04-07-2011, 09:33 PM
Mood: Obosită şi foarte fericită o.o
Status: O da! <3
Locaţie: În pat, în faţa televizorului mai exact, doar că nu prea mă uit eu acolo.
Mănânc: Nimic, momentan, dar vreau pepene verde.
Beau: Apă plată. Şi e rece, presimt că o să fac un roşu în gât sau ceva şi după îngheţata de azi.
Sunt îmbrăcată în: Pijamalee, dar încă am sutienul pe mine . Asta în caz că aprind webul.
Ascult: Ce spun ăia de la OTV -.-. La altceva nu se poate uita? Şi Glume de pe youtube.
Privesc: Pozele de pe facebook ale cuiva . [ ]
Status mess: `` Nebunie . <3. ``
Vorbesc pe mess cu: Spence, Ciprian, Ionuţ.
Citesc: Ce scriu eu ÅŸi ei.
Mă gândesc la: Prostu` de fratimiu. Dacă nu era el şi idioţenia lui stupidă, câştigam pariul ăla! Aşa am uitat din vina lui şi Bloody Marry a lui şi `` vreau să-l cunosc pe băiatul ăla, să văd cu cine iese sormea ``. Hă! Pitic :-l.
Dating: Mâine, dar habar nu am cu cine.
Doresc: One more kiss .
Iubesc pe: Ehh . Ei.
Nervoasă pe: Alexandru [ fratimiu ]
Urăsc pe: Her.
ÃŽmi lipseÅŸte: Nimic.
Abia aştept să: Vină ziua de 12 şi să vorbesc la telefon începând cu 11 şi jumătate noaptea până când mă fură somnul .
Status: O da! <3
Locaţie: În pat, în faţa televizorului mai exact, doar că nu prea mă uit eu acolo.
Mănânc: Nimic, momentan, dar vreau pepene verde.
Beau: Apă plată. Şi e rece, presimt că o să fac un roşu în gât sau ceva şi după îngheţata de azi.
Sunt îmbrăcată în: Pijamalee, dar încă am sutienul pe mine . Asta în caz că aprind webul.
Ascult: Ce spun ăia de la OTV -.-. La altceva nu se poate uita? Şi Glume de pe youtube.
Privesc: Pozele de pe facebook ale cuiva . [ ]
Status mess: `` Nebunie . <3. ``
Vorbesc pe mess cu: Spence, Ciprian, Ionuţ.
Citesc: Ce scriu eu ÅŸi ei.
Mă gândesc la: Prostu` de fratimiu. Dacă nu era el şi idioţenia lui stupidă, câştigam pariul ăla! Aşa am uitat din vina lui şi Bloody Marry a lui şi `` vreau să-l cunosc pe băiatul ăla, să văd cu cine iese sormea ``. Hă! Pitic :-l.
Dating: Mâine, dar habar nu am cu cine.
Doresc: One more kiss .
Iubesc pe: Ehh . Ei.
Nervoasă pe: Alexandru [ fratimiu ]
Urăsc pe: Her.
ÃŽmi lipseÅŸte: Nimic.
Abia aştept să: Vină ziua de 12 şi să vorbesc la telefon începând cu 11 şi jumătate noaptea până când mă fură somnul .
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]