Ma gandesc sa scriem si ce aducem, pentru orice caz. Sa nu venim cam toti cu aceleasi lucruri. Adica, daca mai e timp, dar macar sa ne organizam cat de cat.
Zer0, nu mai bine aduci pentru tine bere si pentru ceilalti, cel putin pentru mine, vin? Oricum, s-a oferit Yoru sa-ti aduca absorbante, nu te mai cara tu cu olita ca ne faci pe toti de ras (pe langa manele si la cum o sa puti a mici, daca e).
Oricum, multumesc mult Castrevecior.
Vroiam sa dau edit la precedentul post sa zic ca o sa vii tu sa ma iei, deci o sa fiu prezenta pe acolo.
Dar e partea cu... daca eu vreau sa plec mai devreme, ma duc singura? o.o Ora de cand pana cand nu s-a stabilit, nu? Nu cred ca venim la ce ora vrem, ca asa unii vin cand se termina, bla bla bla. Eu nu cred ca pot aduce ceva.
Macar de-asi avea ceva bani ca sa pot cumpara cispsuri si/sau o punga cu semite sa nu fiu pe dinafara.
@Bloaica mea, te anunt eu.
Daca e sa mai se faca picnicul si se stabileste te anunt eu cu... cinci sau trei zile inainte ca sa te poti pregatii cu chestii. ;]] Daca zici ca o sa uiti, te anunt si cu o zi in urma. ^^ Suntem in iunie. Nici macar nu stii cand este ziua mea (adica, a fost).
[edit] S-ar putea ca pe 2 iulie sa fiu la sor-mea. T^T