14-07-2011, 01:01 PM
Manipulation
Mai lucrez ocazional la asa ceva, pentru ca imi place sa utilizez Photoshopul.
Photoshop
|
14-07-2011, 01:01 PM
Manipulation
14-07-2011, 04:38 PM
(Ultima modificare: 14-07-2011, 04:38 PM {2} de Kyung.Oppa.)
Wow...fantastic..
A ieşit super, dar am o întrebare: ai folosit şi brush-uri sau e totul desenat..? Mi-ar plăcea să folosesc ps-u la fel ca tine..[posturi unite] Wow...fantastic.. A ieşit super, dar am o întrebare: ai folosit şi brush-uri sau e totul desenat..? Mi-ar plăcea să folosesc ps-u la fel ca tine..
14-07-2011, 05:02 PM
Pentru un Joonie fan [pe care si eu il ador mai ales ca e varsator ca mn come on T^T he's an artist].
Deci este facut din bucatele de imagini. http://i54.tinypic.com/54gegz.jpg - aici este imaginea principala Celelalte imagini sunt: luna castelul cu iarba balonul porumbeii norii stralucirea aceea Brush nu am folosit deloc Mersi mult pentru comment ![]()
14-07-2011, 05:19 PM
Buna!
Intr-adevar a iesit bine, avand in vedere si imaginea originala. Hmm, celelalte nu merg, adica nu imi apare linkul ![]() ![]() Gambate ^_^ Ja!
14-07-2011, 05:25 PM
Ah, pai nu au link pentru ca nu il gasesc, aveam doar imagine originala. Dar la balon era o tipa cu un balon si am taiat balonul iar porumbeii erau pe un backround alb,
14-07-2011, 09:24 PM
Helau :]] I had to come, I really had...
Fiindca iti place sa te joci in ps, ia incearca sa te joci un pic mai mult. La lucrarea ta am multe de zis, cum ar fi: ai inceput bine, cu ideea de la poza originala a lui GD, dar m-ai dezamagit total cu acea "bula" ce de obicei se foloseste in manga atunci cand personajele vorbesc. Sincer, nu ar fi mers mai repede fum/smoke, decat acel... balon... si mai ales l-ai facut atat de evident, incat uit ca mai e si GD in lucrare... Norii aia daca tot i-ai pus, puteai sa ii peste tot, nu doar intr-o parte. Again, luna proasta idee ai avut cu ea, cred ca daca nu o puneai, sau opacitatea mai scazura era mai bine, nu stiu fiindca nu imi dau seama asa ![]() That's all, si astept alte lucrari, sa vad cum stai cu imaginatia. ps - iarta-mi greselile de exprimare/tastare/etc. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Photoshop | 121 | 99.208 |
03-01-2013, 10:16 AM Ultimul răspuns: |
||
My First GFX Photoshop sig and Avatar | 2 | 3.415 |
18-08-2008, 10:39 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |