Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care crezi ca e falsa ?

Erm, nu sunt sigura dar cred ca-i doi. Nu cred ca esti emo O.o, sau da? 21
Enfin. . .

Next:
1. Mananc gutuie.
2. M-am taiat la deget.
3. Imi place fizica.

punct.

Cătă , eu dansez și cânt mereu 21 24 . Cu colega mea de bancă 4 . Deci , e greșit 4 . Cea greșită era a doua . În clasa mea sunt numai cocalari , care se uită la bani , niște nesimțiți etc .
Inna :
Cred că doi . Nu te prea văd pe tine emo 4 . Ești foarte cute , deci , rămâne doi .

-Vorbesc la telefon fără să mă opresc
-Ascult muzică mereu
-Îmi place să citesc
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Cred ca 1, Odata si odata tot trebuie sa te opresti21
1)Imi place sa stau la pc pana tarziu
2)Imi place Linkin Park
3)Sunt bruneta
[Imagine: Hm757.png]

Umm,sigur 1!

1.Iubesc franceza
2.Iubesc tricotatul
3.Spaghetti addicted
21
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

Nu te prea cunosc,dar as zice 3.Nu stiu,dar nu prea te vad eu pe tine bruneta...Nu stiu de ce,dar asa mi se pare mie...
My turn:
1.Am un nou iubit.
2.De curand mi-am facut suvite roz.
3.Iubesc fizica.
Nu e prea greu,daca ma cunosti bine!
[Imagine: j5atg3.png]

Cred ca 3. Nu prea cunosc oameni carora sa le placa fizica, desi mie nu imi displace daca reusesc sa inteleg ceva din ea. Acum ca am un prof nou si de asemenea bun, incepe sa imi placa, dar pana acum nu o inghiteam deloc.

Next:
1. Acum sunt la scoala.
2. M-am certat cu cineva.
3. Imi place ciocolata calda.

cata...pai sa vedem, prima e adevarata, ai postat la 10:41 AM (scrie sus xD), presupun ca erai la scoala atunci. a doua e posibila. s-ar putea sa fie adevarata avand in vedere ca erai la scoala, unde te poti certa din 5 in 5 minute. a treia...nu prea cred ca e falsa. adica, tuturor le place ciocolata calda, nu? :]] nu stiu... cred ca raman la 2. totusi, cum te cunosc eu pe tine, nu te certi deobicei.

1. am inceput o noua catre
2. m-am saturat de scoala
3. nu-mi place sa caut poze
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

Luka. Trei e la tine.
Multora le place, adica, conteza si genul. Mi se pare interesant sa cauti diferite poze ca sa iti maresti "galeria" , mie una, chiar imi place. Mi se pare distreactiv si imi mai omor uneori timpul. Deci raman la trei... Si eu m-am saturat de scoala si eu am inceput o carte noua, deci le exclud pe astea. =]]

1. Peisajele deplorabile ma fac sa fiu fericita- in interiorul meu.
2. Cred ca domnul de muzica este dur, nu prea radem la ora lui.
3. Dea bea astept ziua de maine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Nu stiu,banuiesc ca e 1,adica pe cine ar face fericit peisajele deplorabile......Pe mine in nici un caz...Dar de pinde si de persoana

And now is my turn:
1.Ador culoarea albastru.
2. Urasc biologia.
3.Daca o relatie nu merge,imi place sa ma ''joc ''cu baietii si sa ii fac sa sufere.
[Imagine: SHINee20.gif]

La mine era doi, la ora de muzica radem [ eu cu colega mea de banca ] de zici ca am auzit cea mai tampita gluma. .___.

La tine...
Cred ca trei, totusi, daca relatia merge poate sa fie si din vina ta si nu ar fi drept ca tu sa ii "torturezi" pe ei din cauza unei greseli d-ale tale. Pararea mea. Deci raman la trei. Da' Doamne sa fie cu noroc.

Next:
1. Sunt cu gramatica la pamant.
2. Imi place trupa Tokio Hotel si orce tine de Emo si gay.
3. Aud tiuituri in ureche.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)