20-07-2013, 07:55 PM
Originea nick-ului
|
27-07-2013, 11:24 PM
Pai povestea nick-ului meu este urmatoarea: "Mikky"-este o porecla ce vine de la numele meu,mi-a placut mult cum suna si de aceea am pus-o.Cratima este acolo deoarece eu ,de obicei,nu prea o folosesc si m-am decis ca acum este momentul sa incep."Rock" vine de la faptul ca imi place acest gen,muzica mea de suflet,ca sa zic asa. "6" din "68" este numarul meu preferat , iar "8"-ul este numarul meu norocos.Si cam asta e nick-ul meu.
![]()
02-09-2013, 11:59 PM
Nick-ul meu e inspirat dintr-un film.
Ceva horror de duzina. Nici prea prost , nici prea bun. Am uitat cum se numea. Clasic, numai ca thebadguy carei killerea pe toti era un sudor. Si cum spiritul meu de roman din carpati sa trezit a venit exclamatia "Si Dorel sudoru' asta cine e?" Elda Taluta
Sarks Sark Ark Alks
12-09-2013, 08:50 PM
(Ultima modificare: 12-09-2013, 08:50 PM {2} de MajinCloud.)
11-10-2013, 11:07 PM
My armor is CONTEMPT! My shield is DISGUST ! My sword is HATRED !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear ! ![]()
12-10-2013, 05:05 PM
Well, nu ca ar fi greu ca lumea de pe aici sa isi dea seama de originea nick-ului meu, insa motivele pentru alegerea lui pot sa nu fie atat de evidente. Desigur, acesta vine de la tara noastra, Romania, insa l-am ales in principal datorita personajului omonim din Hetalia care mie unul imi place foarte mult cum este reprezentat (mai ales in fan art-urile de pe net) si asta nu neaparat pentru ca reprezinta tara noastra. Iar un al doilea motiv ar fi ca pe toate forumurile manga/anime vezi in mare parte nick-uri inspirate din cultura japoneza (lucru absolut normal), asa ca am zis ca ar fi bine sa mai romanizez pe aici atmosfera pentru a restaura echilibrul. Ciudat si ilogic? Cu siguranta, dar meh, who cares? I for one love it
![]()
04-11-2013, 10:27 PM
Riin.
Initial voiam Rin,dar deja il are altcineva. De ce? Fiindca e dragut,scurt,si vine de la Rin Kagamine,Rin Okumura si de ce nu,Matsuoka Rin.
10-11-2013, 08:55 AM
Pai..prima oara mi-am pus nick-ul asta pe un MMO...,si ce-a fost dupa e chimie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |