08-06-2012, 09:18 PM
Se ia o oala mare si se toarna apa pana la jumatate dupa care se adauga faslea si se lasa la fiert timp de 10 ore si 10 minute. Se stinge focul, iar continutul din oala se toarna intr-un vas mai mare pentru a fi amestecat cu 7 linguri de sirop de artar. Se baga apoi la frigider pentru 30 de secunde la o temperatura de -666 grade Celsius, daca se poate. Se va face bocna. Se baga in cuptor pentru a se dezgheta. Se adauga niste capatani de usturoi si se amesteca bine cu o lingura de aur. Neaparat de aur. Se iau cateva broaste si li se taie picioarele. Adaugam 300g picioare de broasca si lasam sa prinda miros. Luam o farfurie si turnam din continut si ornam cu niste pene de gasca, mai mari sau mai mici, dupa preferinte. Luam un pui, ii taiem capul si il punem intr-o farfurie alaturata. Pofta buna!
Next: oua stricate, mucegai, paine, malai, apa si matreata.
Next: oua stricate, mucegai, paine, malai, apa si matreata.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.