Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca.....

Simplu : I-as face o fotografie care sa ramana in albumul meu personal.So cute...o//o
Next: Ce ai face daca Sasori ti-ar bate la usa sa-ti cante o colinda si ar falsa enorm de mult...?
[Imagine: ItachiSig.jpg]

Eeei, mi-as pune niste casti 21 ca sa nu il aud cantand, daaar mi-ar placea daca ar face el asta si l-as filma15

Next: Ce ai face daca Naruto...aah..ti-ar fura bomboanele de Craciun ? 21
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."

He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

Kill him 19 Nimeni nu imi ia bomboanele o sa il fac sa isi regrete fapta si o sa imi cumpere altele daca are noroc sa scape viu 19

Cfd l'ai vedea pe Naruto citind?
[Imagine: EnvYQ.png]

M-as inchina ... din reflex probabil ... si m-as holba la el ceva vreme . As verifica ce carte citeste si apoi as verifica sa nu aiva temperatura bietul de el 42

Next : Ce ai face daca ai fi la o petrecere si ceilalti participanti v-ar aseza pe tine si Kiba sub vasc , 15 zbierand din toti rarunchii sa respectati traditia [ cea cu " Sarutul de sub vasc " in caz ca nu stiti la ce ma refer 71 ]

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Ma Kiba nu e asa urat 106 Ba chiar e dragutz15 Imi place [I'm crazy, I know >.<] Probabil as rosi putin si dupa l'as saruta ca sa scap mai repede de ei.

Cfd ai zbura pe luna cu Sasuke?15

As trage o linie si i-as zice ca daca trece de ea e mort , apoi as fugi cat mai departe de el ... sa nu-i vina vre-o idee daia ...

Next : Ce ai face daca Orocimaru ar incepe sa se dea la tine , dar in stilul lui 15 21

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

As vomita dups i'as trage o palma sa ma tina minte! Nu se atinge sarpele ala de mine 14

Cfd Naruto te'ar saruta pe abdomen O.o lipsa de inspiratie

Pe my abs? 21 aiurea, pai chiar habar nu am. Cred ca as face niste ochi o.O nu stiu, as fi uimita, nu as putea reactiona. Ce motiv ar avea blondul ala sa faca asta?
Sa ma gandesc totusi, l-as certa probabil. D'oh.
Next: Ce ai face daca Deidara 15 ti-ar face un 'Katsu' in fata, cand l-ai vedea pe strada?
[Imagine: ak8THBQ.png]

L-as injura logic si i-as raspunde eu cumva nu ? Prin violenta mai mult ca sigur ... Adica cine se crede el ?? 45

Next : Ce ai face daca ai afla ca esti copilul lui Asuma si Kurenai [ ... mda nu e foarte stralucit 46 ]

I love :

106 Nu as avea nimic in potriva...Nu il plac asa de mult pe Asuma da e in regula...Kurenai e draguta....si yup voi avea un fratior sau o surioara mic(a) 108

Cfd daca ai fi frate/sora cu Deidara

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca... [3] Rose ^^ 104 52.933 16-05-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: hero1hero

Utilizatori care citesc acest subiect:
52 Vizitator(i)