10-01-2013, 10:57 PM
Lia la ce ora ajungi duminica? Si poate ajunge si daria xD Desi... nici nu stiu daca eu ajung )) am examen pe 5 si pe 2 e ziua cuiva... so... idk ._.
Meeting Bucuresti & Brasov
|
10-01-2013, 10:57 PM
Lia la ce ora ajungi duminica? Si poate ajunge si daria xD Desi... nici nu stiu daca eu ajung )) am examen pe 5 si pe 2 e ziua cuiva... so... idk ._.
10-01-2013, 11:49 PM
Dude, 2 e sambata , duminica la 10 seara ajunge avionul si la 8 trebuie sa fiu la clinica. 5 e marti deci esti ok. DE CATE ORI MA VEZI TU PE MINE? GINECOLOGO SCRIE PE TINE LUNI.
Vine si Cherie probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
11-01-2013, 10:22 AM
^GINECOLOGO??? O.o What does that have to do with anything we're talking here?
Lol, ziceam ca pe 2 e ziua cuiva si e posibil sa nu fiu tot weekendul in Bucuresti [depinde in mare parte de cum va fi vremea]... in ideea ca aterizezi pe la 6 asa... nu la 10! Ramane pe luni... si sa vedem daca ma pot invoi pe la 4-5 asa
12-01-2013, 12:57 PM
Eu luni nu pot veni -asta doar daca pica un cerc pedagogic ceea ce este imposibil- .
12-01-2013, 01:19 PM
Pai sa vedem ce fac, e posibil sa fiu de vineri 8 in Bucuresti ca agentia nu e deschisa duminica si nu stiu sigur daca ma intorc in Brasov pentru sambata ca e cam aiurea cu trenurile. Eu va spun de pe acum... We need to find a warm place where to stay , I will basically be a popsicle brrr.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
21-01-2013, 02:14 AM
Well, am schimbat datele :3. In mod aparent aterizez pe 17 si ne vedem pe 18 candva dupa pranz ^.^. Majin a zis ca vine si Aly la fel, si sper ca si Cherie. Dar vad ca nu prea vrea sa ma vada nimeni .
SI DA STORMY O SA VIN SA TE VAD SI PE TINE IN VREO... 8-9 luni, so shhhhh! probabil n-ai primit niciodata
21-01-2013, 04:16 AM
Dude, daca nu-s ocupat cu licenta&stuff in perioada aia, cred ca vin. S-o vad pe Aly.
29-01-2013, 08:18 PM
Si, evident, o sa vin si eu.
mantramantramantramantramantramantramantramantramantramantra
29-01-2013, 08:54 PM
Mmmmyes, asa, asa adunati-va . Cat mai multi.
Meeeeeow, can't wait to see you baby mou probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
7 Vizitator(i) |