Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
Yoseob
God, ador melodia asta, in special videoul : )) Apare Yoseob, deci ii dau 10 din start xD. Versurile sunt adorabile, nici nu iti vine sa crezi ca (,) coreenii astia sunt atat de inocenti : )) De asta ii ador eu asa mult. Chiar imi place mult melodia, una dintre preferatele mele. Deci, cum am mai zis, 10 : ).
Next: MBLAQ - You are my +
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Răspunsuri: 410
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Este foarte frumoasă melodia. Chiar îmi place foarte mult. Şi versurile sunt drăguţe, iar vocile lor nu mai spun!
Îmi place şi negativul, si MBLAQ CHIAR este o trupă talentată, la fel ca multe altele, aşa că, după părerea mea, merita 10+ ! Ei merită 10+, kpop-ul merită 10+!
Next: Teen Top iz back!
Răspunsuri: 462
Subiecte: 1
Data înregistrării: Oct 2008
Reputație:
86
Zupi: 7.929 z
App - videoul nu merge ) dar stiu despre ce e vorba, asa ca :]]
Bun, ei m-au bagat in mister total ) sau mai bine zis in dezorientare totala... wtf? ce e cu tipele si parfumul? Poate dk ma mai uit de zece ori la el si citesc si un review, poate imi dau seama, dar asa... confuza total... oricum, ador noua freza a baietilor [in afara de l.joe - what did they do to you hun? Y.Y] Chunji e mortal =p~ ii sta bine blond =p~ sa nu zic si de C.A.P <3 asa asa - coreografia e interesanta, precum si melodia, si mv-ul oarecum merge, vreau si eu parfumul ala @v@~~
http://www.youtube.com/watch?v=E5B1ERDWB...ure=relmfu - love the song <3
[edit] bah frate, dar ce d*k are? iar mi se posteaza de doua ori linkul...
Răspunsuri: 245
Subiecte: 12
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
238
Zupi: 6.365 z
Drăguţă melodia. Deşi nu m-a `cuprins total`. Îmi plac vocile lor, versurile nu le înţeleg dar parcă mi-e lene acum să le caut varianta în engleză, dar după cum văd că spune titlul, pare a fi o melodie destul de tristă. ( deci mai degrabă nu caut versurile dacă nu vreţi să mă aveţi pe conştiinţă pentru că încep să plâng ca o muscă ) Ritmul mă linişteşte, sincer. Şi îmi place cum se sfârşeşte melodia cu chitara aia. o.o
E prima dată când o ascult, deci o să îi dau un 9, 50.
Next : I wanna be pretty!
I always gather everybody's attention.
Reputație:
86
Deci melodia asta mi se potriveste intr-utotul <3 OMO, zici k imi povesteste o parte din viata ) Enfin, place enorm de mult cum sunt imbracate, ador mastile alea, locul unde se afla, cum sparge Minzy vitrina, si etc. Ce nu imi place la video e faptul ca desi e energetica melodia, totul merge ca in reluare XD wtf? Don\'t like that - m-a luat o durere de cap, am vrut sa-l inchid, dar m-am abtinut >.>\" asa, in rest imi place tot - melodie, versuri, ritm, and that\'s all, because, nu arata coreografia, asa k nu am ce zice de ea xD So I give this a 9
Next: [iar mi se va dubla linkul =.=\"]
http://www.youtube.com/watch?v=7ErgffP0wVw --> the best music ever <3
[edit] lol nu mi s-a dublat o.o that\'s weird... but mi se adauga \\\\ la fiecare \\\' folosit -.-\\\"
Răspunsuri: 67
Subiecte: 3
Data înregistrării: May 2011
Reputație:
3
Zupi: 2.008 z
Pot spune că asta este printre cele mai bune melodii ale lor. E foarte frumoasă şi are nişte versuri superbe. Recunosc că prima dată când am ascultat-o nu prea mi-a plăcut atât de mult, dar după ce am mai ascultat-o de câteva ori am realizat cât de frumoasă e. Acum îmi place foarte mult, chiar o ador. Nota 10.
I Hope. <3
Răspunsuri: 28
Subiecte: 5
Data înregistrării: Apr 2011
Reputație:
5
Zupi: 636 z
WELL WELL,
Let\'s see.Pana acum nu am mai auzit de ei mai ales ca eu nu prea ascult trupe de baieti in general(cu cateva exceptii).Nu e chiar genul meu de melodie.Ii lipseste ritmul ala care te face sa dansezi si nu ma refer la bumptzi bumptzi style.Desi trebuie sa recunosc 2 lucruri:solo-urile la chitara sunt geniale si solistu e hot hot hot
Next is the amazing..... 4minute- Huh
Răspunsuri: 245
Subiecte: 12
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
238
Zupi: 6.365 z
AÅŸa . . .
Ah, a doua mea trupă de k-pop. Şi prima mea melodia pe care o ador de la ele.
Îmi place ritmul, îmi plac versurile ( sunt aşa, baddas ), costumaţia, totul!
Cel mai mult îmi plac ăia de la Beast (chiar dacă nu prea îi ascult ) cum apar la începutul video`ului. Şi apoi cum apar şi ele aşa de rele.
Şi Hyunah e sweet roşcată, dar parcă tot mai bine îi stă blondă.
Anw, primeÅŸte un 10 uriaÅŸ de la mine!
Say huh!
Next : Cam nepopulară dar sper că prinde bine la publicuţ.
I always gather everybody's attention.
Răspunsuri: 893
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
I really, really like this !
Chiar ma luase somnul si m-am gandit sa mai trec pe la pagina asta cu kpop : )) Melodia m-a trezit din visare. Imi place ritmul, melodiai in sine. Nu am mai auzit de tipele astea ( m-am speriat la inceput, aratau toate la fel : )) ), insa au voci frumoase. Nu stiu cum suna live, insa Jelly Pop chiar m-a atras. So 10 : ).
Next: G.na, baby !
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Reputație:
86
Citat:Cam nepopulară dar sper că prinde bine la publicuţ.
Nepopulare deloc I adore them - tinere, dar ambitioase frate. E al treilea mv de-al lor, dar melodia aia o ador la nebunie.
Acum on: Waaa, Gina <3 n-am auzit de mult de ea, doar de mesajele/pozele ei de pe twitter XD
Ador melodia, m-a facut sa o apreciez enorm, si sa o recunosc ca o artista. Avea ea la inceput temerile ei, dar mi-a placut de ea, nu s-a lasat, a mers mai departe chiar daca a avut antis... MV-ul e super. contributia celor de la b2st [cei doi] a fost superba, melodia mi-o place, coreografia e buna, si vocea ei e angelica. She receives 10. [cam rar de la mn asa ceva]
Next: http://www.youtube.com/watch?v=fA_rXpyF67s - my first love <3
|