Sweet dear God,
Am un interviu la 9.30, unul la 11 si unul la 15, toate la cel putin 40 de minute intre ele. Toate trei pentru joburi in Customer Care si anume singurul lucru pe care stiu sa-l fac si pentru care ma va mai angaja cineva vreodata.
Inca ma gandesc daca sa mai incerc sa dorm sau nu si daca sa ma duc la interviul de la 9.30 sau nu, pentru ca am citit niste chestii absolut odioase despre firma cu pricina pe undelucram.ro si am impresia ca ma trag in piept. Sa nu mai mentionez ca oamenii care au scris de bine pe site erau practic analafabeti kshtz. La unul dintre ei am gasit fraza "dc vb englz ft bn" I sh*t you not. Ma gandesc sa le dau un mail sa le spun ca am primit o pozitie in alta parte si gata. Risc sa nu ajung la timp la al doilea interviu, pe care chiar vreau sa-l sustin. E vorba despre un job full time pe engleza, ceea ce inseamna ca voi lucra noaptea si voi fi platita mai bine. I'm not really a morning person, so it suits me si imi place sa vorbesc in engleza. Plus ca e la trei statii de casa, ajung cam in 20-25 de minute acolo. Plus ca stiu sigur ca respectiva companie e serioasa. Al treilea interviu e ca si trecut, e fix ce-am facut la my previous job, asa ca daca ajung acolo si nu adorm in timpul interviului totul o sa fie ok.
Nu mi-e somn. Sunt agitata, iritata si parca imi bate inima mai repede. Nu am emotii pentru interviuri, am mai dat inca vreo 20 exact ca astea, sunt sigura.
Ned se uita la niste clipuri pe youtube si eu pana mai devreme cand am deschis Azup, am frecat duda pe un site din asta cretinel de femei. Am aflat ca daca visezi pisici e naspa si trebuie sa omori pisicul ca sa nu ai ghinion, ca horoscopul meu spune ca imi voi gasi iubirea saptamana asta (da, probabil o sa ne intalnim prin casa) si ca barbatii sunt stimulati sexual de mirosul de gogosi. Yet again, I sh*t you now, my friends.
Si am gasit un joculet care e un fel de 2048 numai ca are culori in loc de numere si mi-a mancat bateria, nervii si doua ore din viata.
Oh, I sorta kinda had a nervous breakdown cand mi-am dat seama ca mi-am dus toate hainele de corporatista la maica'mea la Giurgiu si ca n-am cu ce sa ma imbrac la cele trei magnifice interviuri. De asemenea, mi-am dat seama ca nu am decat haine albe, negre si crem, dar am treninguri si pijamale de toate culorile. Ma intreb ce spune asta despre mine?
Ma gandesc daca sa imi iau toacele de 10, pentru ca sunt cei mai prezentabili pantofi pe care ii am si sa imi indes totusi niste sandale in geanta in caz ca imi piere avantul dupa 20 de metri.
Mai am fix 2 si 29 de minute de dormit daca imi propun sa ajung la primul interviu si 5 ore daca ma duc direcr la al doilea.
Eh, macar o sa mananc un corn cu ciocolata la micul dejun.