Imi pare rau dar nu avem asa ceva!"
Next: Imi doresc un set de carioci si culori scumpe si bune!
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
GFX made by meh! ^ [align=right]deviantArt || FaceBook || Twitter
06-09-2008, 11:21 AM
si apoi sa ma apuc eu sa desenz cu ele...
fii mandra, iti dai seama ca o sa desenez cu materialele tale? @_@ just kiddin` next: vreau sa nu mai am acest sentiment imbecil de gelozie >_<
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]
06-09-2008, 11:45 AM
Nu o sa mai ai sentimentul acela de gelozie,dar o sa ti se implanteze ura in suflet.
Next:As vrea sa fac rost de filmul ''Patru fete si o pereche de blugi 2''.
06-09-2008, 09:54 PM
vei face rost de el ... numai ca atunci cand o sal bagi in DVD-player o sati dea eroare <e zgariat>
Next: vreau ca chitara mea cea veche sa se transforme in una noua si sa fie de culoare negra cu roz <chiar vreau asta >.>`>
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
GFX made by meh! ^ [align=right]deviantArt || FaceBook || Twitter
09-09-2008, 01:57 AM
Dorinta indeplinita.Insa un obsedat al acestor instrumente va afla de ea...si bineinteles ca ti-o va fura(asta dupa ce te ucide).Damn...ce malefica sunt
Next:Imi doresc ca miercuri sa nu fie sfarsitul lumii(buey..am lucruri neterminate kr ema asteapta). My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
12-09-2008, 11:07 AM
Pai uite ca a trecut miercuri si nu a fost sfarsitul lumi...dar va veni cu alta ocazie...
Next: Imi doresc un calendar de perete cu Gackt
12-09-2008, 11:30 AM
[Tu ce ai cu calendarele? ]
O sa-l ai, numa ca nu va fi cu Gackt ci cu papusile Barbie cu care te jucai cand erai mica >.< Next: Vreau o bratara de neagra :X
[center]
What a fool! I don't know about tomorrow...[/center] |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
13 Vizitator(i) |