Răspunsuri: 1.318
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jul 2010
Reputație:
101
Zupi: 14.188 z
Raspunsul este :B)Shizune
Intrebare:
De cine era indragostita Ino inainte? <<usor>>
a) Naruto
b) Sai
c) Kiba
d) Sasuke
Răspunsuri: 217
Subiecte: 2
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
35
Zupi: 1.518 z
De mine . Glumeam , raspunsul este d) Sasuke , cea mai grea intrebare :]] .
In manga numarul 525 cu titlul Fostii Kage inviati ! au fost reinviati :
a)Tsunade-sama , Sarutobi-sama , Minato-sama
b)Tsunade-sama , al doilea Raikage , al treilea Mizukage
c)Al patrulea Kazekage , al doilea Mizukage , al treilea Raikage
d)Al patrulea Kazekage , primul Mizukage , al doilea Raikage
Sa va vad , este simplu ca buza ziua , daca citit manga , si as vrea sa nu va mai uitati inca o data pe manga , vreau sa va vad din ce mai stiti , nu este nimic daca gresiti .
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
Răspunsuri: 78
Subiecte: 1
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
16
Zupi: 1.347 z
ăăm??c)Al patrulea Kazekage , al doilea Mizukage , al treilea RaikageChiar acum il citeam... : ))
Cine este al saselea hokage ? [ grea intrebarea... : | ]
a) Băsescu
b) Shizune
c) Naruto
d) Danzo
Reputație:
35
Basescu :]] ... Si`ar dori el sa fie Hokage :]] ... Mai Danzou s-a autoproclamat si sincera sa fiu nu stiu , Naruto nu cred inca , Basescu nu :]] , Shizune nici atat :]] , cred ca Danzou .. adica d) Danzo
Cine a fost propus de batrani drept al 6lea Hokage , simplu ca buza ziua :]]
a)Kiba`san
b)Kakashi`sempai
c)Naruto`kun
d)Shikamaru`san
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
Răspunsuri: 836
Subiecte: 9
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
164
Zupi: 10.751 z
b)Kakashi-senpai.
Cine este cel de-al treilea care poate folosi tehnica aia pe care a folosit-o Orochimaru în lupta cu cel de al 3 lea hokage? [mereu uit cum se numeşte tehnica]
a)Orochimaru
b)Primul Hokage
c)kabuto
d)Nimeni
Reputație:
16
hm..ai formulat cam ciudat intrebarea. Asa mi se pare mie : ))
Păi...te referi la tehnica de invocare, cand i-a adus la viată pe primul si al doilea hokage? Dacă da, atunci răspunsul este : c) Kabuto.
Unde trebuie să o ducă pe Naho-san, Naruto si Sakura?
a) satul cetii
b) satul Shizume
c) tara Valurilor
d) cine-i asta? O.o
Reputație:
35
Satul Shizume b-) , asta este raspunsul
Jiraya i.a fost lui Naruto :
a)Sensei
b)Prieten
c)Maiestru
d)Bunic
Simpluuuu
<<"KIRAâ€
We are the “KIRAâ€
My name is “KIRAâ€
Even your “KIRAâ€>>
Răspunsuri: 22
Subiecte: 0
Reputație:
13
Zupi: 114 z
03-02-2011, 12:14 AM
(Ultima modificare: 03-02-2011, 12:14 AM {2} de Green.Frog.Is.Here.)
c)Maiestru
Care e tehnica folosita de Naruto in lupte?
a.Byakugan
b.Sharingan
c.Rasengan
Ce usor.[posturi unite]
c)Maiestru
Care e tehnica folosita de Naruto in lupte?
a.Byakugan
b.Sharingan
c.Rasengan
Ce usor.
Răspunsuri: 836
Subiecte: 9
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
164
Zupi: 10.751 z
c)Rasengan. Ai dreptate foarte uÅŸor.
Ce previziune a avut Broasca aia înţeleaptă despre Naruto?
a)Că va fi un mare Hokage
b)Că se va lupta cu un băiat cu puteri mari oculare
c)Că va muri
d)Niciuna.
UÅŸor.
Reputație:
16
b) , cred ? Celelalte n-au cum să fie...si sincer nu mai imi aduc bine aminte...
Cine a fost sensei-ul lui Kakashi?
a) Tsunade
b) Jiraya
c) Yondaime
d) al treilea hokage.
|