Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebare...

Nu stiu. Nu prea pare sa vrea sa faca asta. Si daca ar face-o va fi pedepsita. Asta doar in cazu in care Tsunade nu s-ar baga peste vorba batranilor si l-ar ajuta sa se intoarca in sat cu conditia ca Sasuke sa repare ce a fost stricat. Dar daca Tsunade nu ar fi de acord... se schimba treaba 21)

Credeti ca Sasuke e un personaj pozitiv sau negativ?
[Imagine: EnvYQ.png]

Depinde ... Eu la inceput l-am crezut pozitiv pentru ca , ei bine , era . Cu tot trecutul lui , glumele pe seama lui Naruto , indiferenta si restul . Nu facuse nimic rau ca sa zic asa , mai era si cel mai bun prieten al lui Naruto , dragostea vietii lui Sakura , chiar nu aveam de ce sa il includ in aceasta categorie .
Si apoi a plecat cu Orocimaru , apoi seria de tampenii pe care le-a facut dupa si acestea care urmeaza in frunte cu moartea lui Itachi si planuirea distrugerii Konohai , care il fac demn de dispret . Pe bune chiar este mai rau decat Itachi , mai rau decat Orocimaru sau orice alt criminal cu care a intrat in contact si a fost cu atat mai rau faptul ca tocmai din partea lui nu se astepta lumea . Un tradator , egoist si necugetat ... asta a devenit . [ si Dumnezeule ce-mi mai place sa-l critic 19 ] . Dar pana la urma are si el suflet si cred ca la confruntarea finala , Naruto o sa-i deschida ochii si o sa fie bine .
Din punctul meu de vedere a devenit un personaj negativ cu norma intreaga si sper sa ne surprinda curand caci ii cam scade popularitatea ...

Next : Ar putea Neji sa o placa pe Tenten ? De ce ?

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Mai , in Shippuden sa zicem ca o priveste cu " ochi dulci " ... Chuu 8 Pai , de ce nu ? Sunt draguti , puternici , si in plus se vede ca lui Ten` ii place de el . Deci , totul; e posibil .

Crezi ca , atunci cand se va termina jutsul " Renasterea Lumii Impure " si dupa ce , sa zicem ca lupta dintre " cei vii si cei morti " se va sfarsi , Sasuke va veni inapoi de partea binelui , prin asta nu ma refer sa vina inapoi in Konoha , ma refer la faptul ca axum nu mai are ce sa razbune daca va distruge Konoha , deci va fi oare bun ?
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

Nu cred asta . Pentru ca ei bine el traieste din razbunare . Va termina cu asta si va gasi alta si tot asa ... Nu cred ca va mai fi bun vrodata asta daca nu cumva il omoara NAruto ceea ce e mai bine decat nimic . Desi are o mare importanta in desfasurarea actiunii in anime mi-as dori sa dispara pur si simplu ... sa il stearga cu guma , nu stiu ... nu il mai suport !!! [ scuze fanelor 71 ]

Next : Daca i-ai putea vorbi unui personaj din Naruto cine ar fi acela , cam in ce perioada a animeului [ in care episod s-ar afla acesta ] si ce i-ai spune ?

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

Mai , daca ar fi sa luam asa , as vrea sa vorbesc cu multi , dar in special cu Sakura si Naruto ... Sa incepem cu Sakura : As intreba-o daca ea mai simte ceva pentu Sasuke , si daca nu , daca cumva il simpatizeaza mai mult pe Naruto ... As mai intreba-o si daca Tsunade-sama se simte mai bine , si cum trateaza ea acesta situatie . As vrea sa ii stiu suferinta de zi cu zi , si sa vad cum isi mentine mereu acel zambet pe fata ... Nush , probabil mult mai multe dar nu cred ca este cazul sa le scriu :]]

Crezi ca Akatsuki se va reintregi vreodata ? 15
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

Um ... e destul de dificil dar posibilitati nu prea sunt ... poate pe lumea cealalta sa se reintregeasca dar la cat rau vor sa faca mie nu-mi surade ideea ... Itachi merita mai mult si cred ca daca ar exista o posibilitate sa reinvie definitiv , ca sa zic asa , nu in Akatsuki l-as vedea . Mi-ar placea sa se intample asta [ sa reinvie Itachi ] dar mai mult ca sa il opreasca pe Sasuke inainte de a fi prea tarziu . Si ca satul sa ii multumeasca pentru ce a facut ... Nu stiu imi plac pers din Akatsuki dar nu impreuna 71

Next : Cu ce personaj masculin s-ar potrivi Karin ? [ o_O" nici eu nu sunt sigura 21 ]

I love :

Cu Sui-san 8

Crezi ca Naruto si ceilalti i`ar invinge pe cei reinviati prin " Renasterea Lumii Impure " ?

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Out : Sui ? Maybe Sai ? Si pe bune Karin si Sai ?? 23
In : Da normal ca ii va invinge pentru ca , ei bine , binele invinge intodeauna si pentru ca astfel va fi scoasa in evidenta evolutia lui Naruto . Plus ca daca ar invinge ceilalti ar insemna pe putin si moartea lui Naruto deci prin deductie logica finalul animeului 4

Next : Care este parerea voastra despre Kabuto dupa moartea lui Orocimaru ? [ pe mine ma sperie 42 ]

I love :

Femeie Sui means Suigetsu :]] nu Sai 78 Ce stupid :]] Sai cu Karin , si bunica cu Madara :]]

Arata pur si simplu ca naiba , este oribil :] .

Crezi ca Cei sapte spadasini vor face ravagii in Konoha ?

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Pai, din cate stiu au facut destule ravagii, nu mai stiu cum ii chema parca erau spadasini... oricum au facut destule ravagii.

Ce crezi despre Shizune si Kabuto, s-ar potrivi ca un cuplu?

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)