26-08-2007, 01:11 PM
Yellowcard - Space Travel
next: Sugarcult - She's The Blade
next: Sugarcult - She's The Blade
![[Imagine: 2vih4yr.png]](http://i32.tinypic.com/2vih4yr.png)
Ce Asculti acum?
|
06-09-2007, 04:53 AM
Well....de 3 ore ascult T.A.T.U>Gomenasai.O melodie super.Pe mine cel putin...m-a atins unde ma doare mia tare...m-ai ales ca m-am certat cu prietena mea cea mai buna.
![]() My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
06-09-2007, 12:41 PM
(Ultima modificare: 11-09-2007, 10:34 AM {2} de dark_anime.)
ok chiar acum ascult System Of A Down - Old School Hollywood ce mishto e melodia shi formatzia de asemenea doar ca e cam pe sfarshite nu mai e la faza aia cand zice "hei man don't you touch my belt"
![]() ![]() ![]()
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![]() I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
15-09-2007, 06:17 PM
Acum ascult..Cascada-Shut up x.x.
Imi place melodia pentru ca este foarte ritmata si mi-a dat-o o prietena^^Uneori ma face sa ma simt mai bine.
15-09-2007, 08:14 PM
Lacuna Coil-To the edge
Si in continuare celelalte albume Lacuna Coil(am vreo 4.....parca...trebuie sa vad daca nu au scos mai multe..... --_-- ). Ador melodiile astea(desi le-am gasit destul de recent......adica saptamana trecuta ![]() ![]()
18-09-2007, 08:56 PM
pai ascult My Chemical Romance - Teenagers..
![]()
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![]() I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
[split] Ce asculti acum? v.3 | 0 | 3.052 |
03-07-2012, 07:56 PM Ultimul răspuns: |
||
Ce asculti acum ? v.2 | 771 | 345.659 |
06-12-2011, 08:51 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |