Scuzati dar nu m citit toate posturile voastre decat pe ale lui Mitzuke si DarK
In fine hai sa imi dau si eu cu parerea.
Poi eu zic ca ar putea fi adevarat.Sunt destule mistere in lume,oameni disparuti fara urma ( a.k.a. Elodia care poate...o fi luato Enma.Cioaco poate o fi scriso in death note poate o fi un aka Kira...sau o fi apelat la site-ul interzis ..cine stie)
In fine...cred ca ar putea exista mitul...site-ul desigur fara rezultat..dar mai tarziu cu trecerea anilor doar te trezesti ca persoana care ai scriso.. moare
Ar fi interesant.La fel si cu death note-ul .Cati dintre noi nu au avut acele mici jurnale unde scriam cu pix invizibil sau zeama de lamaie si scriam persoana pe care o uram si cand sa moara.Eu una am avut.
In legatura cu Triunghiul Bermundelor...am auzit ca acolo e un camp energetic...ceva chestii cu polii..nuj sigur dar nu are legatura cu magia.
Ah da credeti in magie...pe you tube sunt multe porcari ce merg pe apa si zboara ca in filmele americane...Mda totusi trucurile cu carti sunt interesante ca nu-mi dau sema daca sunt trucate sau sunt direct...
In fine revenind
s-ar putea ca Iadul sa existe..su nu.
Toate se leaga de Dumnezeu
.Daca nu exista...adio rugaciuni adio Iad adio Rai adio Hell girl
Asta depinde cat credem.Daca Dumnezeu nu exista sansele ca shinigami si deanth note sa existe cresc cu pana la 20% cred.
Si cum se zice pe vremea lui Iisus totul se baza pe vorbe si nici un fapt clar deci sansa ca Iisus sa fie un mit creste
si scade sansa lui hell girl...
In fine am vorbit doar tampeni in acest post si am fost mi mult offtopic.Oricum tind sa cred ca hell girl exista si cred si mai mult ca Death note si shinigami exista
P.S.: gomen mozilor pentru offtopicuri
edit: mda Ice angel la cate animeuri nu am vazut chestia aia?La vreo 10 cred
restul toate le au : ghost stories,death note,...poate doar vor sa ascunda adevarul
cine stie...chestile din ghost stories chiar par adevarate