03-09-2010, 03:30 PM
Intrebare: Unde as putea posta documentul????
![Zuppy10 Zuppy10](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/zuppy-smileys/zuppy10.gif)
Discutii generale
|
06-09-2010, 12:53 PM
Ingenioasa idee, daca aveti nevoie de ajutor ma puteti contacta fara probleme....iar tema..hm! Ar trebui sa ne spunem parerile iar la sfarsit sa votam
![]()
08-09-2010, 10:48 PM
n-a raspuns nimeni, desi a intrebat cineva:
Ficul trebuie sa fie FanFic, sau Original, sau de oricare? ![]() ![]() Ka, chibi-ul lui JavaLeen Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
09-09-2010, 11:28 AM
Eu nu înţeleg pentru ce ar trebui supunere la vot.
Persoana care iese pe primul loc să decidă ce temă să aibă următorul concurs; dacă tot a câştigat, atunci - foarte bine, să îi revină onoarea de a decide ![]() Cel de pe primul loc, dacă vrea să organizeze, alege tema, organizează concursul şi etc. Apoi dacă nu vrea cel de pe primul loc, onoarea îi revine celui de pe-al doilea and such. ![]()
09-09-2010, 01:15 PM
Nu cred ca o sg persoana ar reusi sa faca totul! Prin rotatie ar fi cel mai corect.
09-09-2010, 09:06 PM
Nu stiu de ce va faceti atat de multe probleme, Deea mi-a trimis deja tema
![]() Concursul il voi organiza deocamdata tot eu, din cateva motive obiective (mai e inca nevoie sa cizelam putin regulile, inca nu am pus la punct un sistem automat de numarare a voturilor, e nevoie sa adaug eu noile bannere cu teme, nu am terminat inca nici sistemul de premiere..) Dar in maxim doua saptmani (adica doua editii), se va organiza prin rotatie ![]() ![]() Editia viitoare va incepe maine dimineata. Sau poate chiar la noapte, nu stiu inca. Azi am fost cam ocupat, din motive personale, si nu stiu daca am timp ![]()
Am dat medalia pentru castigator, am dat-o si pe cea pentru cea mai buna critica, si am facut si un topic unde vor fi postate toate lucrarile castigatoare.
Acum mai trebuie doar sa fac cumva si o pagina speciala pe site pentru asa ceva. [later edit] http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid135472 Asa vor arata postbit-urile tuturor castigatorilor de acum inainte ![]() |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |