02-07-2008, 03:25 PM
As incerca sa ma trezesc...
Next: Ce ai face daca ti-ai intalni idolul?
Next: Ce ai face daca ti-ai intalni idolul?
Ce-ai face daca ?
|
03-07-2008, 12:53 AM
(Ultima modificare: 03-07-2008, 12:54 AM {2} de Magica Bloom.)
Mi-ar place foarte mult. As pefera mai mult zborul decat mersu pe jos. As renunta la mersul pe jos
![]() ![]() Ce ai face daca firma la care ai net ar da faliment?
03-07-2008, 12:56 AM
Ei bine...ar afla de ce e in stare cea mai mare fana a lui Yuki Eiri?cum sa dea faliment?Au luat-o razna??Le dau destui bani pe luna
![]() Q:Ce ai face daca ai afla ca este mostenitoarea unui imperiu? ![]() My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
04-08-2008, 02:42 AM
Huh ? O_O' well in primul rand cred ca m-as asigura sa vad daca nu e o greseala o.O' In al2lea rand m-as bucura, in al3lea rand as imparti tot ce am mostenit .-. logic as ramane si eu cu ceva hm..
Ce ai face daca nu ar mai exista anime-uri? .-.
04-08-2008, 05:58 PM
as muri O_O si as incerca eu sa fac unele xD chiar daca nu mi-ar iesi...sau as face un grup mare cu adolescenti carora le plac anime-urile si am incerca toti sa desenam si sa le animam
![]() Ce ai face daca ar veni surioara/fratiorul tau mai mic si tiar spune k esti o maimuta si k iti inseli prietena/prietenul?(de fata cu prietenul tau) xD ![]()
04-08-2008, 06:25 PM
hm.
![]() ![]() Ce ai face daca un criminal in serie ar veni la tine si te-ar implora cu lacrimi in ochii sa-l ajuti la crimele lui,spunandu-ti ca este fanul tau nr.1 ![]()
04-08-2008, 09:14 PM
Lol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce ai face daca ai afla ca cel mai bun/ cea mai buna prieten/prietena al tau/a ta estu un/o criminal/crminala maniac/maniaca si ca urmatoarea victima vei fi chiar tu ? ![]()
[center]~ ã²ãらã—ã®ãªãé ƒã« ~
![]() Make me mad and you will suffer the wrath of KILLER lolis ! [/center]
04-08-2008, 09:46 PM
As incerca sa discut cu ea daca vad ca nu merge as deveni si eu o criminala sa vedem cine moare prima
![]() ![]() Ce ai face daca ai afla ca ai fost adoptat/adoptata?
05-08-2008, 12:47 AM
As incerca sa-mi gasesc parintii adevarati si poate sau-i cunosc putin,dar nu i-as considera nikiodata cafiind mama si tatal meu!
Ce ai face daca ai afla ca esti nemuritoare/nemuritor?
I love yaoi fic because is hot and sexy!!!
http://i280.photobucket.com/albums/kk183...tion-8.jpg ![]() ![]() , chibi-ul lui Ice_angel_234 |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |