14-09-2011, 06:54 PM
Uber, sper ca ai inteles de ce se duce Romania de rapa!
si ca sa fiu ontopic:
si ca sa fiu ontopic:
Citat:Despre efecte negative
Masturbarea
|
14-09-2011, 06:54 PM
Uber, sper ca ai inteles de ce se duce Romania de rapa!
si ca sa fiu ontopic: Citat:Despre efecte negative
14-09-2011, 07:03 PM
Cu efectele am vrut sa vad ce ziceti voi...pe net sunt o gramada de contradictii...Ughh nu ma-ti inteles vroiam sa va aud doar pareea(desi toti ati facut off).Omfg nu tre' sa ma sfatuiasca nimeni daca nu stiam ce e aia nu deschideam topicu'
Elda Taluta
Sarks Sark Ark Alks
14-09-2011, 08:16 PM
vezi sa nu-ti creasca par in palma daca o faci prea mult
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT
14-09-2011, 09:00 PM
Azazel mama, inainte de a cauta pareri despre "sexul cu tine insasi".. in fine, nici nu mai zic nimic XD.
In fine, nu se oboseste nimeni sa inchida topicul asta ?
15-09-2011, 12:13 PM
(14-09-2011, 06:06 PM)Akito A scris:(14-09-2011, 02:54 PM)Uberwald A scris: Sasori, poate ai vrea sa spui 'ofensiv', mamii. Cer sa te contrazic, daca stii multa teorie sexuala, nu stii nimic despre viata si in niciun caz despre viitor. Greseli oricum se vor face, cu cat mai mult le eviti, cu atat mai rau, pentru ca atunci intr-adevar nu o sa inveti nimic despre viata. Nu am implicat nici ca ar fi o crima, doar ca sunt subiecte mult mai constructive de abordat si ca practica bate teoria in cazul asta, dar doar in momentul in care esti pregatit. Nu inteleg de ce un copil si-ar bate capul cu lucruri pe care nu e pregatit sa le inteleaga. O sa stii cand e timpul potrivit. Pana atunci bucura-te de copilarie si de aerul placut de toamna, iti va face mai mult bine. Rolul apelativului era sa iti arate ca nu e nicio urma de ironie in ceea ce zic eu, va vad ca pe niste copilasi naivi, eu eram si mai rau de atat, dar macar aveam alte preocupari. Eu nu cred ca m-am sustras de la reguli, le cunosc destul de bine. Nu am retezat avantului nimanui, doar directia. Cat despre de ce se duce Romania de rapa, nu stiu, oricum nu locuiesc in ea. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |