03-04-2011, 08:34 PM
Dedicatie muzicala 2.
|
04-04-2011, 10:06 PM
Hello am revenit cu cateva dedicatii. Ce sa fac? asa ca sper sa va placa si va iubesc pe toti.
Nepotica mea scumpa Black Heart Chiar ca esti cu capul in nori, adica sunteti.. stiu eu ce stiu Fetita mea KittyKat vei reusi, stii la ce ma refer Danysor baietelul meu Elvira pup de la bunica ta My sys... luna amara sper sa-ti placa dancing_in_the_night sper sa-ti placa:X Cam atat..Va iubesc si pe restu logic
04-04-2011, 10:22 PM
Am venit şi eu cu o dedicaţie specială pentru o fată nebună ca şi mine şi posibilă geamană .
Beki, for you, my sweety. I always gather everybody's attention.
04-04-2011, 10:33 PM
Stiu ca nu este normal dar mai vreau sa fac o dedicatie de care am uitat complet, adica de cele doua persoane de care am uitat.
Pentru ca va iubesc, Vero si Kayla.
04-04-2011, 10:41 PM
Bun, am revenit şi eu cu o dedicaţie, deoarece se pare că cineva nu m-a uitat.
For you, my dear Zuzuflici! I love you too! *hugs* And for my dear Kitax*x*. I love you, dear! *hugs* and for me, fiindcă şi eu merit Atât pentru azi!
05-04-2011, 09:10 AM
Hei, am trecut si eu pe aici >.<
In primul rand ii multumesc Canii mele pentru dedicatie o.o Simt deja ca o iubesc, si o cunosc doar de ieri O__O Sooo...acum sa ma revansez, asta este pentru tine Zuzulici Sper sa-ti placa ._. Am cautat mult >.> Daca nu iti place, sa nu indraznesti sa ma mai cauti... Enter My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that ! Shake, shake that booty for Beckha !
05-04-2011, 11:19 AM
Woaa. Am revenit. Trebuie sa rasplatesc si eu lumea pe aici, am revenit prea devreme dar merge. Deci:
Pentru tine Kayla, stii cat de mult te iubesc. Vero ! Da.ti DNDu` ala jos din Stts ca te bat =.=. Nu am mai vorbit de 3 carute de vreme. Soph ! Tu Soph ! Ah ! mai trebuie cuvinte ? Aripioara mea de plumb merita si ea o dedicatiune. Cookiesor. Prajitura mea din ciocolata ;x. Beki. Mersi pentru dedicatiune. Si tu meriti una , acum. Aggie. Nu ai mai intrat pe aici de mult dar, merge si tie una. Zuza ! Zuza ! Mi.a furat peluza ! Ang. ! Ang. ! Sta pe un tanc ! Reed.Nimeni nu te.a uitat ^^. Grella. Voi face un duel cu ea :-". 2011'. Pentru ca imi esti o coichipiera pe cinste. Mitch. Sa iti vina netu` ala mai repede. Miss Serenity. Ti.ai oronat comanda, >:D<. Crăci. Indragotito. Snowy. Ah, imi este dor de tine. DeDal N. Mai conteaza de ce ? Hachiko. Cred ca te.am cam neglijat =.=. Aly. Meriti si tu o dedicatie. Lynn. ``şi observăm că aduceţi în discuţie pupincureală cum ştiu doar cei de la naruto fics`` GATA ! AM TERMINAT SI SA NU MA OMORATI PENTRU MELODII !
05-04-2011, 08:24 PM
Pentru mine, pentru că merit.
Pentru suferinţă. Pentru voi, care m-aţi suportat 8 ani de zile [ vă ştiţi voi ]. Pentru Teuţă, pentru că urăşte să-i zic aşa şi pentru că ştie cum să-mi ridice moralul şi să mă sprijine întotdeauna. Şi: Pentru voi, ăştia de pe zup care mă suportaţi. [ Ang., Nya., Amantu', Ash., Alysu, Abbeh., Denny., HQ, Lynn, Soph şi care mai sunteţi ^^.
07-04-2011, 09:45 AM
Ok , si eu vreau sa fac o dedicatie unei persoane speciale , unei persoane care a stat langa mine si m-a sprijinit de fiecare data , o persoana care mereu ma face sa zambesc si sa fiu fericita ! Acea persoana e , e...Debb' :X:X , surioara mea , te iubesc mult sisu' :X Sa nu uiti
http://www.youtube.com/watch?v=fArcLf9ylfo ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵠDe La-nceput ..! Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ Joc Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ.. Tine |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Dedicatie muzicala | 368 | 182.631 |
19-12-2010, 01:22 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |