24-10-2010, 03:44 PM
Pozele userilor
|
26-10-2010, 07:28 PM
Eu, cel mai tare vanzator din lume, am venit sa va arat niste poze de la Nijikon 2010. Am vandut postere (7-10 lei), stickere (1-2 lei), semne de carte (3-6 lei), calendare (nu mai stiu cat costa) si ID-ul meu de messenger (3 lei)... Sa nu credeti ca nu am fost generos! Ba chiar am avut niste oferte super! La un poster sau un semn de carte, fata (numai fata) primea o bomboana gratis, ID-ul meu de messenger si Sushi!
Aici eram cu Asura la "magazinul" meu (standul PrimeZup, lol) ID mess = 3 lei Cand m-am intalnit cu Mitzuke, at first i was like Dar cand m-am uitat mai bine la corpul ei, i was like
26-10-2010, 07:58 PM
alin, da zi-le si cum mai aveai un pic si plangeai ca nu iti dadea bogdan un ecuson cu animezup si nici un ac sa il prinzi
26-10-2010, 11:14 PM
Ce ziceai, Alin, ca am zis ca numai cand ti-e foame sau esti plictisit esti amuzant xD? Si fata ta e amuzanta, vezi ca stiu sa fac complimente ?
Poze direct din webcam, daca voi ati fost la Nijikon...eu, eu mi-am prins freza. big head nerd deah Sunt sigura ca nu e nevoie de copyright probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
27-10-2010, 06:12 PM
This is meh la sis in vizita
http://s992.photobucket.com/albums/af50/...G02307.jpg Eram stresata pt Halloween dar nu se prea vede
27-10-2010, 10:34 PM
@Yondaime: Pacat Alin, nu-mi plac barbatii cu par pe piept. Asta daca nu cumva iti place sa te epilezi cu ceara
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
27-10-2010, 11:08 PM
Yondaime: Nu si in Cipru .
Momentan ziua inca poti sta in pantaloni scurti si tricou aici . probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Pozele userilor 2 | 553 | 310.047 |
03-06-2013, 11:04 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
6 Vizitator(i) |