Răspunsuri: 527
Subiecte: 10
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
72
Zupi: 2.179 z
Ajungand pe aici, imi face o placere deosebita sa-mi vad dedicatia data de dulcea mea Moony Deci, scumpa, e randul meu sa fac o dedicatie:
Melodia care ne-a urmarit pe noi doua atata timp, s-a tinut scai de noi
Ai idee care ? :]
CU multumirile de rigoare pentru Korn [ <3<3<3 ], iata si dedicatia mea pentru tine, my precious Moony:X:
http://www.youtube.com/watch?v=IRhbOFlTA5g
Răspunsuri: 767
Subiecte: 32
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
154
Zupi: 10.398 z
For Brisk', sper să-ţi placă păpuşe, ^^
PS: Iubesc să-ţi zic aşa : )).
PS2: Don'şoară, scuze că am plecat aşa, am avut casa plină zilele astea şi chiar n-am putut să-mi fac timp de tine, but ofc - de mâine îs a ta. Şi merci pentru melodie ma'am, it wus awesome.
Pentru Spence aka Micuţa, pentru că mi-e dor de tine şi sper să vorbim cât de curând, îţi dedic asta: clickable, ofc.
Parcă trebuia să mă răpeşti . *panda grin*
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy
Răspunsuri: 474
Subiecte: 24
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
1.231
Zupi: 7.460 z
Răspunsuri: 111
Subiecte: 6
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
4
Zupi: 2.902 z
"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"
Răspunsuri: 1.404
Subiecte: 58
Data înregistrării: Aug 2010
Reputație:
278
Zupi: 250 z
http://www.youtube.com/watch?v=LdW5rei_5gI
Pentru Kayla, Kira, Soph, Ang, Zuza, Lynn, ♥♥ Miss Sensation ♥♥, Hachiko, Pookie, • Rusk`Key •, Serqet, Cookiesor, Beki, Grella, Aggie, Mitch, Snowy, Crăci, Aly, DeDal N.
P.S.: Chiar daca cu mai mult de jumate nu am mai vorbit de o caruta mare de timp, he he, cum sa nu ii pun xD ? Unii si.au si schimbat nickul, dar cine mai cauta, ca doar nu eu -_-. Unii nici nu ma mai tin minte, cred.
Răspunsuri: 836
Subiecte: 9
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
164
Zupi: 10.751 z
Hey ^_^ Dupa un car de ani vin si eu cu o dedicatie pentru mai multi pretenasi
Cam atat . Sper sa va placa.
Răspunsuri: 402
Subiecte: 4
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
228
Zupi: 7.682 z
Asta-i pentru cele două copchile nebune de mai sus -> Click [Ciudat, or not, îmi aminteşte de voi două o.o"]
Răspunsuri: 102
Data înregistrării: Feb 2011
Reputație:
50
Zupi: 1.991 z
Berry, Beki, Snowy, Grella. DeDal [Razboiul cu mama, nu? o.o], Vero, Soph, Laura, Anca, Cami, Ioana, Allie [poate mai dai si tu vreun semn de viata, stiu eu. o.o], Ann., Saba, Freaky, Alle, Siis, Roseta, Nix, Amy, Cristina [Whisky fara Gheata].
HeHe ^^' Importantelor : > ~Love ya.
Have a nice day and take care^^
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?
Răspunsuri: 111
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
4
Zupi: 2.902 z
"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"
Răspunsuri: 245
Subiecte: 12
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
238
Zupi: 6.365 z
Am trecut şi eu pe aici , să înapoiez ce mi s-a oferit.
Ang. , my perfect sister.
Kayla. , pentru că şi mie mi-e dor de tine.
Zuzu. , pentru că mi-e lene să îţi copii nickname`ul de acum şi pentru că mi-e dor de nebuniile tale.
Vero./Iepuraş tembel. , pentru că încă suntem prea copilăroase pentru vârsta noastră. Dar ne place , ne place , ne place place place.
Şi pentru cei care nu i-am uitat : Soph. , Coo. , Himi. , IngerasDinCiocolata. , MusicxD. , Aggie. , Px. , Alesia. , Alysu. , Beki. , Kenky. , Debb. , Bitter Cherry şi dacă v-am uitat pe vreo unu` , băteţi-mă la cap până vă pun şi pe voi.
I always gather everybody's attention.
|