(06-08-2011, 11:51 PM)Remus A scris: Prima - doar texturi [kinda boring]
A doua - render , cartoon texture, cateva brush-uri si cam atat
A treia - 2 rendere, 1 din One Piece, celalant Nami tot One Piece dar facut de fani [fan art] Bg-ul este facut din poze din manga [One Piece] Nami este alb-negru si probably overlay.Nami 2x normal + ceva lighting.
Well, prea simple. mai antrenteaza-te, dar totusi sunt bune pentru un incepator.
Sti ce mi-a placut cel mai mult?Faptul ca din 5 cuvinte 3 erau gresite.Deci sa te luminez.
Prima-Are asa,c4d,corectate si reamplasate,sterse si mutate,lumini,o singura textura nenorocitra plus texte,da bine si fundalul e textura,deci 2.
A doua-Render,brush nada,nu e cartoon texture,doar un texture simplu,ce crezi tu ca e cartoon e magia,pe scurt noise.In rest sa presupunem ca ai avut dreptate.
A treia-Un singur render,ce vezi tu manga e un stock,si da are ceva overlay,dar nu ce crezi tu ci doar,sincer nici e nu stiu ce.Si ceva lightning e ceva mult mai mult acolo.In fine ma uimeste faptul ca aici nu ai zis cartoon texture.
Si cam asta a fost tot,mi-a luat mai mult sa te corectez decat tie sa imi zici de ce consideri ca nu sunt bune.Kthxbye