05-02-2012, 09:51 PM
Heyaaaaaaaaa^^. Aici Alle/Allex la butoane . Depinde cum vreţi să-mi spuneţi. Sunt nouă pe aici, şi mi-aş dori să-mi fac prieteni/prietene. Acum să vă zic câte ceva despre mine.
Sporturi : practic şi am practicat de performanţă.
Baschet şi Atletism - de performanţă
Hamball, volei, football - acestea le-am practicat câteva luni.
Vârstă : 15 aproape 16, pe 7 mai.
Fraţii: Am un frăţior de aproape 4 ani, face în 8 mai. Un frate care e decedat şi o fată (cred) căci mama e însărcinată.
Locaţie : Cluj-Napoca
Muzică: Rapp, Rock, Dubstep, Minimal şi muzică Chinezească.
Manele nu ascult, însă nu-s nici pro nici contra lor. Fiecare ascultă ce vrea.
Sunt o fire dificilă (cu părinţii) şi oameni care-mi rănesc prieteni. Se spune că uni prieteni se vând pe la spate.. am avut şi eu dăştia pe listă, doar că le-m făcut vânt. În concluzie urăsc trădătorii, bârfitori.. : )
Îmi plac plimbările în parc, îmi place să alerg, să compun deja am două ficuri *smile* , îmi place să stau în ploaie, îmi plac romanele de dragoste, şi ador ficurile yaoi!
Sunt sigură că o să mă distrez pe aici <3. Dacă aveţi întrebări nu ezitaţi să mi le puneţi! pupici şi Ja neee'.
Sporturi : practic şi am practicat de performanţă.
Baschet şi Atletism - de performanţă
Hamball, volei, football - acestea le-am practicat câteva luni.
Vârstă : 15 aproape 16, pe 7 mai.
Fraţii: Am un frăţior de aproape 4 ani, face în 8 mai. Un frate care e decedat şi o fată (cred) căci mama e însărcinată.
Locaţie : Cluj-Napoca
Muzică: Rapp, Rock, Dubstep, Minimal şi muzică Chinezească.
Manele nu ascult, însă nu-s nici pro nici contra lor. Fiecare ascultă ce vrea.
Sunt o fire dificilă (cu părinţii) şi oameni care-mi rănesc prieteni. Se spune că uni prieteni se vând pe la spate.. am avut şi eu dăştia pe listă, doar că le-m făcut vânt. În concluzie urăsc trădătorii, bârfitori.. : )
Îmi plac plimbările în parc, îmi place să alerg, să compun deja am două ficuri *smile* , îmi place să stau în ploaie, îmi plac romanele de dragoste, şi ador ficurile yaoi!
Sunt sigură că o să mă distrez pe aici <3. Dacă aveţi întrebări nu ezitaţi să mi le puneţi! pupici şi Ja neee'.
Boys love.