Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is for everyone [yaoi]

#21
superb....nu am cuvinte.chiar mai lasat fara replica..nu ma asteptam la un astfel de comportament din partea celor doi.dar e super ca nu ascund cea ce simt,desi cred ca vor avea multe probleme din cauza asta.orikum ce conteaza pt ei sunt acele minunate sentimente pe care le simt cand sunt impreuna.felicitari pt aceste super capitole!!!!!!!!!astept cu nerabdare continuarea.

gambate!!!

#22
Baietii au dat dovada de mult curaj prin faptul ca nu au ascuns relatia lor.....din pacate nu toata lumea intelege sentimentele lor si sunt sigura ca multi o sa-i judece si chiar o sa rada de ei[un exemplu ar fi profesorul ala tampit ~X(].
Yuuupi.....nu mai stau la scoala....asa imi place :chuu: :ha:
Astept continuarea....sa o pui repede! :pls:

#23
Cap 11



De-a v-ati ascunselea prin scoala


Profesorul impreuna cu directorul scolii intrara furiosi in biblioteca. Sunetul pasilor acestora se auzeau din ce in ce mai aproape de ascunzatoarea celor doi. Sen tresari speriat si-l stranse la piept pe colegul sau,pana ce acesta scoase un scancet de durere. Se uitara unul la altul apoi luara o hotarare: vor pleca cu prima ocazie din incaperea aia blestemata . Blondul isi impinse iubitul imediat ce ii vazu pe director si profesor indepartandu-se.Incepura sa alerge increcand sa nu faca galagie dar era prea tarziu: un coleg ii zarise incepu sa urle si sa se agite pentru a fi observat. In clipa urmatoare se ivira si alti elevi in fata celor doi. Ryuku ii impinse lovindu-i cu pumnii si cu picoarele dar nu reusi. Erau prea multi pentru a face fata. Cel mai puternic dintre ei ii imobiliza mainile la spate dar nu inainte sa-l loveasca cu cotul in burta spre disperarea brunetului:

-Jivine imputite! lasati-l in pace,zise Sen aruncandu-se asupra colosului. Acesta il pocni dupa care il aseza in genunchi si trimise pe unul din prietenii lui dupa director:

- Acum v-ati ars mai mocofanilor! Veti plati cu exmatricularea pentru tupeul vostru de doi bani,zise roscatul,strangand cu o mana de ceafa blondului. Ryu se zbatu cand il zari pe profesor apropriindu-se de el cu repeziciune. Acesta le multumi elevilor care il ajutase si le zise ca pot pleca acasa,de aici se descurca el. Doar doi din grup ramasera pentru a-i tine nemiscati pe baieti:

- Iar acum,dragilor,zise profesorul cu un glas calm,sfidator,o sa-mi platiti pentru toate neplacerile produse. Intre timp aparuse si directorul care-i privea pe baieti,dezgustat:

- Deci,in primul rand,baieti, ce ati facut voi in ora de istorie este de neconceput. Ati adus injurii la persoana domnului profesor care daca nu stiti este cel mai bun din scoala,v-ati batut joc de colegi si cate si mai cate. Plus ca ati incercat sa plecati de la ore fara sa aveti un motiv anume,zise directorul trecandu-se mana prin parul ciufulit al blondului. Acesta ii raspunse cu aceasi moneda, pastrand o doza de ironie in vorbele sale:

- Cate n-am facut!...parca am comis o crima nu alta....dar oricum nu-mi retrag cuvintele in legatura cu domnul profesor aici de fata. Tot un idiot ramane in ochii mei.
Directorul incepu sa rada,plesnindu-l cu brutalitate pe elevul care avusese tupeul de-ai raspunde.Unul din colosi ceru permisiunea sa mearga la toaleta abia abtinandu-si un raset. Isi lasa colegul singur si iesi aproape impleticindu-se-n propriile picioare . Incepu sa rada,vocea sa rasunand in toata biblioteca:

- Pesemne ca nu se mai intoarce,zise profesorul ducandu-si mana la cap. Nu are prea muta minte dar asta nu conteaza acum..oricum e mai istet decat voi doi!
Acesta era momentul asteptat cu atata ardoare de Ryuku. Blondul se rasuci,pocnind cu putere in maxilarul "paznicului". Isi lua iubitul de mana ,bruscandu-l cu toata forta pentru a-i da de inteles ca trebuiau sa se grabeasca. Trecura in viteza pe langa elevul care inca radea sprijinit de usa. Se posta in fata directorului care-l impinse si se lua dupa cei doi. Curand insa ii pierdu. Ryu ajunse in clasa cu colegul sau care gafaia ,trecandu-l toate transpiratiile. Fara sa scoata o vorba ,Sen culese de jos ambele ghiozdane si zise nelinistit:

S: - Hai acasa! astia sunt nebuni n-or sa ne lase sa scapam prea usor dupa toate chestiile pe care le-am facut!
- Si asta intr-o singura zi, spuse blondul schitand un zambet de multumire. Dar nu putem sa plecam acum...am pierdut ultima masina acum 10 minute. Fara ea nu puteam ajunge acasa teferi si nu ma incumet deoarece mai e putin si se intuneca. Cine stie ce putem sa patim...
S:- Si...ce facem? ramanem aici cu toti tembelii ? Nu cred ca e o idee buna.
R:- N-or sa ne gaseasca in sala de festivitati. Am auzit ca avem si asa ceva p-aici. Numai sa ma conduci tu..habar n-am unde in alta parte ne putem ascunde in seara asta..
Sen il imbranci pe coridor si ii zise sa-l urmeze. Isi marira pasii pentru a nu fi prinsi si incepura sa urce scarile. Curand intrara intr-o incapere prost luminata cu o multime de scaune si o scena cat jumatate din sala de sport.

- Nu e cine-stie-ce,zise blondul explorand cu privirea imprejurimile. Traversara culoarul ingust si se asezara pe ultima treapta a scenei apoi rasuflara usurati. Se simteau destul de bine chiar uitasera de intamplarea de mai devreme. Sen isi privi iubitul pentru o clipa apoi isi aseza incet capul pe umarul lui si-i zise,uitandu-se la ghiozdanele ce zaceau aruncate langa ei:

Ryu...mi-e mi s-a facut foame dupa toata povestea asta cu ascunsul...
R:- Ai noroc...am pregatit doua pachetele de dimineata..ma gandeam ca poate le mancam intr-o pauza,zise blondul scotand din ghiozdane pachetele frumos impaturite. Sen desfacu incet ambalajul . Se imbujora imediat dupa si sari in bratele iubitului sau,sarutandu-l pe buze:

- O inimoara de ciocolata.....nu credeam ca o s faci o asemenea isprava!
Colegul sau il stranse in brate soptindu-i la ureche:

- Chiar nu doream sa o gasesti in starea in care este. Prajitura se turtise ,iar crema ei se imprastia pe mana brunetului. Acesta gusta zambind spre Ryuku. Apoi o rupse in jumatate:

-Jumatate pentru tine si cealalta pentru mine,zise Sen punand bucata de ciocolata in gura iubitului sau. Buzele li se intalnira intr-un sarut dulce ce va ramane pentru totdeauna in amintirea lor.

#24
ce capitol fain:love::love:!!!!!!!!!!!!!!felicitari!mia placut faza cu:``dar oricum nu-mi retrag cuvintele in legatura cu domnul profesor aici de fata. Tot un idiot ramane in ochii mei.:bv:``mult curaj o avut sai zika asa ceva directorului!orikum are dreptate profu ala ii un idiot.astept continuarea cu nerabdare:pls: deoarece is curioasa cum o sa scape din scoala ai idioata.o sa se descurce ei cumva,doar is destepti.felicitari inca o data pt acest capitol!gambate:bye:

#25
:)) super tare capitolul asta......ce tupeu pe capul lor[al baietilor] :yes:
Mi se pare ca exagereaza un pic profesorul, directorul si colegii lor....ce treaba au ei daca baietii se iubesc? [-(
Astept continuarea.....sper ca e la fel de amuzanta! ;))
:bye:

#26
:)) super..m-ai facut sa rad de nu ma mai puteam opri la capitolul precedent cand a gasit scrisoarea celor doi profu`...
Acesti baieti sunt mai speciali nu le pasa ce zic ceilalti dar nu crezi ca sunt prea dezinteresati?in fine mie mi-a placut mult ficul tau si astept urmatorul capitol ;)

#27
Cap 12


Surpriza



Noaptea trecu repede facand loc unei noi zile insorite. Cei doi indragostiti iesira pe poarta liceului imediat dupa ce clopotelul de la intrare anunta inceperea orelor. Erau destul de mohorati dupa intamplarea de ieri. Distanta dintre ei se marea cu fiecare pas ce-l faceau . Se simteau lipsiti de viata. Statusera de paza cu randul,apucand sa doarma doar cateva ore. Se oprira in statia goala si se asezara ca de obicei pe ghiozdane. Sen isi ridica prvirea din pamant pentru a privi cerul brazdat de nori albi. Ryu isi trecu mana prin parul lui,mangaindu-l usor pe frunte:

- De abia astept sa ajungem acasa. Precis Kotomi si-a facut griji aseara...si iar va trebui sa-i dam explicatii.
- Sa-i zicem adevarul!,spuse brunetul inchizand pentru o clipa ochii.
R:- Nu stii cum e sora-mea,daca afla ce i-am facut profesorului ma paraste mamei...asa e ea obisnuita prin urmare prefer sa tac.
S:- Eu am hotarat ca de acum ar fi bine sa nu mai stam in aceasi banca..sa ..sa petrecem mai putin timp impreuna cand suntem la scoala. Ce zici,Ryu?
R:- Nu sunt de acord! ce treaba au ei daca ne-am indragostit? avem dreptul de a face ce vrem.
S:- Doar pentru un timp,pana ce uita. Nu e permanent,nici eu nu as putea rezista fara tine.
R:- Pana ce uita..ar putea dura ani de zile,Sentaro! Spune-mi si mie unde ti-e capul...vorbeste gura fara tine!
S:- Eu...eu doar nu vreau sa-ti creez probleme. Nota ta de la test va fi prima..
R:- Nu a fost vina ta numai ca nu eram prea bine dispus ...am scris ce mi-a fulgerat mintea pe moment..nu ma supar daca iau o nota mica. Am timp s-o-ndrept. Si ai dreptate oricum trebuie sa stam in banci diferite..profu' oricat de ciufut ar fi ne-a mutat cu un motiv anume: s-a gandit ca daca suntem iubiti nu ne-am putea concentra la ora lui si i-am deranja-o. Dar oricum nu-mi pare rau pentru ce i-am zis..a citit biletul de la mine cu voce tare intentionat ca sa auda toti colegii in loc sa discute cu noi dupa terminarea orei. Blondul isi intoarse privirea spre iubitul sau care chinuia in mana o frunza vesteda. Se ridica in picoare si-l prinse de brat pe Sen,rostind cateva cuvinte:

- Hai pe jos...m-am plictisit..mai luam si noi aer. Brunetul il urma fara sa scoata o vorba pe trotuarul mangaiat de razele soarelui. Iubitul sau isi incetini mersul,prinzandu-l de mana. Incepu sa se joace cu degetele lui spre speranta ca se va inveseli. Sen se lasa purtat de pasi,fara sa stie unde merge. Curand se oprira langa un parc,presarat din loc in loc cu copacii si flori multicolore. Cantul pasarilor rasuna in linistea parcului iar undeva in departare se auzea ropotul apei. Ryu isi puse mana la ochi coleguluii sau si il indemna sa se se lase condus de el. Brunetul incepu sa mearga. Simtea sub picioare asperitatile pamantului.,cu fiecare pas sunetul apei se auzea din ce in ce mai clar.Ryuku il intoarse brusc, saruntandu-i buzele,spunandu-i sa deschida ochii. Acesta facu exact cum i se spusese . Ajunsesera la o cascada. Sen privi apa ce se pravalea fara incetare. O lacrima de fericire i se ivi in coltul ochiului,pe care o sterse repede cu bluza. Se asezara amandoi pe un bolovan si incepura sa discute. Ryu il intreba cu o oarecare indoiala in voce:
- Sen...nu-ti place aici? Vrei sa mergem acasa? Brunetul facu un semn din cap a negare dupa care isi saruta iubitul pe frunte. Acesta il privi scurt in ochi, dupa care inceta sa mai zica ceva. Multe minute le petrecura in liniste deplina,in care cei doi explorasera cu privirea relieful din jur,in care lasara ca ropotul dulce al apei sa-i cucereasca,ascultand cantecul pasarilor.
Brunetul deschise conversatia plictisit:
- Stii Ryu..mi-a venit o idee: ce-ar fi sa ne facem temele aici dupa ce venim de la scoala?
- Ce idee nastrusnica..totusi imi place: de acord!. Sen ii zambi scurt,urmandu-i conturul buzelor. Incepuse sa se intunece de-a binelea asa ca baietii o pornira agale spre casa. Nu erau departe,trebuiau doar sa traverseze parcul. Curand ajunsera in fata blocului lui Ryu,intrand in scara,extenuati . Ajunsi la etajul unde locuia blondul,pasira in casa cu pasi greoi. Trecura pe langa Kotomi care tot ii punea intrebari fratelui ei , si se intinsera pe patul moale fara sa se mai dezbrace de hainele de strada. Adormira la scurt timp unul in bratele celuilat.

#28
frumos capitol.:chuu:.dar am impresia ca e un pik trist:cry:...sper sa nu aiba probleme mari la scoala,deoarece nu au facut niki un rau nimanui si nu merita sa sufere doar pt ca traiesc o poveste de dragoste :yes:pe care alti nu o pot intelege sau nu vor sa o accepte.pune repede continuarea :pls:pt ca sunt innebunita dupa ficul asta:love:.gambate!!!!!!!

#29
eu am inceput s-o citesc de cand ai pus capitolul...dar n`am avut timp sa-l termin >.< ...

Da,cam trist,ce profi tampiti,fac atata discriminare, ce daca sunt gay :die:
Sper sa le mearga bine la scoala si sa n-o incurce din cauza aia :)

Gambate.si astept capitolul viitor

#30
Cap 13



Discutia cu parintii



Soneria mobilului lui Ryu incepu sa se auda vag. Acesta crezu ca este ceasul desteptatator si lovi cu putere insa nimic nu se schimbase. Incepu sa rascoleasca asternutul mototolit pana ce dadu de el,ascuns sub iubitul sau care isi acoperise urechile cu perna si il privea curios spre Ryuku. Blondul se uita incercand sa descifreze numarul insa ii era complet necunoscut. Raspunse cu vocea ragusita si astepta sa vada despre ce vorba. De la celalat capat al firului rasuna un glas gros pe care i se parea cunoscut:

<-Domnule Ryuku Sakano, stiti din intamplare unde ar putea fi colegul dumneavoastra , Sentaro?>. Baiatul se ingalbeni la fata,ducandu-si mainile la frunte si ingaima cu sfiala:
- Domnule director...nu l-am vazut da de ce ma intrebati s-a intamplat ceva?,intreba blondul aruncand o privire spre iubitul sau care se lipise de el pentru a auzi convorbirea.
DIRECTORUL: <-Da s-au intamplat mai multe, mama lui s-a intors si nu l-a gasit nicaieri, il cautam disperati cu toti. Si dupa aia va trebui sa vii la scoala pentru a explica biletul in fata mamei acestuia, dar mai intai sa-l gasim.
RYUKU: - Inteleg...fac tot posibilul sa dau de el.
DIRECTORUL: <-Asa sa faci...se poate crede ca din vina ta a disparut ...doar cu tine a stat cel mai mult>
RYUKU: - Nu a disparut si voi dovedi...intr-o ora maxim il aduc la scoala dar cu o conditie: sa nu se afle de bilet si de celalte ...
DIRECTORUL: <-Mi se pare rezonabil domnule Sakano..atunci asa ramane,tu il aduci pe Sentaro si totul este dat uitarii>. Blondul ramase zambind spre colegul sau care auzise fiecare cuvintel. Ryu il saruta prinzandu-l de mijloc apoi obligandu-l sa stea pe spate. Incepu sa-si plimbe limba peste gatul iubitului sau,muscand cu putere pentru a auzi scancetele de placere produse de acesta. Isi croi drum in jos,urmarind cu mana conturul soldurilor,pana ce ajunse in zona intima. Incerca s-o depaseasca dar degetele lui Sen i le cuprinsera pe ale sale facadu-l sa se opreasca. Incepu sa maseze ,sarutandu-i abdomentul ce se razvratea la fiecare atingere. Isi strecura mana in boxerii colegului sau,continuand sa maseze apoi cu o miscare delicata ii indeparta lenjeria ce devenea mai umeda cu fiecare secunda ce trecea. Il privi pe Sen care se imbujorase,trecandu-si degetele peste gatul acestuia ,simtind o oarecare incordare. " Gusta" cu incredere din" fructul interzis" continuand sa linga si sa maseze in acelasi timp. Sen il prinse de par,strangand la fiecare miscare a iubitului sau. In acel moment telefonul suna desparindu-i pe cei doi:

- E directorul....imbracate si continuam mai tarziu ,zise blondul sarutandu-l scurt pe frunte. Acesta raspunse simuland o voce serioasa:

-Alo....buna ziua domnule director..l-am gasit pe Sen....ahh adica Sentaro . Ne indreptam spre scoala.
<- Unde sunteti ..mama lui e foarte ingrijorata!>
- Sa nu fie,noi suntem in masina cam in jumatate de ora ,45 de minute ajungem. Ryu incepu sa rada,ridicandu-se multumit din pat. Se imbraca la repezeala cu ce apucase mai intai si arunca cateva carti in ghiozdan. Sen il astepta la usa,cu un zambet larg schitat cu incredere:

- Hai sa mergem ca ma omoara mama! zise brunetul tragandu-l pe Ryu de mana. Ajunsera in statia de masina,obositi abia mai putand sa mai respire. Totusi norocul ii urmarea in acea zi. Nu asteptara nici macar 5 minute,ca masina si stationase. Cei doi urcara,asezandu-se pe doua scaune libere:

- Nu prea e lume azi,zise blondul aruncand o privire in masina goala. Soferul gonea cu viteza datorita benzilor de circulatie care erau de asemenea si ele libere . Curand ajunsera in fata scolii. Sen inghiti in sec,gandindu-se la tot ce era mai rau. Nu avusese timp nici macar sa-si faca un plan bine pus la punct,pe care sa i-l spuna mamei lui..in speranta ca-l va crede. Primul lucru ce-i trecu prin minte fuse acelea de a-i spune ca a stat la varul sau. Dupa mai multe incercari esuate de a gasi o alta solutie hotara ca minciuna cu varul sau va sta in picioare. Ryu trecu in spatele lui la o distata considerabila ca sa nu creeze suspiciuni atunci cand intrara pe usa directorului. Zari o femeie slaba,bruneta, ce se plimba nelinistita prin incapere. Colegul sau striga dupa care merse sa o ia in brate:
-Mama...ce faci aici?
-Sentaro! nici nu stii cate griji mi-am facut pentru tine. Unde ai stat o saptamana,spune-mi si mie?
- La....la Kito..de ce?
- Mi-a spus azi de dimineata cand am vorbit cu el ca nu stie nimic de tine!
- Ehhh...sti cum e el....glumea pe seama ta ca sa te sperii,zise brunetul muscandu-si buzele.
Mama lui incepu sa-l priveasca cu ochi dojenitori dupa care se intoarse spre colegul fiului ei pentru a-i multumi:
- Si tu trebuie sa fi Ryuku,multumesc ca l-ai gasit pe Sen. Blondul ii zambi scurt dupa care il fulgera cu privirea pe director care statea cu biletul in mana.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.424 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.563 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.814 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 38.363 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.320 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.036 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.035 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.746 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 22.735 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.803 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
130 Vizitator(i)