13-01-2011, 12:19 AM
Mi-a placut foarte mult esti chiar o persoana interesanta imi place felul tau de a gandi..mama sakurei :)) doamne..e atat de..diaboloca..dupa mine.. eu in general prefer naratiunile..care au actiune..dar mi a placut si acest dialog... poate ca ai exagerat un pic cu descrierea hainelor...doar un pic mi-a placut ideea ca sakura nu are nici o treaba cu sasuke iar faza cu "freiere" e chiar dura, in fine astept urmatorul capitol ... sper ca va fi la fel de frumos ca si acesta
P.S. si eu sunt nouaaa..adica..noua de 2..-3...ore..si..as vrea sa stiu..cum pot...sa pun si eu povesti sau poezii...pentru ca ..din punctul meu de vedere..am si eu un pic de talent.. o//o si.. ma gande-am ca poate..ai dorii sa ma ajutsi :pls: dar bine..nu vreau sa fac o parerea proasta..sa nu crezi ca lucrurile de mai sus sunt spuse doar pentru ca vreau sa ma ajuti..:mellow: pentru ca nu e asa:)
Multumesc si succes in continuare!:X
P.S. si eu sunt nouaaa..adica..noua de 2..-3...ore..si..as vrea sa stiu..cum pot...sa pun si eu povesti sau poezii...pentru ca ..din punctul meu de vedere..am si eu un pic de talent.. o//o si.. ma gande-am ca poate..ai dorii sa ma ajutsi :pls: dar bine..nu vreau sa fac o parerea proasta..sa nu crezi ca lucrurile de mai sus sunt spuse doar pentru ca vreau sa ma ajuti..:mellow: pentru ca nu e asa:)
Multumesc si succes in continuare!:X