22-10-2010, 11:44 AM
Si eu ajung la Bucuresti astazi la ora 21:00. Ne vedem maine la Niji, guise.
'Was cool yo?
'Was cool yo?
Nijikon 2010
|
22-10-2010, 11:44 AM
Si eu ajung la Bucuresti astazi la ora 21:00. Ne vedem maine la Niji, guise.
'Was cool yo?
22-10-2010, 01:15 PM
(22-10-2010, 11:00 AM)Lynn A scris: am o întrebare extramegaurgentoimportantaFTW!! Sunt apropiate ca locatie dar nu fac parte din acelasi cladire. Cel mai simplu ar fi sa iei trenul, e ceva mai simplu sa nimeresti la Metrou de la Gara de Nord. Asta daca vii singura and things, daca zici ca te intampina Luli, atunci banuiesc ca se descurca ea. =P You two have fun <3
@Lynn: Dupa cum s-a spus deja, Basarab si Gara de Nord nu sunt in acelasi loc dar sunt extrem de aproape. Dinstanta dintre ele e infima, gen... 3 minute de mers pe jos? Hai 5-10 daca sunteti care se misca lent. Plus ca e metrou si acolo.
Aaaanyway, pentru instructiuni, citeste primul post din acest topic. Am pus acolo link-uri care te vor ajuta sa ajungi. @Mike: sure, sau poate trec eu pe la voi. Si-asa as veni sa mai vorbesc cu Bujie si Andrei @Horia: Felicitari! Sper sa iei un loc cat mai bun. [edit]Era sa si uit... Principalul motiv pentru care am intrat a fost sa va anunt de stand. http://www.nijikon.ro/main/harta/ Aveti acolo harta palatului. Standul nostru e in zona 5, fix in capat, langa intarea in sala mare. Ne veti recunoaste dupa posterele cu Zup si Mangazup de pe perete
22-10-2010, 09:56 PM
Citat:@Horia: Felicitari! Sper sa iei un loc cat mai bun.Locul luat de mine e 4. Urmează să arate punctajul atât. Poate fi 6, 8, 5, orice număr. Depinde şi de celelalte. I am a lying asshole and a troll.
22-10-2010, 10:43 PM
Sigur? Aveam impresia ca acolo sunt listate doar AMV-urile calificate, nu si locul luat.
Cred ca o sa aflu maine
22-10-2010, 10:50 PM
Am o întrebare eu şi Aly suntem în dubiu. PLăteşti la intrare sau îţi cumperi bilet dacă ea nu ştie eu nici atât.
-
23-10-2010, 12:04 PM
primele poze de la Niji (avem net wireless )
http://www.facebook.com/album.php?aid=27...5750&saved pana acum am facut cunostinta cu BLforever si DeeaH2elen mai asteptam lume! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |