Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce te-a facut astazi sa zambesti ?

- Conversatia de la telefon cu Mihaela.
- Mi-am amintit de pozele de anul trecut de la ziua mea 24.
- Cher si cum incerca sa ma inveseleasca, si a functionat, chiar daca pentru putin timp.
- Bunica'mea si rasul ei.
- Vocea superba a lui Jon.
- Cand a venit Alexandrescu cu hartia motolita la diriga 24.
- Mi-am imaginat cum ar arata profa de mate la plaja.
- Cand m-am gandit la ziua in care eu si Bella am vorbit prima data.
- Gandul la ziua mea.
- Mi-am adus aminte Halloween-ul din clasa a 6a.
- Glumele lu' taica'miu.
- Faptul ca mi-am dat seama ca nu conteaza parerea celorlalti.El e al meu in inima, mintea si sufletul meu.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

- Melodia de care tocmai am dat ÅŸi am asociat versurile cu cineva *ahem*
- Cravata aia o.o'. Îmi place culoarea totuşi, dar habar nu am să mi-o pun.
- Am văzut-o pe Deiuu \:d/. E super simpatică.
- Vestea că mâine merg la plajă [ şi dacă nu o să mai merg, cred, că mă spânzur 24 ]
- Ionuţ <3.
- Am greşit fişa de înscriere prima dată. Adică na' scrisesem greşit o chestie şi a trebuit să refac şi a doua oară am greşit din nou căci bunicămea îmi spunea să fiu atentă şi fix atunci am scris la '' scară '' : 74 şi trebuia '' B '' 24. Dar am îngroşat şi nimeni nu a zis nimic.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

A fost cea mai superbă zi, păcat că s-a terminat oribil. Deeeci :

- Completarea fişei ăleia =). Cu toate că prima oară am greşit-o, trebuia să scriu "profilul uman, specializarea ştiinţe sociale" şi prima dată am scris "profilul ştiinţe sociale, specializare limba engleză" -.-". Stupid me : )).
- Cravata şi restul unformei 8. Pur şi simplu e genială <3.
- Mama Kynei ;x. Eu, eu aici! Eu o voi ajuta să se integreze 108.
- Hotărârea lui de a o termina cu Corina până şi relaţia de frate - soră şi cu tot cartierul ei de jegoşi >3. Dacă nu făcea asta, chemam tot Dorobanţu să-i bată pe ăia : - ?. În special pe Corina : )).
- Pantera în căşti la maxim! \m/ Nicio treabă cu restul lumii!
- Udarea lui Mituş cu o sticlă întreagă de 2l 24))))))))))). Maximm!
- Fazele din Matrix combinate cu CS în timp ce ne alergam pe acolo : - ".
- Juma' de pungă de Skittels a mea, cealaltă a lui ZuZu fără să le dăm băieţilor. Mwhahahaha, ce lacome suntem 19. *evil*
- Kebab 24)). De când n-am mai vorbit cu tipu' ăsta : )).
- Bătaia cu struguri. Fratee. Am o pată mare de strugure pe fund, Mituş are resturi de strugure in cap, ZuZu are în pantaloni şi Răzvan pe sub bluză 24)). Mai vreauuu ;x.
- Cum mi-a pus Mituş frunza pe cot şi şi-a rupt tricoul ca să o lege o,o. A fost chiar awsum faza asta :].
- ZuZu. Thank u for helping me, dar...: - j.
- Kiro e al meu! 24 65 Heh, mi-a fost dor.
- Dany :X:X:X:X:X:X. Nu trebuie să descriu nimic. Se subînţelege.
- Înjurăturile pentru Cazy. Compuse pe loc, fără nicio noimă = )).
- Să fac lista asta..
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "

Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Faptul că am luat o pastilă de cap, ceva nou? Nu cred, dar totuși m-a făcut să zâmbesc chiar dacă sunt într-o stare de tot rahatul .-.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Azi am primit o bombă la care m-am gândit (şi încă mă gândesc) încontinuu. Nu vreau să cred că e adevărat : |. Nu vreau să o văd pe Fimea distrusă... and ar trebui să existe un topic şi cu " Ce te-a supărat azi? " : - j.

Eniuei:
- Am muÅŸcat ;x. E geniial 105.
- Răzvan ;; ). Evident, se putea? 21
- ZuZu <3.
- Poze noiii 8!
- Bunăciunea aia O??O. Ah, ce bun era T-T.
- Kiddu 5. My big stupid bro hug!
- Kebab 24)) ÅŸi tunsoarea lui 24)) ÅŸi oftica lui 19.
- O să mănânc mici cu muştar ;>.
- Mi-a ieşit super sexy RPC-ul ăla xD.
- Atât Smile.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "

Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

1. Am fost la cumparaturi >.<
2. Am fost in parc si am murit de cald, dar a facut Theo cinste cu o pizza :]]
3. Ne-a prins furtuna si am ajuns fleasca acasa .__.
4. Am mancat biscuiti cu ciocolata si inghetata cu ciocolata >.<
5. Mesajele lui Andy.
6. Filmul "My girlfriend's boyfriend"
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Azi am plâns mult. Cred că am plâns mai mult decât Melli, şi nici măcar nu era mama mea.. Dar au fost persoane care să mă facă să zâmbesc.

Dany, Rena şi Răzvan. Cele mai importante persoane din viaţa mea. Done.

Ce m`a făcut astăzi să zâmbesc ? Mușchii faciali.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Cea mai oribilă zi. Ce m-a făcut să zâmbesc:
- Răzvan de dimineaţă. DOAR de dimineaţă.
- Fimea.... e aceeaÅŸi, nu s-a schimbat deloc.
- Alex ÅŸi Gabi cu prostia lor.

1. Ionuţ mai ales când zicea: '' f**k everybody '' => Îl apucă des şi la ore fixe.
2. Adinu'. I love her ;3.
3. Jocu' ăla de la '' Forum games ''.
4. Tipu' de la care cumpăr caise. o_o
5. Durerea pe care o am în gât -.-. O să dispară repede 9.
6. Melodia aia : x.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)