Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is for everyone [yaoi]

#41
Frumos...imi place ca ai mai pus ceva descriere...ai ceva greseli de scriere dar nu-mi place sa descos tot ^^...
Desigur in urmatorul capitol sper sa ai mai multa descriere ...poti descrie aerul de munte cabana si atmosfera ce-i inconjoara pe cei doi

Gambate *__^

#42
Cap 19

O plimbare in padure



Cei 3 prieteni se asezasera pe locurile rezervate,privind peisajul ce se schimba de la o secunda la alta pe geamul trenului pe care inca ramasera urme de apa. Trecura in viteza pe langa o padure de la marginea orasului acoperita cu un covorvoluminos de frunze caramizii ce ingropau radacinile groase ala copacilor. Cerul se intunecase. Din cand in cand un tunet brazda linistea cerului iar luminii orbitoare se zareau in departari. Sen adormi pe umarul colegului sau care incepuse sa citeasca linistit dintr-o carte in timp ce pritenul sau iesise din compartiment pentru a privi mai bine peisajul. Dealuri incepura sa i se infatiseze in fata ochilor ce se plimbau fara incetare de-a lungul si de-a latul pietrelor lasate in urma de tren . Cu cat urcau mai mult,urechile li se infundau. Brunteul se trezi,ducandu-si mainile cap:

- Aaah,fir-ar sa fie de altitudine...imi plesneste capul! zise acesta injurand ceva printre dinti. Ryu isi intoarse privirea spre el, ducandu-si mana in jurul gatului sau,sarutandu-l usor pe buzele-i moi ca si casmirul:

- Mai bine stai treaz asa iti e mai usor. Intre timp daca vrei iti citesc cate ceva sa treca timpul mai repede,spuse Ryu,dand pagina. Brunetul dadu negativ din cap duca care il lua pe iubitul sau in brate,inchizand ochii. Baiatul incepu sa-si plimbe degetele prin parul lui Sen,dezmierdandu-l cu sarutari usoare pana ce colegul sau ii adormi fericit in brate. Curand insa ,blondul adormi si el,cartea cazandu-i din mana pe podea. Satenul mai pierdu catevea minute pe coridor dupa care se intoarse la cei 2 asezandu-se, plictisit pe scaun . Zari cartea prietenului sau si o ridica de jos incepand s-o rasfoiasca curios.
" Ha...o carte de groaza,Ryu cred ca nu vrea sa doarma la noapte" ,zise baiatul citind cateva randuri. Se uita apoi pe coperta,examnind cu interes imaginea. Apoi incepu s-o citeasca ,deschizand la o pagina oarecare: ........." pe aleea goala unde fata isi facea de obicei veacul alaturi de prietenele sale, incepura sa se auda pasi. Apoi un zgomot sparse linistea mortuara. Lisa se intoarse privind speriata in urma sa. O imagine incepu sa se contureze in ochii ei apoi disparu fara urma. Auzi sunetul unui geam spart apoi vazu un baiat ce cadea cu repeziciune in gol. Il recunoscu imediat acesta fiind chiar fratele ei care murise cu putin timp in urma,cazand de la etajul de la care locuia". Tadashi inchise cartea zambind prosteste in sinea sa:

"Interesanta carte...totusi daca voi avea cosmaruri or sa fie datorita lui". Puse cartea langa el,dupa care se uita la cei doi care dormeau imbratisati. Ryu deschis somnoros ochii,cascand in timp ce-si privea iubitul care incepuse sa-i stranga tricoul in pumni. Blondul incepu sa-l zgaltaie pana ce acesta se trezi de tot:

- Ce...ce ai? intreba Sen dand drumul la materialul mototolit. Visam asa frumos ,continua el.
- O sa ai timp sa visezi la noapte,zise blondul ridicandu-se de pe scaun. Iubitul sau cazu adormit cu capul pe scaunul sau,incercand sa adoarma la loc. Satenul isi urma prietenul afara din compartiment dupa care incepura sa discute:

- E ceva intre voi? intreba acesta privindu-i zambetul prietenului sau ce-i juca in coltul gurii.
- Mai mult ca sigur,raspunse Ryu, visand cu ochii deschisi. Vocea condunctorului rasuna in toate vagoanele,sculandu-l pe bruntel care inca privea buimac in jurul sau:
* - Statia pentru muntele Fuji,va rugam coborati*. Sen se ridica grabit de pe scaun,apucandu-si bagajul. Ryu il astepta pe hol impreuna cu pritenul sau. Coborara toti trei,extenuati de pe drum. Cei 2 iubiti isi indreptara privrea spre piscul muntelui,acoperit cu zapada ce se ivea din norii albi si pufosi. Incepura sa respire cu nesat aerul rece ce incepuse sa-i ameteasca. Mai ramasera cateva secunde asa,dupa care la indemnul satenului parasira gara. Fratele mai mare a lui Tadashi sosii sa-i intampine cu masina. Era un baiat inalt,brunet cu ochii mari . Corpul sau era mangaiat de razele soarelui,fiind imbracat in niste pantaloni negri si un tricou alb,lejer,ce-i descoperea pieptul. Parea mai in varsta decat fratele sau ,chiar daca era mai zvapaiat din fire:


- Ryu,ce mare ai crescut de cand nu te-am mai vazut. Cine e amicul tau,intreba baiatul ,privindu-l pe Sen cu zambetul pe buze.

- El e ...colegul meu,Sentaro. Sen el e Manabu Yuudai,fratele mai mare al prietenului meu.
Sen ii stranse mana,multumindu-i politicos pentru ospitalitatea cu care i-a primit. Urcara toti patru in masina . In cateva minute ajunsera la cabana dupa un drum anevoios pe rocile ce cadeau la fiecare atingere ,ajungand fata in fata cu muntele. Deodata privelistea li se deshise in fata ochilor,lasandu-i cu gura cascata pe cei 2 colegi: varful muntelui era acoperit cu o ceta groasa ce permitea totsi sa fie zarita zapada proaspat cazuta din varf,in timp ce la picioarele lor un lac de un albastru inchis ,netulburat se intindea pe toata maretia lui,inconjurat de copacii cu flori de culoarea ciresii. In spatele lor se afla padurea cu brazii ei vesnic verzi,ce imprastiau mirosuri imbietoare,ce-ti mangaiau simturile. Baietii coborara din masina,apropriindu-se de margine colinei unde era situata cabana,continuand sa priveasca panorama de vis. Tadahhi intra in caba inmpreuna cu fratele lui,lasandu-i pe cei 2 sa se bucure de cateva clipe impreuna. Minute intregi ramase nemiscati cu ochii atintiti asupra valnicului munte:

- Minunat,hai sa megem la o plimbare in padure,zise Ryu,tragandu-si iubitul de brat. Coborara in graba colina,intrand in padure. Conurile de brad li se intideau la picioare. Cei doi se afundara mai mult in intunecimea padurii pana ce soarele numai putea fi vazut,acoperit de grengile stufoase ala brazilor. Poteca pe care mergeau cei 2,era coperita cu bete si cu frunze moarte de mult uitate,afundate in noroiul ce li se lipea de talpile adidasilor. Ryu il apuca pe bruntel de talie ,izbindu-l cu putere de trunchiul zgrumturos al unui copac . Isi apropie buzele de ale lui,treacandu-si degetele reci pe deasupra abdomenului sau. Blondul icepu sa-l muste de gat,sarutandu-i in acelasi timp pielea ducandu-si degetele peste zona sensibila a iubitului sau,incepand sa maseze. Il dezbraca de bluza groasa,agatand-o de creanga unui copac,incepand sa-si treca limba peste pieptul iubitului sau care incepuse sa geama de placere. Sen ii prinse chipul in mainile sale ,sarutandu-i buzele dupa care-i baga limba in gura ,cautand-o pe cea a blondului. Ryu ii desfacu picoarele,punandu-ile in jurul taliei sale,continuand sa il saruteLimb.le celor 2 se prinsera inrt-un sarut pasional. Blondul isi tranti iubitul pe iarba umeda,incepand sa-l descida la pantaloni strecurandu-si mana in lenjeria acestuia ,prinzand cu putere de zona sensibila,masand fara sa opreasca sarutul ce devenea din ce in ce mai lacom. Gemetele brunetului incepura sa se contopeasca cu cele a le lui Ryu care-l strangea din ce in ce mai tare la pieptul sau gol. Il intoarse cu fata pe iarba,scotandu-i boxerii dupa ce si-i scoase si el. Incepu sa impinga,sprijinindu-si chipul pe spatele iubitului sau,care strangea cu putere pamantul ud ce-i crugea printre degete. Ryu marii intensitatea penetrarii,bagandu-si mainile sub pieptul brutenului caruia ii cadeau lacrimi pe obrajii incinsi. Urme de transpiratie li se scurgeau de pe corp,in timp ce parul le navalea pe chipurile infierbantate. Blondul ii trase pe Sen,ridicandu-l in genunchi,continuand sa impinga pentru a auzi gemetle iubitului sau. Urmele rozalii din obrajii li se accentuasera. Ryu ii cauta cu bruschete buzele prinzandu-le intr-un sarut agresiv. Simtea cum limba colegului i se plimbe in voie prin gura.Incepu sa-si treca degetele pe spatele fin al iubitului sau,trasandu-i urme reci. Isi lipi buzele de umarul lui,muscand cu putere. Sen scoase un scancet lipsit de vlaga,ducandu-si mainile pe piciorul blondului care nu se oprise nici o clipa din ceea ce facea. Gemetele incepura sa devina din ce in ce mai putine intr-un final nemaiauzindu-se deloc. Ryu se lasa cu toata greutatea deasupra trupului iubitului sau care gafaia trecandu-si mana plina de noroi prin parul ciufulit. Blondul se intinse pe pamantul rece,uitandu-se extenuat la Sen.

#43
Hey, uite ca am ajuns si eu pe aici, cu intarziere, dar important e ca am ajuns
Ti-am citit povestea doar 10 capitole din tot, si am si facut un comment , am scos greselile pe care le-a vazut ochiul meu, iar parerea despre continut o sa ti-o spun in commentul viitor cu celelalte 10 capitole Tot ce pot sa-ti spun acuma este ca-mi place mult de tot si ca e preferata mea.

Capitolul 1

"clasa a-9-a"- clasa a 9 a sau clasa a IX-a
" In curtea scolii,plina de speranta , cuvinte spuse pe jumatate sau uneori care nici nu au apucat sa fie rostite, Sentaro , un baiat brunet cu ochii albastri lasati in pamant,astepta alaturi de colegii sai primul clopotel din acel an"- eto...stii nu prea imi suna bine exprimarea, suna ciudat pentru ca ai inceput cu o idee si ai terminat cu alta....
"Nu era mai deloc sociabil asa ca a respins pe toata lumea care dorea sa stea cu el in banca sub pretextul : ''vreau se fiu singur"."-aici ai cam schimbat timpurile...iar "mai " nu prea imi suna bine...'Nu era deloc sociabil asa ca respingea pe toata lumea care dorea sa stea cu el in banca sub pretextul: "Vreau sa fiu singur"'
"rostit cu jumate"- rostit cu jumatate
"numaipiciorul "- numai piciorul
" la auzirea cuvintelor profesorului sau"- la auzul cuvintelor profesorului sau


Capitolul 2

"-Dute dracului!"- Du-te dracului!

Capitolul 3

"sau vre-un"- sau vreun
"statea chemuit"- statea ghemuit
"Isi spunea posomorat de imaginea ciudata ce i se aciuiase in fata"- nu prea stiu ce ai vrut sa spui despre "aciuiase "..poate era arcuise...sau ceva de genul, desi imaginea care sa se arcuiasca nu am vazut
"L a auzirea vocii lui"- L-a auzul voci lui
"ingaima"- ingana, dar a ingana inseamna a repeta ceva, deci nu merge, cauta altceva
"Sentaro: - Ce ai de gand sa-mi faci?
Ryuku: Tu ce ai vrea sa-ti fac? "
Sincer nu cred ca este nevoie si de asta....adica nu e teatru, deci nu mai scrie la fiecare in fata numele..poti macar sa spui ceva dupa fiecare replica care sa indice personajul care a vorbit
".....imaginea cu Sentaro ce privea spre el cu dojoana si frica in ochi"- cred ca in loc de "cu" mergea mai bine 'lui', iar cuvantul "dojoana " nu l-am auzit niciodata.....

Capitolul 4

" cei 2 baieti"- cei doi baieti..ca nu suntem la matematica
"Se vedea la tabla , cu o bucata de creta in mana ce scrijelea incet tabla in cautarea unui raspuns."- vrei sa spui ca, creta cauta raspuns?...da interesant, dar era vorba despre Ryuku
"lacrimile rostogolindui-se "- lacrimile rostogolindu-i-se
"devenira rosii"- devenira rosi
"bibliotecii"- bibioteci
"sa-l sarute in pe piept"- sa-l sarute lin pe gat....cred
"Luminile diminetii se zareau din ce in ce mai puternice. Era timpul sa plece acasa.[/size]"- ce-i cu "[/size]"?...cred ca ar fi bine sa dispara....size du-te pe apa Sambetei

Capitolul 5

"o zbugira "- o zbughira
"Totusi visul sau vusese spulberat"- Totusi visul sau fusese spulberat
" sa-l inghionteasca"- sa-l ghionteasca...desi nu prea imi suna bine..nu prea imi place cuvantul..
"cu gija"- cu grija
" vre-o cifra "- vreo cifra
" vre-un amanunt"- vreun amanunt
"fara s stie unde merge"- fara sa stie unde merge
"Atunci simti 2 brate ce-l strangeau cu putere . Era chiar Sen. Se intoarse si il privi cu ochii marii intrebatori."- "simti 2" ar fi trebuit sa fie, 'simti doua'......"ochii marii"-'ochii mari'
"cu lesepezi de piatra "- cu lespezi de piatra, dar mi se pare prea vechi, prea taranesc.
"- Am venit...unde esti, Kotomi?[size[/size]"- ?[size[/size] ?...sterge-l

Capitolul 6

"In fata usii "- in fata usi
"incapere mare,spatioase care se pare ca era camera colegului sau."- incapere mare, spatioasa care de parea a fi camera colegului sau......e mai bine asa....
"punandui-de de-o parte si de alta a peretelui "- punandu-i-le de-o parte si de alta a peretelui
"Sentaro incise "- Sentaro inchise
"Clanta se zabatu in oc si o voce,subtire si pitigaiata rasuna in incapere:"- in primul rand e zbatu, si in al doilea rand, exprimarea e prea veche...ceva nu merge cu tot ce s-a spus pana acuma...
"vin-o te rog"- vino te rog
"R: -Stii Kotomi..nu pot sa ma tin de promisune....maine avem test la...la istorie si trebuie sa ne punem cu burta pe carte in noaptea asta.Dam petrecerea alta data...
K:- Daaaaaaaar!! mi-ai promis...de 2 saptamani ma pregatesc. Vine si cea mai populara fata din scoala si daca ii zic ca petrecerea e compromisa o sa ma creada o fraiera si o sa faca glume pe seama mea. Te roooog,Ryu,fratioare, se poate sa te razgandesti?"
Am mai spus ca nu vreau sa mai vad numele fiecarui personaj deci sa le stergi pentru ca se vede a carui este replica....
"tin de promisune"- tin de primisiune
"poti a tii petrecerea"- poti sa tii petrecerea
"K: - Daca esti in halul asta de incapatant merg sa vorbesc cu mama,am aprobare pentru petrecere,deci.."- deci...fara initiale

Capitolul 7

"Fu surprins cand simti simti bratele lui Senaro cuprinzandu-i incet mijlocul."- ai repetat simti..nimik grav:))
"sunetul cheii"- sunetul chei
"Ii scoase incet blugii urmarind cu jind imbujorarea lui Sen."-hey, hey lamureste-ma:))
"nu sta incordat ca-ci te va durea mai rau"- nu sta incordat caci te va durea mai rau
"In acel moment un tipat scapa auzit din gura colegului sau."- aici exprimarea e de vina....cred ca sti unde ai gresit:)
"Brunetul adormi chinuit de cosmaruri grele.[/size]"- size ala ma omoara:))

Capitolul 8

"trezestete"- trezeste-te
"In drum,trecu pe langa el far macar..... "- in drum, trecu pe langa el fara macar...
"celor 2 dupa"-celor doi cupa
"nereusite de ai trezi"- nereusite de a-i trezi
Dar nu le statea mintea la scoala,Sen gandindu-se la noaptea trecut a,invinuindu-se ca stricase totul iar celalat se afundase in problemele sale su anume absenta pe care o incasa si cateva comentarii ale colegilor lui.-am ingrosat greselile:)
" iscoditoare a le colegului sau."- iscoditoare ale colegului sau
"culoatea grauilui:"-culoarea graului

Capitolul 9

"cei 2 baieti"- cei doi baieti...incearca sa nu mai folosesti cifre....
"celor 2"-celor doi:P
"La auzirea cuvintelor"- la auzul cuvintelor
"ca fac dush"- ca fac dus
"Totusir"- totusi
"Abea "- abia

Capitolul 10

"Abea atunci"-abia atunci
"cand or fi strigati"- cand vor fi strigati
"lovindu"- lovind
"-Calmeza-te"- calmeaza-te
"dojenidu-l"- dojenindu-se
"mini-scrisoarele blondului"- miniscrisorile
"de pe scau "- de pe scaun
"se aventura Se"- se aventura Sen
"inchise osa"- inchise usa
"pasii"- pasi
"dupa cotul"- dupa coltul
"Cei 2 "- cei doi
"Se chemuira"- se ghemuira

#44
ouau.. da cum spunea si neko chan....Salbatici rau nu gluma...
imi place ca ai pus mai multa descriere asa cum ti-am mai spus si ai imbinat-o cu dialogul ^^vezi ca merge ? \:D/
vad ca loveless ^^ a facut ceva curatenie in capitole :))...ai avut rabdare nu gluma... :-"
Deci te astept cu urmatorul cap *_^

#45
Cap 20

Pranzul

Cei doi baieti se ridicara cu greutatea de pe pamantul rece,imbracandu-se in graba. Pornira inapoi pe poteca plina cu noroi tinandu-se strans de mana pana ce intrara in cabana. Inauntru,caldura le dadea senzatii de somnolenta. In fata lor s eivi patronul , fratele lui Tadasi care privea suspicios spre cei doi. Totusi nu mai apuca sa zica nimic, caci fratele sau il opri:

- Ce e cu voi asa de murdari,intreba satenul,scrutandu-l pe Ryu cu privirea. Blondul isi intoarse privirea spre iubitul sau,care era murdar din cap pana in picioare,scotandu-i din parul ciufulit un vreasc pe care-l duse la spate. Noroiul incepu sa li se scurga de pe talpile adidasilor ajungad pe poadeaua lustruita.

- Am....am cazut intr-o groapa, raspunse Sen , plimbandu-si privirea pe tavan. Cei doi frati incuviintara dupa care ii condusera in camera lor. Urcara fara graba scarile subrede de lem ce scrataiau la fiecare pas pe care il faceau,ajungand intr-un final intr-o incapere puternic luminata. Pe pereti erau atarnate tablouri cu peisaje montane,dedesubtul lor fiind amplasat un pat dublu cu gravuri rustice. In fata lui,zacea aprins un televizor cu ecranul plat deasupra unui birou gol facut tot din lemn. Draperiile erau lasate,intrand cateodata cate o raza solara.

- Daca vi se face frig mai este o camera in care se afla semineul lipita de a voastra.
Cu aceste cuvinte cei doi frati parasira incaperea,lasandu-i pe baieti singuri. Ryu se lungi pe pat,strangand cu putere de patura ce acoperea suprafata moale. Iubitul sau se puse deasupra lui,sarutandu-i incet fruntea. Blondul isi puse ma,mainile la ochi pentru a impiedica lumina sa-l deranjeze,adormind la scurt timp in bratele lui Sen. Brunetul se plictisi sa-l tot priveasca asa ca se dadu joos din pat,mergand spre baie.
Dadu drumul la apa dupa care intra obosit in dus. Isi trecu mana prin parul ce i se lipise de frunte,frecandu-l cu putere cu sapunul. Inchise ochii,lasand ca apa sa-i invie simturile . Murdaria i se scurgea de pe trup,disparand in neant. Dupa ce mai petrecu cateva minute sub jetul de apa,Sen iesi ,stergandu-se linistit cu un prosop. Iesi din baie,cu prosopul infasurat in jurul taliei ,apa inca scurgandu-i-se de pe trup. Scaose o pereche de pantaloni imbracandu-se grabit. Se intoarse in pat,zagltaindu-l pe Ryu de umeri in timp ce tragea cu putere patura de pe pat:

- Du-te si fa un dus,esti mai rau ca un purcel. Blondul se ridica nemultumit,oftand lung ,disparand in baie. Sen se pironi in fata televizorului incepand sa schimbe posturile in speranta ca va trece timpul mai repede dar nu gasi decat canale de stiri si 3 de muzica. Se hotara repede lungindu-se pe pat. Incepu sa fredoneze inchizandu-si ochii. Ryu iesi cu prosopul pe el, lasand sa i se vada o parte din coapsa spre imbujorarea iubituui sau care-si afundase privirea in podea. Blondul se lungi pe suprafata moale,prinzandu-si iubitul de mana,obligandu-l sa stea pe spate. Isi lipi buzele de pieptul sau,trecandu-si limba peste sfarcurile intarite ale coleguluisau,muscand cu delicatete. Brunetul il stranse cu putere in brate,gemand infundat. Ryu isi muta mana pe umarul lui Sen,mangaindu-l usor. Continua sa coboare urmarind cu un zambet malefic chipul inrosit al iubitului sau. Isi plimba degetele deasura zonei sensibile,strangand cu putere. Sen il impinse,trantindu-l pe spate incepand sa-l sarute. Ii prinse apoi mainile deasupra capului,privindu-l adanc in ochi. Ii mai dadu un sarut scurt,ridicandu-se in picioare. Blondul ramase in pat,cu privirea pierduta in directia iubitului sau care disparuse pe terasa.Se ridica in picioare,tragandu-si in graba o pereche de pantaloni pe el,iesind la aer. Sen statea aplecat asupra balustradei,urmarind norii ce treceau pe deasupra capului sau. Doua maini il apucara de piept apoi simti caldura corpului iubitului sau. Ryuku incpu sa-l muste de pavilionul urechii,strangandu-l si mai tare in brate. Brunetul inchise ochii,prinzandu-i mainile incercand sa le indeparteze. Disparu ingandurat ,dand drumul la televizor:

- Imi zici si mie ce te-a apucat? intreba Ryu,muscandu-si buzele.

- Inceteaza! daca ne vede cineva.... Dar nu mai apuca sa termine propozitia caci buzele blondului le intalni pe ale sale,lasandu-l fara replica. Priveau amandoi asternutul mototolit,prinzandu-se strans de maini. In clipa urmatoare Ryu era in picioare,luandu-si tricoul si o pereche de adidasi in picioare:

- Merg sa iau ceva de mancare,sigur ti s-a facut foame,zise acesta,sarutand fruntea lui Sen. Brunetul ramase singur,visand cu ochii deschisi.

#46
waa...iata k am ajuns si eu pe aici...din intamplare... cautand un fic bun si se pare k l-am gasit...imi place muuult:o//o:....nu am absolut nici un lucru de obiectat(bine in afara greselilor de scriere:-l...dar te indrepti u:yes:...nu e asa grav)....
vreau sa-ti zik k l-am citit pe nerasuflare(1-20)....
am I crazzy?"?

chuu si gambate k ador ficul tau >:D<
ja ne':bye:

P.S.imi place mult k sunt rasturnari de situatie..adik mai bn zis de trairi emotionale :8:
[center]rose|My Anime List|
[Imagine: ssjdgdgd.png]
"Oyasumi ,boku no yousei!" rose[/center]

#47
Am reusit si cu celelalte 20 de capitole, si de acuma sper sa postez dupa fiecare postare a ta...

Capitolul 11

"directorul scolii"- directorul scoli
"celor 2"- celor doi
"incrcand "- incercand
"in fata celor 2"- in fata celor doi
"aruncandu-se asupra colosului"- aici sincer nu am inteles, nu prea imi suna bine colos.....gaseste alt cuvant...sau formuleaza altceva....
"tupeul vostru de 2 bani"- tupeul vostru de doi bani
"Doar 2 din grup ramasera pentru a-i tine nemiscati pe cei 2 iubiti"- doar doi.....si doi iubiti
"trecandu-se mana"- trecandu-si mana
"Unul din colosi ceru permisiunea sa mearga la toaleta abea abtinandu-si un raset"- unul dintre colosi....nu stiu, dar nu prea suna bine ...unul dintre baieti, sau unul dintre capturatori......"abea"-abia
"decat voi 2"- decat voi doi
"care ica radea"- care inca radea
"se lua dupa cei 2"- se lua dupa cei doi
"apoi isi asa incet capul pe umarul lui "- apoi isi aseza capul pe umarul lui
"-Jumatate pentru tine si cealalta pentru mine,zise Sen varand bucata de ciocolata in gura iubitului sau."- am ingrosat cuvantul....varand e prea...te scoate din peisaj...aruncand, sau altceva, desi nu-mi vine nimika in minte

Capitolul 12

"Cei 2 indragostiti "- cei doi indragostiti...nu te iert:))
"- De abea astept...."- de abia astept
"- Nu stii cum e sora-mea,daca afla ce i-am facut profesorului ma paraste la mama...asa e ea obisnuita prin urmare prefer sa tac."- "la mama"- mamei
"in aceasi banca..sa ..sa ne petrecem mai putin timp impreuna"- in aceeasi banca...sa...sa (fara" ne") petrecem mai putin timp impreuna
"la ochi coleguluii "- la ochii colegului
"in care cei 2"- in care cei doi
"cei 2 o pornira agale"- cei doi pornira agale
"Adormira la scurt timp unul in bratele celuilat. [/u]"- [/u] e inestetic:))...sincer nu arata bine, si am mai vazut...inainte sa postezi vezi daca asezarea in pagina e buna.

Capitolul 13

"il privea curiospe"- in privea curios pe
"s-a inamplat ceva"- s-a intamplat ceva
"Da s-au intamplat mai multe,mama lui s-a intors si nu l-a gasit la nicaieri...il cautam disperati cu totii. Si dupaia va trebui sa vi la scoala pentru a explica biletul in fata mamei acestuia dar mai intai sa-l gasim"- da s-au intamplat mai multe, mama lui s-a intors si nu l-a gasit nicaieri, il cautam disperati cu toti. Si dupa aia va trebui sa vii la scoala pentru a explica biletul in fata mamei acestuia, dar mai intai sa-l gasim
"desparindu-i pe cei 2:"- despartindu-i pe cei doi
"Ajunsera in statia de masina,obositi abea mai putand sa respire"- Ajunsera in statia de masini, obositi abia putand sa mai respire.
"datorita benzilor de circulatie are erau de asemenea si ele libere"- datorita benzilor de circulatie care erau de asemenea si ele libere
"mi-am fakut "- mi-am facut

Capitolul 14

"weekendului"- weekend-ului
"il privi icu"- il privi cu
" in urmai"- in urma
"- Ei,de cand nu ne-am mai jucat basket impreuna,draga prietene,zambi roscatul."- Ei, de cand nu am mai jucat basket impreuna, draga prietene, zambi roscatul.
"zambinnd prosteste"- zambind prosteste
"coduce"- conduce
"se alira la fata"- se albira la fata
"Dirigintele ii privi,ofatand dupa care isi incepu lectia.[/size]"- size:))

Capitolul 15

" si s "- si se
"Cei 2 baieti"- cei doi baieti
"cei 2 profesori"- cei doi profesori
"cu jind"- traducerea:)).....nu am auzit asa ceva, dar eh..daca sti ce inseamna ai si dreptul sa-l folosesti...
"cu lacriimi in"- cu lacrimi in
"si desiur"- si desigur
"abstract e tabla"- abstract pe tabla
" asura colilor "- asupra colilor
"ce e fu trecut"- ce le fu trecut
"pe cat posibilu se se ignore"- pe cat posibil sa se ignore
"Buna ziua copii,sunt noul vostru prof' de chimie, Atsushi Mitsuo Elevii salura fara pic de entuziasm in voce,privind plicitisiti spre profesorul care zise cu vocea vioaie:
Deci am auzit ca avem si un nou elev..elev nou profesor nou,glumi barbatu. Asa unde este?"- aici ai cam uitat de linia de dialog, de virgule,de punct........"barbatu"- barbatul
"careii privea razbunator."- care ii privea razbunator
"cei 2 baieti "- cei doi baieti

Capitolul 16

"scrutandu-si "- scurtandu-si
"unl altuia"- unul , altuia
"Isca totusi"- Risca totusi
"celor 2 ridicandu-se"- celor doi ridicandu-se
"Baietii se plecara "- baietii plecara
"pasii spre"- pasi spre
"dute acasa"- du-te acasa
"apucandu-l usor de batbie"-apucandu-l usor de barbie
"acelasi bloc cu e"- acelasi bloc cu el
"Ai patit ceva? intreba acesta privind spre Sen caruia ii curgeau lacrimi din ochi."- linia de dialog:D
"asfaltul acopeit"- asfaltul acoperit
"pasilor celor 2"- pasilor celor doi
"unde obisnuia Sen sa sa-si "- unde obisnuia Sen sa-si

Capitolul 17

"weekendul"- weekend-ul
"renunosti"- recunosti
"doar noi 2."- doar noi doi
"Abea astept"- abia astept
"maam"- mama
"M-a ivitat"- m-a invitat
"Maii"- mai
"un prietn"- un prieten
"de intmplarea"- de intamplarea

Capitolul 18

"Considerea"-considera
"Pasarile ramase in pe crengile"- pasarile ramasesera lin pe crengile
"cel bine dispunea."- ce-l bine dispunea
"In statia de masina mereu aglomeratanu era tipenie de om. "- nu era tipenie de om....cred ca vroiai sa spui:)
"uitandu-se a"- uitandu-se la
"zise Sen strangandu-o mana."- zise Sen strangandu-i mana

Capitolul 19

"Cei 3 prieteni"- cei trei prieteni
"covorvoluminos"- covor luminos
"ducandu-si mainile cap"- ducandu-si mainile la cap
"sa treca"- sa treaca
"cei 2 asezandu-se"- cei doi, asezandu-se
"Cei 2 iubiti"- cei doi iubiti
" totsi"- totusi
"Tadahhi intra in caba inmpreuna cu fratele lui,lasandu-i pe cei 2 sa se bucure de cateva clipe impreuna. Minute intregi ramase nemiscati cu ochii atintiti asupra valnicului munte"- Tadahhi intra in cabana impreuna cu fratele lui, lasandu-i pe cei doi sa se bucure de cateva clipe impreuna. Minute intregi ramasera nemiscati cu ochii atintiti asupra varstnicului munte.
"de grengile"- de crengile
"ala brazilor"- ale brazilor
"mergeau cei 2"- mergeau cei doi
"pe bruntel de talie"- pe brunet de talie
"punandu-ile"- punandu-i-le
"continuand sa il saruteLimb.le celor 2 se prinsera inrt-un sarut pasional"- continuand sa il sarute, limbile celor doi se prinsera intr-un sarut pasional
"sa-l descida"- sa-l deschida
"cu cele a le lui Ryu"- cu cele ale lui Ryu
"ce-i crugea"- ce-i curgea
"Ryu ii cauta cu bruschete buzele prinzandu-le intr-un sarut agresiv"- cu bruschete.....ce o fi insemnand:D
"Simtea cum limba colegului i se plimbe in voie prin gura"- Simtea cum limba colegului i se plimba in voie prin gura

Capitolul 20

"In fata lor s eivi"- in fata lor se ivi
"Blondul isi puse ma,mainile la ochi"-" ma,mainile" ai inteles tu:P
"se dadu joos"- se dadu jos
"Murdaria i se scurgea de pe trup,disparand in neant"- o fi el metaforic...ceva splendid, dar totusi era in baie...unde-i neantu:))
"zagltaindu-l"- zgaltaindu-l
"iubituui"- iubitului
"coleguluisau"- colegului sau
"deasura"- deasupra
"incpu"- incepu

Nu am ce sa-ti reprosez, imi place descrierea, imi place si cum imbini dialogul, si toata povestea in sine imi place. Ai mici greseli de scriere, din cauza neatentiei si din cauza ca nu te uiti dupa pe text:P...
Nu am ce sa iti mai spun, doar spor la scris si cat mai multe capitole, cat mai repede.

#48
Am revenit si eu pe aici....am fost cam in aceeasi situatie ca L@ry....lenea asta, gomen! :blush:
Ultimul capitol e......suuuuper o//o Mi-a placut mult.
Vreau si eu la munte :cry:
Abia astept sa vad ce se mai intampla in continuare! ;))
Spor la scris, ja ne :-h :*

#49
Cap 21



Sub clar de luna



Ryu se intoarse in camera,trantind cu putere usa in urma lui. Brunetul adormise,plicitisindu-se de cat ascultase muzica. Colegul sau lasa doua farfurii pe birou,apropriindu-se in varful picioarelor de el. Se apleca deasupra sa,sarutandu-l pe buze. Sen deschise ochii,privind spre iubitul sau,care-i zambea ,trecandu-si mana peste fruntea lui. Se ridica ,luandu-l in brate ,ramanand cu privirea asupra chipului sau.

- Mergem sa mancam ? intreba ,blondul, luand farfuriile in mana. Sen mai casca inca o data dand din cap in semn afirmativ. Isi luara fiecare cate o bluza pe ei,disparand pe terasa. Se asezara pe scaune,fara sa scoata o vorba,privind spre muntele ce era inconjurat de o ceata groasa. Deasupra lui,cerul era brazdat de nori ce trecau prin fata ochilor celor doi. Brunetul isi muta privirea spre colegul sau,privindu-l cu coada ochiului:

- Ce ai stat atat? cred ca am dormit o ora de cand ai plecat tu,zise Sen ,zambindu-i scurt.

- Nu mai conteaza...ce ar fi sa mancam,am facut...aah ,bucatarul a facut orez cu sushi,raspunse blondul in timp ce-i intindea farfuria colegului sau. Sen gusta cu pofta din mancare,continuand sa priveasca absent cerul. Soarele se ascundea de dupa masivul munte,intr-un final,disparand de tot. Cerulse intuneca brusc purtand inca urme rosiatice ale norilor ce fusesra cu cateva ore in urma. Cei doi tocmai terminasera de mancat,cand un vant napraznic incepu sabata cu putere,imprastiind frunzele cazute de pe colina. Incepu sa se intunece . Sen se ridica in picioare,apucandu-si iubitul de brat,ducandu-l inautru. Il tranti pe pat,sarutandu-i buzele reci,in timp ce-i cauta privirile pierdute ce i se atintisera pe podea. Incepu sa-si treca mainile prin firele de par de culoarea graului.

- Hai sa mergem in cealalta camera,zise brunetul,apucandu-si colegul de bluza. Acesta se ridica urmandu-l pe Sen. . Curand pasira intr-o incapere mobilata cu doua fotolii incapatoare de piele,ce erau asezate in fata unui semineu cu doi dragoni unul intr-o parte si celalat in alta. Fereastra era inchisa,lasand,sa se zareasca se zareasca in profunzime cerul,. Langa semineu se aflau asezati intr-o lada,cativa busteni. Ryu arunca cativa , aprinzandu apoi focul. Sen disparu pentru o clipa fara sa scoata o vorba,intorcandu-se cu patura tarand-o dupa el. Se aseza in bratele iubitului sau,care statea deja in fotoliu,tragand patura deasupra lor. Incepura sa priveasca pierduti printre cuvinte de dragoste rostite incet la ureche,sarutari fierbinti,lemnele ce mocneau in foc. Luminile din semineu incepura sa se joace pe chipurile celor doi . Ryu isi stranse iubitul in brate,continuand sa-l tina de mana. Dupa ce mai pierdura vreo doua ore in fata semineului,incalziti,sub aceasi patura,cei doi isi indreptara privirile pe geam. Luna tocmai rasarea de dupa piscul muntelui. Baietii se ridicara ,indreptandu-si pasii spre geam. Ryu isi prinse iubitul in brate,ramanand sa priveasca impreuna luna plina, ce se contura pe cerul instelat.
aja well capitolul a fost destul d scurt,dar frumos dupa parerea meah....-am mai descris pe cei 2 frati in cap anterioare...dak sunteti curiosi uitati-va la descrieri..pana una alta aici sunt imaginile cu Tadashi si Manabu :


TADASHI :[Imagine: boy-1.jpg]

MANABU :[Imagine: SAmK_Kilian.jpg]

#50
Ce capitol frumos.......si romantic o//o
Mi-a placut mult....iar pozele cu cei doi baieti sunt dragute :5: .....mai ales Manabu :001_wub:
Astept continuarea....sper sa fie mai lunga si la fel de romantica :chuu:
Spor la scris :* >:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.424 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.563 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.814 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 38.363 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.320 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.036 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.035 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.746 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 22.735 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.803 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
92 Vizitator(i)