Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebare...

Grea intrebare. Probabil nu, din moment ce a plans pentru Itachi, dupa ce a aflat adevaratul motiv. Nu prea il vezi se Sasuke plangand, deci presupun ca a tinut cat de cat la fratele lui...

Crezi ca Naruto va reusi sa il aduca pe Sasuke viu inapoi in Konoha?
[Imagine: 25rd0nd.jpg]

Nici eu nu stiu...dar vointa de fier a lui Naruto ma face sa cred ca poate sa-l aduca pe Sasuke inapoi, el e singurul care crede cu adevarat in el, cel putin eu asa cred...2

Crezi ca Sasori s-ar sinucide daca si-ar pierde papusa preferata?[lipsa de inspi]

Ce întrebare 24 Poi din câte ştiu eu el îşi face singur păpuşile aşa că dacă pierde una îşi face alta... Deci nu ar plânge

Dacă ai fi fost în locul lui Itachi, ţi-ai fi omorât familia pentru binele fratelui tău şi al satului?
[Imagine: EnvYQ.png]

As explica familiei mele ca asta mi-a fost ordonat sa fac dar mi-as lasa in viata mama, tatal si fratele 4

Cf daca Konan s-ar vopsi verde?

As vomita cel mai probabil 21 E urata oricum ar fi singura imbunatatire ar fi daca ar muri pentru o cauza caritabila in rest ... eh 78

Next : Ce crezi despre Gaara cel nou ? Cel care a devenit dupa ce a fost infrant de Naruto 4 :X

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Hmm, imi place mai mult decat cel vechi, i-a mai venit mintea la cap, s- a potolit cu prostia de a ''Omori pentru as dovedi existenta''

Crezi ca Sasori merita sa moara?

Hmm nu stiu 39 Pentru mine nu era un personaj prea important . Si in plus era doar o marioneta tinuta in viata de un fel de inima ciudata sau ce Dumnezeu era aia. Si-a trait viata, poate ca cu ajutorul marionetei avea 20 si ceva de ani dar in realitate cat sa fi avut 55 39 60?
Q: Cine crezi ca poate invinge dintre Naruto si Sa'ske?
Just the
way you know me..

Pai cum personajul principal e Naruto raspunsul e logic... dar nu neg ca Sasuke nu e puternic, cand s-a luptat cu Naruto in valea sfarsitului l- a invins...Totusi, probabil o sa castige Naruto sau o sa fie remiza 106

Crezi ca Sasuke ar saruta- o vreodata pe Sakura?[ lipsa de inspi]

Nu , nu cred asta . De ce ? Pai s-a spus deja ca nu este acel gen de anime . Nu cred ca vor exista vreun fel de " contacte " intre personajele de gen opus ca sa zic asa . In schimb Sasuke nu este acel gen de personaj si s-a vazut asta . Si daca ar fi oricum pe Sakura o vede decat ca pe o colega / amica si nimic mai mukt deci nu cred ca se va intampla vreodata asa ceva Smile

Next : Crezi ca Tsunade a simtit ceva pentru Jiraia ? [ mai mult decat prietenie Smile ]

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Nu ştiu ce să zic. Poate că da pentru că atunci când a plecat Jiraya după Pain ea a plâns... da nu ştiu dacă asta se poate numi iubire. Nu ştiu ce să zic. Poate

Credeţi că Sakura e îndrăgostită de Naruto?
[Imagine: EnvYQ.png]

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)