Hei aici sus! Da aici, tu cel care citesti!
Buna! Deci daca tot sunt aici sa ma prezin..Pam-Pam-Pam:
1` Ma numesc Delia, insa lumea ma striga in multe feluri. Cel mai uzual ar..deLL! Insa ma puteti striga cum doriti!
2`Am 15 ani[ aproape ii fac acum in decembrie]
3`Imi place sa`mi fac prieteni cat mai multi sa se umple dasaga cu ei !
4` Sunt o persoana rezonabila, care stie sa se faca iubita de altii, atasandu-se de ei ca de lipici! Asta nu inseamna daca sunt o persoana buna, daca ai tupeul sa ma jignsti vei primi ceea ce merit: adica ceva de "dulce"! ....
5`Cel mai mult imi place sa lenevesc pe canapea in fata unei emisiuni bune sau in fata pc`ului. Daca as putea as trai din asta
6` Imi place anime`urile si de curand am inceput sa citesc manga! Anime`ul meu favorit este InuYasha, nu ma judecati pentru asta
7` Imi place sa joc metin, 4story, sa scriu anime`uri si multe altele dar nu va mai stresez!
8` Restul il vei afla daca ma contactezi! Va multumesc pentru atentie!
Astept sa vad daca imi voi gasi noi amici aici la zup! :-*
Va pupa eu!!
^^ deLL-Chan!
P.S: Un defect al meu este..nu vi`l zic sa nu va speriati!
Buna! Deci daca tot sunt aici sa ma prezin..Pam-Pam-Pam:
1` Ma numesc Delia, insa lumea ma striga in multe feluri. Cel mai uzual ar..deLL! Insa ma puteti striga cum doriti!
2`Am 15 ani[ aproape ii fac acum in decembrie]
3`Imi place sa`mi fac prieteni cat mai multi sa se umple dasaga cu ei !
4` Sunt o persoana rezonabila, care stie sa se faca iubita de altii, atasandu-se de ei ca de lipici! Asta nu inseamna daca sunt o persoana buna, daca ai tupeul sa ma jignsti vei primi ceea ce merit: adica ceva de "dulce"! ....
5`Cel mai mult imi place sa lenevesc pe canapea in fata unei emisiuni bune sau in fata pc`ului. Daca as putea as trai din asta
6` Imi place anime`urile si de curand am inceput sa citesc manga! Anime`ul meu favorit este InuYasha, nu ma judecati pentru asta
7` Imi place sa joc metin, 4story, sa scriu anime`uri si multe altele dar nu va mai stresez!
8` Restul il vei afla daca ma contactezi! Va multumesc pentru atentie!
Astept sa vad daca imi voi gasi noi amici aici la zup! :-*
Va pupa eu!!
^^ deLL-Chan!
P.S: Un defect al meu este..nu vi`l zic sa nu va speriati!
So make your jokes, go for broke
Blow your smoke, you’re not alone
But who’s laughing now?
^^ deLL-Chan!