Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Franturi de speranta

Hey dear! Mersi ca m-ai anuntat :*

Este un capitol foarte reusit. Am vazut vreo trei-patru greseli de tastare, dar nu-i bay. La capitolul descriere stai foarte bine. Imi place ca descri din ce-n ce mai mult, dar totusi sunt de parere ca inca mai este loc. Dialogul chiar nu mi s-a parut sec, a fost super ok. De naratiune nici sa nu mai zic. Te pricepi foarte bine sa narezi.
Jenny si Austin? Serios? Oare este ceva intre ei sau doar vreo aventura de-a lui?
Alex este un ticalos. Adica cred ca orice baiat ar fi facut la fel, dar totusi...
Abia astept sa vad ce se intampla in continuare si nu uita sa ma anunti, ok?
Bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

i-au=iau
Draga mea, nu stiu de ce crezi ca a iesit un capitol rau. A fost lung, plin de descriere si naratiune si ceva dialog. Mergea poate ceva mai mult dar e in regula. Asa, in afara de acea mica greseala nu am vazut alta. Incearca sa fii mai atenta cu virgulele in special, lipsesc cam multe. La cum se desfasoara actiunea ai mai putea lucra putin. Asa, nu trebuie sa lasi atatea randuri libere adica sa imparti capitolul in atatea fragmente, nu are rost. In rest totul pare in regula. Sunt foarte curioasa sa vad ce se va mai intampla mai de parte. Astept continuarea love.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]

O doamne cat de tarziu am ajuns. Pai imi pare rau ca abea acuma m-am trezit si eu dar totusi am ajus si multumesc ca m-ai anuntat.
Pai capitolul este foarte interesant desii speram sa nu se termine asa de repede. Am vazut cateva greseli de tastare si din unele locuri lipsesc cuvinte intregi. Am mai gasit unele fraze pe unde nu am gasit niciun inteles dar m-am descurcat pana la urma.
Pai cam asta am vut de spus. Mi-a placut si sper sa ma anunti cand pui next-ul. Sper sa fie cat mai repede te rog mult mult de tot.
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg

infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix

[Imagine: 6141910.png]

[Imagine: 6fd6871.png]

buna my twin sys...am venit si eu aici. se pare ca avem un nou capitol:> interesant, apropo mersi ca mi-ai spus. acest capitol e chiar interesant, mi-a placut cum ai descris totul, dar mai ales momentul cand ia cerut prietenia, la refuzat..ce trist:( ia frant inima, dar si el nesimtit. Cum asta? in club cu alta, cand acum cateva ore ii spune fetei ca o iubeste si ca vrea sa fie prietena lui, schimbator mai e baiatu[-( daca il prind il fac tocanita :die: nu-mi zi ca roscata e geloasa:>
cam atat am avut de spus, astept next si te rog sys sa ma anunti:*
spor la scris
:bye:
[Imagine: h8v.gif]

Ello dear ^^ Scuze de intarziere dar stii cum e cu lenea asta ^^". So, sa revenim la oile noastre. Mi-a placut mult capitolul asta. A fost interesant. Ahh nesimtitu asta de Alex ce prefacut e. Poate il iau la bataie de vede stele verzi si numai pipite viseaza @_@. Asa... Descrierea mi-a placut a fost in cantitati mari. Nu am ce zice la ea. La fel stam si cu naratiunea care este la fel de frumoasa ca si descrierea. Actiunea nu mi s-a paruit grabita si dialogul nu a fost nici pe departe sec. Deci pana aici stai bine. Chiar foarte bine as putea spune. Greseli de tastare am vazut dar nu sunt grave. Am mai vazut o repetitie dar probabil te-ai grabit si nu ai observat. So, ce as mai putea spune? Astept nexxtu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

referire strctă la mine că nu mă mai simt fidelă TToTT]am trecut și eu pe aici după mult timp de ... ratare[sau mai bine zis de ocolire neinteționată] a zup'ului în care de câteva, mai multe ori îmi dădea erori să intru în indez sau oriunde și după nu mai aveam timp.
Am să încep cu ce m-a uimit în acest capitol. În primul și în primul rând am văzut că nu te-ai mai bazat pe dialog, ceea ce pe mine m-a bucurat mult, sincer spun asta. Descrierea a fost mult mai bună aici, deci te îmbunătețești de data trecută de când am apărut pe aici. Mi-a plăcut acțiunea din acest capitol, deoarece mie personal nu mi s-a părut grăbită ... mi s-a părut destul de normală ca trecere în spațiu și timp. Dar bineînțeles asta e numai și numai părerea mea. Să mai văd ce mai zic ca să nu uit ... în caz de uit ceva oricum dau un edit. Am văzut că ai avut vreo două trei greșeli deci e foarte bine. Mai ales că erau de tastare. Da e adevărat și eu am văzut acea greșeală cu „i-au” în loc de „iau”, dar nu contează că se mai întâmplă.
Și euite așa mi-am lăsat eu învățatu pentru simulare și am dat pe aici. Deci ca să nu fiu fată rea : ))) îți spun că vreau nex'tul când se poate că știu cum e cu timpul. Capitolul a fost foarte bun din punctul meu de vedere. Nu mă pasionează ce zic ceilalți ... eu mă bazez numai după conștiința mea ... deci îți urez succes în continuare și multă inspirație. Și nu uita să mă anunți ... că, chiar dacă întârzii cu comul ... eu îl dau acolo luuung ca să mă ții minte, și scuze dacă se poate să mai sar unele capitole fără să dau com ... mă revanșez eu ; )
Deci succes încă o dată și spor cu timpul.

Capu'Chuu

edit : lol, scrie mai pe înţeles.
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!

[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

Deci Alex in club cu o alta fata, da mi se pare normal, se simte deziliuzionatm frustrat, singur si are nevoie de cineva care sa ii fie alaturi si sa il sprijine. Sper ca Rose sa se puna un pic geloasa, eu chiar vreau sa fie cu roscatul. Mi se par ca fac un cumplu chiar dragut si nu este corect ...Rose l-a mintit, ea cred ca nu simte nimic pentru el. Acest lucru ma infurie, nu este corect! Roscatule fa-ti de cap, macar pentru aceasta seara uita de Rose ..daca poti. Si blondul acesta..care este treaba lui, doar roscatul nu o fi vreun obsedat..vreau sa fie personaj pozitiv,te rog sa nu il faci maniac si nici obsedat si nici ce mai vrei tu[ rau] ...te rog... a fost atat de dulce cand i-a cerut prietenia, si felul in care practic a ignorat-o...si acel "pa" rece dupa spusele lui Rose..cred ca ar putea fi geloasa, dar cred si ca s-ar putea sa nu il iubeasca..sunt confuza, de aceea am nevoie de next cat mai repede posibil.
Te iubesc micuta mea surioara! Sa nu uiti!
Ja. Ne !

M-ai lasat fara cuvinte :)), capitolul asta m-a tinut cu sufletul la gura, la fel ca intregul tau fic.
Lucrul care ma atrage cel mai mult la un fic, este descrierea si modul de a pune in evidenta sentimentele personajelor.
La ficul tau m-am putut delecta cu toate acestea :))
Dialogul este minunat si deloc sec, iar actiunea este bine plasata la locul ei, nimeni nu o alearga :))
Te rog sa pui nextul cat mai repede, pentru ca sunt curioasa de ceea ce va urma :))
Spor la scris !
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel

My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3

]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor

Hey:-H
Cam greu...ai avut o gramada de ocazii in care puteai sa faci o descriere superba si le-ai ratat. A deschis cutia, s-a intrebat un pic si...atat. Apoi, la flashback, a fost absolut la fel, doua cuvinte, un pic de plans si apoi....
Citat:End of flasbakc.
(cred ca ai observant déjà greseala)
Am gasit si alte cateva greseli de tastare, nu exagerat de multe, dar sunt cateva, pe care insa nu o sa ti le mai amintesc, deoarece banuiesc ca nu are rost, fiind doar greseli de tastare. Pe viitor insa ai putea sa-ti gasesti vreo cinci minute libere inainte sa postezi capitolele si sa il recitesti, poate chiar cu voce tare, asta ar putea face minuni.
Inca ma dezamageste faptul ca fugi de ocazii in care ai putea sa-ti infrumusetezi ficul prin diferite mijloace. Se pare ca o sa ai putin mai mult de muncit.
Astept capitolul urmator sis per sa gasesc si imbunatatiri.
Buh bye>:D<
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

Si eu care chiar speram ca Alex sa nu fie rau. Incepu sa imi placa de el, desi partea in care i-a daruit o poza ciudata, facuta de nu stiu cine a fost cam... infricosatoare sa zic.
Imi plac personajele. Austin chiar imi aduce aminte de o persoana pe care o cunosc, iar faza din baie a fost geniala. Adica, tipul e gelos. Imi plac cand tipii sunt gelosi. Asta arata ca au si ei un punct slab.
Jake parca e pus acolo ca sa ii deschida ochii tipei. Cred ca incepe sa imi placa de el.
Alex... Alex e cam, nu stiu. Imi place firea lui pentru ca mi s-a parut romantic, cel putin la faza in care au fost amandoi la acel lac si acolo el i-a spus ca o iubeste [si eu sunt o fire romantica de asta imi place de el], dar prin tot romantismul asta, faza de la culb mi s-a parut cam nasoala. Okay, inteleg ca sufera, insa trebuie sa sufere in bratele altei femei? Asta e naspa. Poate foarte frumos sa sufere si acasa, sa se imbete ca un porc si apoi sa se trezeasca cu o durere groaznica de cap.
Eu vreau capitolul urmator pentru ca sunt foarte curioasa ce o sa le faca.
Bafta in continuare.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.710 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 8.865 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 4.451 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.094 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Mai exista speranta? Ame 3 3.582 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Speranta moare ultima MooN. 7 5.603 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  [split] Franturi de speranta Crazy.Froggie.InTown 3 3.019 16-02-2011, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  [split] Franturi de speranta LemonCandy 5 3.357 27-01-2011, 09:43 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Fara speranta ! Denny 19 10.987 18-02-2010, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Ultima speranta Kazuki 15 10.872 11-07-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: D@n@

Utilizatori care citesc acest subiect:
149 Vizitator(i)