10-04-2013, 07:22 PM
Wikipedia Game
|
12-06-2013, 10:08 PM
Numele trupei: Alpargatas S.A. (chiar suna bine,parerea mea)
Numele albumului:Hurricane Adrian (nu comentez) Track 1:Joseph Brazier (nici aici nu comentez) Track 2:Nanxi (wow,opera chineza, imi place) Track 3:Warren Carney (hmmm...) Track 4:Shoreditch High Street railway station (dar stiu ca e un nume luuung) Track 5:John Proctor (disambiguation) Track 6:Counting method Bonus Track:Hard rock (nu imi vine sa cred ca mi-a picat tocmai asta,ce noroc) Genul albumului:Rock 100% Dedicat: cui se simte cand citeste P.S:Interesant trupa mi-am tras,ca sa zic asa.
19-07-2013, 01:01 PM
Numele trupei: Altbrandsleben *wow,asta da nume,nu cred ca cineva il poate tine minte pe tot*
Numele albumului: Rental Housing Association of Puget Sound *no comment* Track 1: Ophryophryne *hmmm...imi place * Track 2: Riddlesworth *uuuuwow...* Track 3: Akira Kurosawa Memorial Short Film Competition *mdea* Track 4: Lorenz Nieberl Track 5: Battle of Cyzicus *cred ca asta e piesa mea preferata de pe acest album* Track 6: Electoral results for the Division of Dobell *nume lung* ¤ Bonus Track: Daspoort Tunnel ¤ Genul albumului: Rock,bineinteles ¤ Dedicat: cui citeste~
19-07-2013, 03:33 PM
Numele trupei: Ballyboden St. Enda's GAA -- BEST NAME EVER!
Numele albumului: Chro?le Track 1: Inspiration totul bine ?i frumos pan? cand am citit c? este numele unui cal de curse Track 2: Anjaneri Track 3: Sampson Flat, South Australia Track 4: Honey Rider Track 5: Fatter Track 6: William D**k D**k? Serios Wikipedia? Partea cea mai tare: este numele unui politician Bonus Track: Annulohypoxylon archeri. Deci sunt sigur? c? fani ar iubi acest cantec Genul albumului: Ori este dubstep, ori rock. Prea greu de decis...
26-07-2013, 01:33 PM
Can you hear the silence? Can you see the dark? Can you fix the broken? Can you feel, can you feel my heart?
04-09-2013, 02:27 AM
Am sa fac rau de dragul de'a nu face bine
Stiind ca daca fac lucruri rele o sa ma simt bine. http://myanimelist.net/animelist/bolomaniac |
|
br>
Utilizatori care citesc acest subiect: |
12 Vizitator(i) |