Dedicatie Muzicala
|
Iti dedic asta doar fiindca lesin de ras si nu stiu cum pisicii mei a ajuns melodia asta la mine in playlist, dar la cat de dubioasa e, s-ar putea sa o fi primit de la Alex. *rofl*
Asa ca scumpa mea, Mada, te rog frumos cu dedicatie sa vii sa ma vezi la vara ca te iubesc si imi e dor de tine Creepy weird song probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
07-02-2012, 01:42 PM
@ Smultronstället : Nu ştiu, chiar nu ştiu dacă am nimerit ceva. Nu cred că am vorbit vrodată, sau chiar dacă am făcut-o nu cred că am discutat despre preferinţele în materie de muzică, dar asta a fost prima melodie care mi-a sărit în ochi din playlist când ţi-am văzut nick-name-ul. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=xcNiehHPcQo
02-04-2012, 07:39 PM
One Replublic - Stop and Stare.
Inainte aveai la avatar pe unul din One Direction si ai scris ca esti fan. E una dintre singurele melodii de la ei pe care am ascultat-o si care mi-a placut, asa ca ti-o dedic. Nu am nicio idee ce sa mai scriu in continuare...
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
01-05-2012, 08:23 PM
*cough*
*cough* Nu musca topicul asta pe nimeni ce dracului, postati o melodie oricat de proaste ar fi gusturile voastre -muzicale-, asta e si ideea topicului, nu trebuie neaparat sa se nimereasca stilul cu cel al userului de mai sus, e doar de share. BE ALIVEEE!!!
Do not speak unless you can improve the silence.
Cam mult spam aici. Nu sterg posturile caci sunt dedicatii, dar aveti grija cu randurile. Cat de greu e sa scrieti si o mica parere, ceva? Lia.edit: Calm, mami. Ma astept sa scrieti ceva mai consistent, de genul de ce dedicati melodia respectiva userului de deasupra. Sau ceva amuzant, asa cum a scris Wundie. Pastrati regulile din primul post va rog. |
|
br>
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |