Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am redescoperit fericirea..

#11
Am ajuns si aici , ca no, eu trebuie sa fiu prezenta peste tot ( glumeam:)) ) . Ideea imi place caci este originala :X . Nu am mai intalnit ca Sai sa fie verisorul ei si sa locuiasca cu Asuma si Kurenai . Imi place cum merge povestea de dragoste dintre Sasuke si Sakura. O ia usor si asta imi place la nebunie. Descrierea este buna, dar cum am mai spus este loc de mai bine si poti face acest fic o capodopera , daca te straduiesti si nu renunti. Dialogul nu mi sa parut sec , fiindca a fost unul captivant. A fost putin banala faza cu Sakura ca i sa dat breteau de la maie si i se vedea sutienul . Mare lucru :-j . Nu-i important , daca nu avea pantaloni sau ceva mai ziceam. Trebuia sa fi mai explicita cu faptul cand a prins-o Sasuke pe scari. Tu ai spus ca toti baietii erau in camera dar brunetul si Naruto erau pe hol si au aparut acolo, prinzand-o...Hmm... Unele greseli de tastare am observat , dar cine nu are.
Cam atat, astept sa vad ce urmeaza sa se intample.
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#12
Asa.. aduc si pe aici nextu` ca m-a prins o pofta de scris .. de nedescris :]] [ ce aiureaa a sunat asta :]] ] ..

Asa.. Deci:

Capitolul 7 : Inchisi in aceeasi casa ! [ part. 1 ]

Ne intoarcem amandoi spre sursa vocii si il vedem pe.. idiotul de Naruto. Firar al nabii ! Naruto daca te prind te las fara par in cap ! Gandesc si ii arunc priviri fulgeratoare blondului. Acesta tresare, ascunzandu-se in spatele Hinatei.
Ii vad pe Sai si Ino sarutandu-se pasional. Zambesc viclean si imi urmez drumul spre casa. Tin mainele la spate, mergand lent si privind cerul. Ce n-as da sa ma sarut si eu asa cu Sasuke.. Hopa! Sakura ai baut ceva alcool ? Ma intreb si imi scutur usor capul.
Dupa cateva minute de mers in liniste, ajungem acasa. Naruto, Hinata, Neji si TenTen isi iau la revedere, plecand. Sai intra si el in casa, lasandu-ma cu Sasuke. Ma apropii de el, punandu-mi mana pe pieptul sau. Ma ridic pe varfuri, sarutandu-l usor pe obraz.
- Ne vedem maine. ii zic si intru in casa.
De emotii nici nu mai stiu ce am zis. Maine ne-a dat liber pentru a ne reface dupa petrecere. Maine nu prea cred ca am sa-l vad. Asta numai daca Sai ii va chema aici.
Imi las pantofii jos si intru in sufragerie. Acolo il vad pe Sai cu telecomanda in mana. Il intreb unde sunt matusa si unchiu, iar acesta imi zice ca suntinca plecati.
- Ce e intre tine si Sasuke ? il aud, chiar cand vreau sa urc scarile.
- Nimic. ii raspund eu scurt, in timp ce urc sus.
Ce n-as da sa fie ceva intre noi. Simt ca e singurul baiat pe care il pot iubi. Simt ca pot avea incredere in el.
Intru in camera mea si ma dezbrac incet, ducamndu-ma spre dulap. Imi scot de acolo o pereche de pantaloni scurti negri, sport, un maieu gri cu ctiva fluturasi negri pe el si merg la baie. Asez pijamaua pe cosul de rufe, iar eu intru in dus. Dau drumul lichidului transparent sa cada. Stropii de apa se izbesc de trupul meu firav, mangaindu-l incet.
Dupa cateva minute, ies de la dus, stergandu-mi corpul cu un prosop moale. Ma imbrac cu pijamaua si ma bag in pat. Inchid ochii si pornesc incet, incet spre trenul ce avea ca destinatie tara viselor.

Un fulger lumineaza intreaga camera, urmat de un zgomot asurzitor ce spulbera toata linistea. Sar ca arsa din pat si ma indrept instinctiv spre geam. Privesc cateva secunde si realizez ca afara ploua cu galeata. Privesc in sus si vad ca cerul are o noanta de cenusiu. O multime de lumini il lumineaza. Uff.. o furtuna. Imi zic si merg la baie. Ma spal pe fata si pe dinti, coborand jos. Merg pana in bucatarie de unde imi iau un pahar cu suc. Deabea dupa aceea realizez ca toata gasca ma priveste. Am trecut pe aici si nici nu i-am vazut.
- Ce va uitati asa la mine? intreb eu.
- Frumos corp. il aud pe Naruto.
- Vezi ca sunt si eu pe aici ! striga Hinata.
- Scuze. spune Naruto si merge catre ea cu o moaca de catelus, sarutand-o.
S-au intamplat cam multe aseara. Le chem pe fete in camera mea. Acestea isi dau gegile jos, lasandu-le pe un scaun. Le intreb ce fac aici asa de dimineata, iar acestea imi spun ca deja nu mai e dimineata. Ma uit la ceas care indica ora pasiprezece si jumatate. Cum?! Am dormit eu atat?! Si in timpul verii ma trezesc la ora noua.
Urmez exemplul fetelor si ma imbrac si eu cu un trening. E un trening de la Puma, cu o pereche de pantaloni negri, un maieu alb si o geaca roz. Imi prind parul intr-o coada sus, prinzandu-mi bretonul cu o clama.
Coboram toate jos, vrand sa mergem impreuna cu baietii la un suc. Sai merge spre usa, insa cand sa o deschida sta pe loc.
- Deschide o data ! zic eu nervoasa.
- Nu prea pot. zice el.
- De ce? intreaba Sasuke.
Sai ne arata clanta cu care ramasese in mana.
- Tampitule! ne rastim toti.
Brunetul ne scoate limba, chinuindu-se sa o puna la loc. Dupa un sfert de ora, ne zice ca nu poate. Toti oftam si mergem in sufragerie. Sai se aseaza pe fotoliu si o ia pe Ino in bratele lui. Naruto se pune si el pe canapea, facand la fel cu Hinata. TenTen se pune langa ei, iar Neji in celalat fotoliu, eu ramanand cu Sasuke pe jos. Ne asezam turceste in fata canapelei, intrebandu-i pe ceilalti ce vom face.
TenTen vne cu ideea de a chema un reparator, insa cand vrem sa ne deschidem mobilele acestea raman brusc fara baterie.
Ne uitam ca trazniti unul la altul, insa cand Naruto vru sa-si caste gura, un tunet il intrupse. Ne uitam toti spre fereastra ce era udata de o multime de stropi mari de ploaie. Hinata se tinea bine strans de gatul blondului, acesta incercand sa o linisteasca.
- Ne uitam la un film? intreb eu, aratand un DVD cu un film de groaza.
Toti dau aprobator din cap. Neji, Sai si Ino merg sa aduca cateva paturi si perne de sus, iar ceilalti se duc la bucatarie pentru a face cateva boluri de popcorn. Uite asa, raman din nou singura cu brunetul. Il rog sa traga draperiile, pentru a ramane intuneric bezna in camera. Iau telecomanda si merg cu spatele pentru a ma aseza pe canapea, cand vreau sa ma asez, nu constinetizez ca Sasuke e acolo si ma impedic, cazand in bratele lui. Incerc sa-i gasesc ochii, insa nu-i zaresc. Ecranul devine o sursa de lumina, cand aparu imaginea ce se afla si pe DVD, impreuna cu numele filmului. Il observ de data aceasta privindu-ma. Isi incolaceste bratele in jurul taliei mele, tragandu-ma mai aproape de el. Se aproapie de mine, iar eu de el. Ii simt respiratia pe chipul meu. Atat de aproape. Mai aproape..
- Am venit ! il aud pe Sai si ne trezim cu toata gasca langa noi.
Multumesc lui Dumnezeu ca e destul de intuneric.. altfel cred ca as intra in pamant de rusine.
Ma asez pe canapea, langa TenTen, acoperindu-ma si pe mine si pe ea cu o patura. Langa ea se pune Neji, iar langa mine Sasuke. Ino se pune pe un fotoliu, iar Sai isi ia o perna asezandu-se pe ea, langa fotoliul in care sta Ino.
Hinata a insistat sa stea jos, pentru al lasa pe blond in fotoliu. Zis si facut, Hinata isi ia o perna si o patura asezandu-se langa acesta. Blondul isi lua si el o patura, intrand deja intr-o stare de somnolenta.
Filmul incepe cu un inceput ca toate filmele. Frumos iar dupa aceea incepea oroarea. Deja sunt speriata. Ma imping in canapea si fara sa vreau, ating mana brunetului. Imi intorc instantaneu capul spre el. Vad ca si acesta se uita la mine.
- Aaaa ! tipa Hinata.
- Da? Cum? Unde? sare Naruto in picioare.
O ia imediat pe Hinata in brate, mangaindu-i chipul. O saruta apasat linistind-o.
Ma uit la TenTen si o vad dormind pe umarul lui Neji. Astia doi fac un cuplu minunat impreuna. Vad numai cum satenul o ia de barbie pe TenTen, uindu-si buzele cu ale ei. Oooo .. Sunt asa draguti. De ce nu pot fi si eu cu Sasuke un cuplu. Este singura mea dorinta.
Ma ridic de acolo, spunandu-le ca merg pana in camera mea. Acestia daua firmativ din cap, continuand filmul.
Urc sus si intru in camera mea. E bezna si aici. Deja e noapte? Aprind becul insa ceva sare pe mine. Tip ca arsa si in momentul urmator se deschide usa, iar pe ea apare Sasuke.
Aflu ca micul faptas, e Rexi. Il dau jos de pe mine si incep sa rad.
- Esti bine ? ma intreaba el.
- Da. ii zic eu.
Brunetul inchide usa, lipindu-se de ea. Ma dau un pas in spate, nestiind ce planuieste. Se apropie de mine, iar eu tot in spate merg, pana ce dau de perete. Acesta isi pune mainile de o parte si de alta a capului meu, zambind. Ma uit la el uimita. Ce planuise ? Se lipeste de mine, apropiindu-se de fata mea. Chiar cand credeam ca o sa ma sarute, se departeaza de mine, apucandu-ma de talie si facand o pirueta cu mine, trantindu-se pe pat, cu mine peste el.
- C-ce f-faci ? intreb eu putin speriata.
- Ceva ce iti doresti. imi zice acesta.
Imi ia fata in palme, atingandu-mi buza superioara cu buza sa. Isi infasoara bratele in jurul taliei mele, strangandu-ma in brate. Ma saruta apasat, rotindu-se peste mine. Isi strecoara cu trandete limba printre buzele mele. Eu raman incremenita. Inchid incet ochi cand ma musca usor de buza inferioara. Ii raspund sarutului, gustandu-i buzele. Ii pun mana in par, jucandu-ma usor cu parul sau negru. Simt mana lui, infigandu-se in parul meu, adancind acel sarut.

Cam atat.. Sper sa va placa.. n`am mai rezistat eu insami si am bagat un sarut intre Sasuke si Sakura :)) ..

#13
Sunt tot eu Rozzzy, nu stiu de ce, insa nu mai pot posta de pe celalalt, asa ca voi psta de pe acesta :]



Asa.. Uite nextu` .. Letty, capitol for you .. :]] .. uu deja ma bag si in engleza O.o .. :]] .. nu ma luati in seama am citit o parodie si mi s`a urcat rasu` la cap =]] ...

Capitolul 8 : Totul a fost doar un vis !

Brusc, aud o voce strigandu-ma. Tresar si ma ridic in sezut, privind buimaca in jurul meu. Il vad pe Sai cum sta asezat pe marginea patului. Ma frec la ochi, in speranta de a ma trezi.
- Insfarsit te-ai trezit ! imi zice el.
- Dormeam? intreb eu mirata.
Totul a fost un vis. Un simplu si neinsemnat vis. Defapt, era si prea frumos sa fie adevarat. Eu si Sasuke ? Sa fim seriosi! Nu o sa se intample niciodata.
Brunetul imi spune sa ma grabesc, altfel o sa intarziem la scoala.
Ma ridic din pat si merg la geam. Il deschid si ma sprijin in coate pe pervaz.
Soarele straluceste precum un ban de aur pe cerul senin. Mici norisori se plimba in jurul sau, dand cerului un aer aparte. Pasarele canta voioase, zburand din creanga in creanga. Oamenii deja misuna pe strazile orasului, facandu-si fiecare treburile. O adiere usoara de vant, imi mangaie fata, trezindu-ma din visare.
Oftez usor, indreptandu-ma spre baie. Imi fac toaleta si ma piaptan, lasandu-mi parul liber, acesta ajungandu-mi pana la fund. Ma imbrac in uniforma, lunandu-mi o pereche de cizme negre, fara toc, din care imi ieseau putin sosetele albe. Imi pun in ghiozdan ce-mi trebuie pentru orele de azi si cobor jos.
Ajungand in living, il vad pe Rexi impingand cu botul castronul sau de mancare, care e gol.
- Sai ! Era randul tau sa-l hranesti pe Rexi. ii zic eu.
- Raman dator! se aude vocea lui de sus.
Imi dau ochii peste cap, dandu-i de mancare catelusului. Acesta latra voios si da din coada, incepand sa manance.
Zambesc, asezandu-ma la masa. Imi mananc linistia micul de jun, asteptandu-l si pe narodul de Sai, care nu mai apare.
Ma ridic de la masa si nu-l mai astept, iesind pe usa. Mergeam cu pasi lenti spre scoala, gandindu-ma la noaptea trecuta. Totul era asa de frumos. Eu si Sasuke, insa poc ! Totul s-a dus. MA trezesc din visare cand ii aud pe gemenii Uzumaki strigandu-ma. Ma opresc cu spatele la ei, asteptandu-i sa ma ajunga din urma.
Ino ma imbratiseaza iar Naruto ma saluta, avand pe buze vesnicul sau zambet. Oare cum poate el sa zambeasca mereu? Ino, mi-a zis ca defapt el este adoptat. Eu una, nu as putea zambi neincetat, stiind ca adevaratii mei parinti m-au abandonat. Dar trebuie sa recunosc, famalia lor este una bogata, asa ca nici unuia nu-i lipseste nimic. Desi sunt ei de bani gata, nu sunt fitosi cu nasul pe sus. Ma asteptam la Ino sa fie exact ca fufa de Karin, insa se pare ca nu trebuie sa judeci oamenii numai dupa ce ii cunosti.
Ne continuam drumul spre scoala in liniste. Naruto mai incearca sa inceapa cate o conversatie, insa se pare ca si Ino e desul de ganditoare. Ma intreb, oar ela ce se gandeste?
Raspuns la asta nu cred ca o sa primesc. Sunt gandurile ei.
In cele din urma, ajungem la scoala. Eu cu Ino ma indrept spre Hinata si TenTen, care se pare ca ne asteptau cu nerabdare.
- Uitati-va la Sasuke si Karin. ne zice TenTen.
Eu si Ino ne intoarcem instinctiv capul si ii vedem pe cei doi sarutandu-se. Hai ca asta-i buna! Chiar e adevarat? Ma ciupesc de mana stanga, sperand sa ma trezec. Ma uit din nou la imaginea ce se delureaza in fata mea. Raman cu gura cascata in timp ce clipesc rapid. Hinata imi pune mana pe umeri, zgaltaindu-ma usor. Tresar si ma uit la ele.
- Da Sakura, e adevarat. imi zice Ino.
Incerc sa arat ca nu imi pasa. Pana la urma, e un simplu baiat. Il lume mai exista multi, poate chiar mai frumosi ca el. Ce tot gandesc? El e cel mai frumos! Sakura.. nu te mai gandi la chestile astea! Vorbesc cumine insami, in timp ce ma indrept cu fetele spre clasa. Cele trei prietene ale mele incep sa rada si sa chicoteasca, in timp ce eu merg privind in gol. Chiar cand trebuia sa intram in scoala, o minge ma loveste in cap. Stau intinsa pe spate, uitandu-ma putin amuzata la prietene mele. Avau niste fete de parca nu ma mai vazusera vreodata.
- Esti bine? aud o voce de baiat.
Ma uit in dreapta mea si vad un baiat cu parul roscat si ochii de un verde sters. Intinde mana spre mine in timp ce imi zambeste.
- Da. Banuiesc ca asta e a ta nu? zic in timp ce ridic mingea de jos.
- Da, imi pare rau daca te-am lovit tare. imi zice.
- Nu e nimic. ii zic.
- Pai, ne mai vedem! imi zice si pleaca spre terenul de fotbal.
Raman putin blocata. Oare cine o fi ? Nu e cu noi in clasa. Nici nu tin minte sa-l fi vazut pe aici. Simt o mana batandu-ma pe umar. Ma intorc si il vad pe Sai, care imi facea cu ochiul zicandu-mi ca am prins un peste. Ridic din spranceana, nestiind la ce vrea sa se refere. Ofteaza si arata cu degetul aratator spre acel baiat.
Ii scot limba dupa care intru alaturi de fete in scoala.
Acestea ma intreaba defierite chestii la care nici nu ma sinchisesc sa raspund. Mergand asa, paralela cu realitatea, dau peste cineva. Ce am azi?! Am primit o minge in cap si acum ma mai si ciocnesc pe hol.
Dupa ce ma dezmeticesc, observ ca Sasuke este sub mine. Fac ochii mari si ma ridic cat ai zice peste de pe el.
- Scuze. zic eu incet.
- In fine. zice Sasuke.
Exact cand vreau sa merg spre clasa, ma prinde de brat. Ma intorc spre el parca cu incetinitoru, uitandu-ma uimita la el.
- Ce zici, vrei sa iesim mai incolo la un suc? ma intreaba acesta.
Eu una raman socata Fetele chicoteau in spatele meu, facandu-ma sa rosesc in obraji ca un trandafir. Ma intorc catre ele, iar TenTen imi face cu ochiul.
- Deci? insista brunetul.
- Bine. zic eu simplu.
- Te iau pe la.. patru e bine? ma intreaba.
- E ok. ii zic si simt mainile fetelor care ma trageau in baie.
Ajungand in baie, fetele ma lipesc de perete zicandu-mi chestii de genul: " Ai idee ce norocoasa esti?! ". Chiar chestiile astea ma scot din sarite. Ies din baie si merg in clasa. Acolo imi las ghiozdanul pe banca si ma asez pe scaun, privind putin uimita prin clasa. Asta da zi !

Bun incheiem aici pentru ca Letty nu mai are rabdare.. :]] .. shi sa nu te aud cu " hey " pe mess :die: .. daca am greseli e vina ta pentru ca mai grabit .. ! [ glumeam ]
Cam atat .. Asa.. sa nu credeti ca in cpitolu` urmator deja se si saruta .. o sa aveti parte de o .. surpriza..

#14
Vine si eu cu un comentariu, la tot ce ai scris pana acum si voi incepe cu greselile... Nu de tastare in principiu, ci de exprimare sau gramatica.

Noante- nuante
Cohi- ochii
Amentire- Amintire

spre locul ce imi atrase atentia- Care imi atrase atentia suna mai bine parca… In fine.

-Are doar mici zgarieturi. auzeam o voce.
-Neata rozalio. il aud pe unchiul Asuma.
-Neata unchiule Asuma. ii zic eu zambind fals. -- La o propozitie simpla din dialog ( adica nu mirare sau intrebare, intelegi tu ), se pune virgula, nu punct, inainte sa zici cine vorbeste.

Deschid usor buzele… Nu am mai auzit de deschiderea buzelor, poate a gurii :))
ochi rosi- Nu se articuleaza ceva?
auzeam o voce – deschid ochii? Schimbi cam des timpul. Incepi cu imperfectul, apoi treci la prezent. Alegeti unul ( eu as recomanda sa te joci cu timpurile trecute, ca prezentul e cam dificil ) si tine-te de el pana la capat.

Sakura ma auzi? o aud din nou pe femeie. Auzi, aud, prea multe repetitii ale aceluiasi verb.

Nu mananc multe( cred ca aici mergea o virgula, ca am citit de 4 ori pana sa inteleg propozitia ) ori cat ai incerca sa ma faci.

micul de jun- micul dejun

Am parul roz si lung pana la fund, iar ochii ( imi ) sunt verzi ca doua smaralde. – Suna mai bine cu modificarea mea, cred. Altfel e nush, aiurea.

Imi iau din dulap o pereche de pantaloni trei sfert negri, un tricou simplu gri, o bluza de trening tot gri, pe care mi-o leg la mijloc si o pereche de adidasi de sport. Imi iau MP3-ul si cobor jos. – Imi iau, imi iau… repetitie, iar!! Plus ca nu mai suport toata descrierea asta de cate si mai cate isi ia pe ea. Chiar nu ma intereseaza. Mai mult as vrea sa stiu ce simte!!

Copacii aud coroana bogata, iar pasarelele se bucura de umbra acestora. – Sa imi trag palme daca am inteles ceva din propozitia asta. Voiai sa scri au, in loc de aud?

Obijnui- obisnui

Il iau si merg la usa, unde Sai se incalta. Iesim amandoi pe usa, incuind-o. – usa, usa si iar usa. Iar repetitie.

Nu-i zic nimic, doar ii fac cu ochiul si dispar in clasa, lasand-o cu un semn de intrebare.
Dupa putin timp, in clasa intra un domn cu parul argintiu si ochi caprui. – Clasa, clasa si iar clasa. Inca o repetitie. Exista sinonime sau altfel de formulari.

Sai o intreaba ce e cu catelusul, iar bruneta ii spune ca l-a gasit in fata usii. I se facuse mila de el, asa ca il lua. - I se facuse mila de el asa ca l-a luat, nu il lua. E alt timp si suna aiurea.

Il ia pe brunet de pe mine, iar eu ma ridic imediat de jos, nervoasa. Plec furioasa in camera mea, trantind usa. Las catelusul jos, iar acesta se urca imediat in patul meu. Camera mea, patul meu, furioasa, nervoasa, suna cam aiurea asta. Se intelegea ca daca era nervoasa, pleca nervoasa…

negre ce se leaga pe glezna. – care se leaga pe glezne suna mai bine zic eu…

Pancarda- eu stiam ca se scrie cu t: “pancarta”

Il lasam pe Rexi in grija unei fete si plecam sa ne distram. Naruto era cel mai agitat. Umbla de colo colo prin fata noastra, pana cand Ino il pocni calumea.
Eu ma spre apa, pana ce dau de nisipul ud. – Il lasam, Naruto era… Iar ai schimbat timpul si suna aiurea.

Daca zici tu.. zic eu incet, aplecandu-ma. – Daca zici tu, zic eu. Zic zic si iara zic. Alta repetitie.

Imi las ghiozdanul jos si imi dau jos uniforma. Imi iau o pereche de pantaloni scurti albi, un maieu roz si o pereche de balerini roz. Imi iau telefonul si o sun pe TenTen. – Jos, jos= una repetitie , Imi iau, imi iau, imi las etc = alta repetitie

Ora doisprezece- cred ca e douasprezece. Ora e genul feminin ^.^ , sti tu o ora, doua ore. Sau in cazul nostru, douasprezece ore, doisprezece baieti :D.

Rochia ei e mova ( Mova? De unde ai scos tu ca acest adjectiv isi schimba forma dupa gen? Rochie MOV, MOV!! ) si se leaga dupa gat. Hinata isi alese si ea o rochie mov, pe care puse de mult ochii. E fara bretele si are in partea dreapta o fundita.
TenTen si-a ales o rochie neagra, fara bretele cu o panglica alba legata sub sani. Eu mi-am ales o rochie gri, pana deasupra genunchilor, care se le leaga dupa gat, lasand la vedere un decolteu destul de adanc. – iar te-ai jucat cu timpurile de m-ai ametit.

- Fetelor, veniti maine la mine sa ne pregatim? ne intreaba Hinata.
- Sigur Hinata. zicem toate in cor. – Cat de sec poate fi acest dialog

Dupa ce terminam de baut sucurile, ne indreptam fiecare spre casa. Era deja ora sase. Nu prea petrec eu timpul prin malluri, dar se pare ca azi am pierdut timpul pe acolo cat pentru toata viata. - Alta joaca cu timpurile

fiind ca- fiindca stiam eu ca se scrie. In fine

Maine ne-a dat liber pentru a ne reface dupa petrecere. Maine nu prea cred ca am sa-l vad. Maine, maine, iar o repetitie :)).

Legat de asta, nu crezi ca toti isi scot limba cam des? Pe mine ma cam enerveaza asta.

Acum sa vedem corecturile de rigoare.
Primul capitol a fost total aiurea montat. Flashbackurile nu au fost puse unde trebuiau, Cum ai povestit a fost aiurea si nu intelegeam cand e prezentul si cand e trecutul. Ai schimbat timpurile o gramada. Etc.
Descrierea exista, dar eu mas axa mai mult pe sentimente. Tu descrii chestii inutile cum ar fi hainele in amanunt si cum se macheaza la naiba, chiar ma doar in cot, sa nu zic celalalt cuvant de 3 litere care incepe tot cu c.
Naratiunea merge. Nu e grabita, doar seaca. Plictisitoare iti spun, plictisitoare. Chiar trasa de par. OMG, toate sau intamplat atat de trase de par. Si nu am inteles de unde pana unde a visat. Dinainte de petrecere, de dupa petrecere, de azi, de maine? Nu stiu ce a fost real si ce a fost vis. De asemenea toate sunt amestecate si foarte aiurea cum se intampla totul dupa ce a venit Sakura, nu crezi?
Dialogul, destul de bun dar uneori sec sau prost amplasat.
Greselile de tastare nu sunt multe, insa ai probleme de exprimare. Mai lucra cu cartea de romana sau cu dexuletul :)).
Titlul merge, dar no. Putea fi mai bun… Nu ma atras. Cum tiam zis pe mess, datorita lui Alany lam citit :)).
Ideea nu imi place. E un fic foarte asemanator cu altul de pe zup. Aceleasi cupluri, cam aceeasi poveste. Puteai macar la inceput sa formezi cuplurile aiurea. Si totul sa se intample muuult muuuuuuult mai incet. Mai lucra si tu putin la chestia asta. In fine. Sti ca ma poti contacta oricand pentru o mica idee. De asemenea, ce mi sa parut ciudat e ca dintr-o data Sakura e foarte fericita si lalala. Parca ii murisera parintii si de atunci e zero. Cred ca ai mai putea sa mai insisti pe asta in continuare.
Apropo, vezi ca pui multe virgule aiurea care fac cititul mult mai dificil. Grija si mai mult antrenament.
Nu mai am timp sa zic altceva decat spor si Astept nextu. La care las comm in viitorul apropiat :)).

#15
Capitolul acesta va fi cam sec .. dupa parerea mea :| ..

Capitolul 9 : - M-a lasat cu ochii in soare!

Toti ne uitam spre ceasul de pe perete. Asteptam cu nerabdare sa se sune pentru a pleca acasa. Este ultima ora dupa care libertate!
Primesc un biletel de la Ino. Ma uit la ea iar aceasta imi zambeste. Il desfac si in el scria: " Merg cu fetele la shopping! Vi si tu? " . Ii scriu inapoi iar aceasta imi zambeste, facandu-mi cu ochiul.
- Domnisoarele Haruno si Yamnaka. auzim vocea profesorului.
Ne indreptam privirile spre profesor. Acesta batea furios din picior, fulgerandu-ne din priviri.
Exact cand profesorul dorea sa inceapa din nou sa vorbeasca, clopotelul suna iar clasa se goleste imediat. Bine inteles ca eu si Ino am fost cele care au zbughit-o primele pe usa. Mergem pe holurile scolii facand glume pe seama profesorului. Spre noi se indreapta Sasuke. Brunetul se opreste in fata mea zicandu-mi:
- Sakura, te superi daca poti veni tu la cafenea? Inainte de intalnire am de rezolvat ceva.
- Sigur. Nici o problema. ii zic.
Acesta se apropie de mine, sarutandu-ma pe obraz, dupa care dispare din peisaj. Eu raman incremenita scapand cartile din mana. Ino incepe sa se amuze copios pe seama mea. Imi intorcprivirea spre ea. Aceasta pricepe ce vreau sa spun si tace. Imi iau cartile de pe jos, continuand sa merg alaturi de Ino.
Ajunse in fata portii, ii asteptam pe Naruto si Sai. Pe unde zabovesc baietii astia cred ca numai ei stiu. Il zaresc pe blond langa un copac, sarutand-o pe Hinata. Ii dau un cot blondei care se uita si ea la "filmuletul" ce se derula in fata noastra. Sai vine spre noi salutandu-ne. Tentat de privirile noastre, se intoarce si el uitandu-se la copac. Izbucneste intr-un ras isteric, trezindul si pe blond la realitate. Isi ia la revedere de la bruneta si vine spre noi. Ii trag un pumn in cap brunetului pentru prostia comisa. Nu-si poate tine si el macar o data gura aia stricata?!

E patru si jumatate iar brunetul inca nu a aparut. Stau in cafenea la o masa numarand secundele. Cat mai dureaza? Imi comand un suc in timp ce il astept pe brunet. Probabil nici nu o sa mai vina. Cine stie. Cu siguranta m-a luat de proasta. Defapt la ce ma pot astepta din partea lui. Din cate am inteles de la fete, e un fitos si jumatate. Las banii pe masa si ies din cafenea.
Merg pe strazi slab luminate de razele auri ale soarelui. O multime de copii se joaca diferita jocuri in parcuri sau in fata locuintelor lor. Ce bine ar fi sa fiu si eu din nou mica. Sa ma joc cu ceilalti prieteni fara griji si sa fiu totdeauna cu zambetul pe buze. Ce n-as da sa dau timpul inapoi, doar pentru a aranja in asa fel incat nimic din ce a fost sa nu se fi intamplat.
Tot visand ajung acasa. Intru in sufragerie unde se pare ca nu e nimeni. Ciudat. Sai nu bantuie pe aici ceea ce e bine. Pot avea si eu parte de putina liniste si pace. Cel mai bine ar fi sa merg putin la alergat cu Rexi. Zis si facut. Urc sus si ma schimb intr-o pereche d epantaloni scurti negri si un tricou gri. Ma incalt cu o pereche de adidasi si cobor jos, luandu-mi din frigider o sticla de apa. Il strig pe Rexi, dar acesta nu apare. Poate matusa Kurenai l-a luat la o plimbare. Cu atat mai bine. Nu trebuie sa fiu tot pe urmele lui.
Ies din casa si ma indrept spre parc.
Frunzele copacilor se desprind de crengi, cazand lin pe alei, capatand o noana de galbui. In orice directia ai privi pe jos zaresti un nesfarsit covor de frunze.
Trec pe langa o banca, iar acolo se afla Karin in bratele lui .. Sasuke?! Stiam eu! Sunt o proasta! M-a luat de proasta!
- Sakura? aud vocea brunetului.
- Deci asta aveai de rezolvat inainte de intalnire nu?! urlu eu nervoasa.
Plec de acolo in fuga dand drumul lacrimilor. E asa un, un nesimtit! Un ipocrit! Daca tineam si eu cint de ceea ce mi-au zis fetele despre el poate ca acum nu eram in situatia asta tampita.
Intru val vartej in casa descaltandu-ma rapid.
In sufragerie se afla matusa si unchiul alaturi de Sai.
- Sakura? Nu trebuia sa fi la intalnire cu Sasuke? ma intreaba brunetul.
- Nu vreau sa mai aud de el! zic si urc scarile pana la camera mea.
Trantesc usa in urma mea, lipindu-ma de ea. Ma las sa alunec usor in jos pana ce simt parchetul rece. Izbucnesc si mai tare in lacrimi, stergandu-le incet cu dosul palme.
Aud bantai in usa si ma ridic. Vocea lui Sai ma intreaba ce am patit, iar eu incep sa tip:
- M-a lasat cu ochii in soare!
Nu stiu ce s-a intamplat insa nu il mai aud pe Sai la usa. Cine stie unde s-o fi dus. Ma trantesc pe pat si imi ingrop fata in perna. Nu trebuia sa-i accept acea invitatie stupida. Trebuia sa stiu ca o sa ma lase balta. Am fost asa de fraiera. Cum am putut sa-l cred ca ii pasa? Sunt prea naiva. Prea usor de manipulat ! Sunt atat de .. de..
Imi intrerup sirul gandurilor cand au cateva batai in usa. Cobor din pat si merg la usa. Ma opresc in fata ei stergandu-mi lacrimile. O deschid, iar in fata mea se afiseaza Hinata. Are in spate ghiozdanul. Ii spun sa intre iar aceasta face cum ii spun.
- Sai m-a chemat sa te inveselesc putin si sa dorm la voi. A venit si Neji. imi zice ea.
- Multumesc Hinata. ii zic si o imbratisez.
Se schimba in pijama si ne punem amandoua pe pat incepand sa povestim. Primul lucru care ma intereseaza este desigur, Naruto!
Bruneta incepe sa-mi despre faptul ca au trebuit sa faca o tema impreuna la franceza si asa s-au apropiat.

Flashback

La vila Uzumaki, in camera blondului miroase deja a creier ars. Hinata scrie intr-un ceva ce numai ea stie deoarece blondul se uita la ea si la ceea ce scrie ca mata in calendar.
- Haide Hinata! Putem lua o pauza? intreaba blondinul.
- Sigur. zice bruneta incet.
Naruto iese pe balcon uitandu-se la cer. Sta cateva minute asa dupa care intra in camera, gasind-o pe Hinata scriind din nou. O ea in brate ducand-o pe balcon. Acolo
o lasa jos, incolacindu-si bratele in jurul taliei ei. Bruneta sta nemiscata privind tinta inainte. Simte buzele blondului care ii saruta usor pielea gatului. Tresare si se elibereaza din bratele lui. Se da mai in spate, incrucisandu-si bratele la piept. Obrajii ei prind usor o noanta rosicaitca, lasandu-si privirea in jos.
Doua degete ii ridica barbia. Privirea ei se ciocneste de ochii albastri ai blondului. Baiatul se apropie de buzele ei zambidn incet. Tanara incepe sa tremure de emotie si inchide ochi asteptand momentul magic.

EndFlashback

- Ce dragut! zic eu zambind.
- Mda. raspunde brunea privind in partea dreapta.
- Hei! Nu fi asa. Doar il placi nu? intreb eu dandu-i un cot.
- Suta la suta adevarat. imi zice ea chicotind.
- Daca te va supara vreodata sa-mi spui. Am eu grija de el. ii zic si imi las privirea in jos. Imi aduc aminte de .. Sasuke si de felul in care m-a lasat balta pentru Karin.
E asa de.. nici nu gasesc cuvantul potrivit.
Ne cuprinde incet, incet somnul si ne intindem pe pat. Adormim pornind spre trenul ce are ca destinatie tara viselor.


Cam atat ! :D .. sper ca va placut ;) .. scuzati daca am greseli .. ^^

#16
Uu ":> N-ai nici un comentariu...:[ Ehh, lasa. Sunt eu prima. ^^ Hm... Asa, ca si idee, acest capitol n-a fost cine stie ce. De abia astept sa vad ce urmeaza . *.* uhh...nesimtitul de Sasuke ! Eu, in locul lui Sakura il luam la bataie . :grr: Este ciudat ca numai de Karin am auzit si prin celelalte ficuri. "Ma inselat cu tipa aia nesuferita, Karin, o au pe Sakura tipand" Uhh...numai pe Karin o gaseste si Sasuke asta? Eu credeam ca are si el gusturi mai bunee, adica helloouu !! Ma rog, lasand la o parte asta, mie sincer imi place povestea ta. Mai ales inceputul ficului mi-a placut. Original, ficul pot zice cam ...30,40% Adica este original doar ideea cu Sai si Sakura frati. Plus parinti si povestea Sakurei . Inca nu ai terminat ficul ca sa zic ca ideea este "banala". Si nu zic asta! De aceea, vreau continoarea. Spor la scris ! :]
[Imagine: 1page-img1.jpg]
Ciumpy


#17
Oke, oke, scuza-mi absenta, am fost la mare, fara acces la net, dar am venit la comentat.
In primul rand, vad ca unele dintre greselile pe care le-am amintit au fost reluate. Nu stiu cum sa iti spun, dar ma enerveaza asta la nebunie. Asa ca vom da un citat, si voi pune din nou, sa mai citesti odata inceputul de la celalalt comm, cu greselile de exprimare si scriere...

Citat:Noante- nuante
Cohi- ochii
Amentire- Amintire

spre locul ce imi atrase atentia- Care imi atrase atentia suna mai bine parca… In fine.

-Are doar mici zgarieturi. auzeam o voce.
-Neata rozalio. il aud pe unchiul Asuma.
-Neata unchiule Asuma. ii zic eu zambind fals. -- La o propozitie simpla din dialog ( adica nu mirare sau intrebare, intelegi tu ), se pune virgula, nu punct, inainte sa zici cine vorbeste.
Vad ca bucatica asta nu ai inteles-o, pentru ca exact aceeasi greseala mi-ai bagat. Dialogul ar fi trebuit sa fie asa:
-Are doar mici zgarieturi, auzeam o voce.
-Neata rozalio, il aud pe unchiul Asuma.
-Neata unchiule Asuma, ii zic eu zambind fals

Citat:Deschid usor buzele… Nu am mai auzit de deschiderea buzelor, poate a gurii
ochi rosi- Nu se articuleaza ceva?
auzeam o voce – deschid ochii? Schimbi cam des timpul. Incepi cu imperfectul, apoi treci la prezent. Alegeti unul ( eu as recomanda sa te joci cu timpurile trecute, ca prezentul e cam dificil ) si tine-te de el pana la capat.

Sakura ma auzi? o aud din nou pe femeie. Auzi, aud, prea multe repetitii ale aceluiasi verb.

Nu mananc multe( cred ca aici mergea o virgula, ca am citit de 4 ori pana sa inteleg propozitia ) ori cat ai incerca sa ma faci.

micul de jun- micul dejun

Am parul roz si lung pana la fund, iar ochii ( imi ) sunt verzi ca doua smaralde. – Suna mai bine cu modificarea mea, cred. Altfel e nush, aiurea.

Imi iau din dulap o pereche de pantaloni trei sfert negri, un tricou simplu gri, o bluza de trening tot gri, pe care mi-o leg la mijloc si o pereche de adidasi de sport. Imi iau MP3-ul si cobor jos. – Imi iau, imi iau… repetitie, iar!! Plus ca nu mai suport toata descrierea asta de cate si mai cate isi ia pe ea. Chiar nu ma intereseaza. Mai mult as vrea sa stiu ce simte!!

Copacii aud coroana bogata, iar pasarelele se bucura de umbra acestora. – Sa imi trag palme daca am inteles ceva din propozitia asta. Voiai sa scri au, in loc de aud?

Obijnui- obisnui

Il iau si merg la usa, unde Sai se incalta. Iesim amandoi pe usa, incuind-o. – usa, usa si iar usa. Iar repetitie.

Nu-i zic nimic, doar ii fac cu ochiul si dispar in clasa, lasand-o cu un semn de intrebare.
Dupa putin timp, in clasa intra un domn cu parul argintiu si ochi caprui. – Clasa, clasa si iar clasa. Inca o repetitie. Exista sinonime sau altfel de formulari.

Sai o intreaba ce e cu catelusul, iar bruneta ii spune ca l-a gasit in fata usii. I se facuse mila de el, asa ca il lua. - I se facuse mila de el asa ca l-a luat, nu il lua. E alt timp si suna aiurea.

Il ia pe brunet de pe mine, iar eu ma ridic imediat de jos, nervoasa. Plec furioasa in camera mea, trantind usa. Las catelusul jos, iar acesta se urca imediat in patul meu. Camera mea, patul meu, furioasa, nervoasa, suna cam aiurea asta. Se intelegea ca daca era nervoasa, pleca nervoasa…

negre ce se leaga pe glezna. – care se leaga pe glezne suna mai bine zic eu…

Pancarda- eu stiam ca se scrie cu t: “pancarta”

Il lasam pe Rexi in grija unei fete si plecam sa ne distram. Naruto era cel mai agitat. Umbla de colo colo prin fata noastra, pana cand Ino il pocni calumea.
Eu ma spre apa, pana ce dau de nisipul ud. – Il lasam, Naruto era… Iar ai schimbat timpul si suna aiurea.

Daca zici tu.. zic eu incet, aplecandu-ma. – Daca zici tu, zic eu. Zic zic si iara zic. Alta repetitie.

Imi las ghiozdanul jos si imi dau jos uniforma. Imi iau o pereche de pantaloni scurti albi, un maieu roz si o pereche de balerini roz. Imi iau telefonul si o sun pe TenTen. – Jos, jos= una repetitie , Imi iau, imi iau, imi las etc = alta repetitie

Ora doisprezece- cred ca e douasprezece. Ora e genul feminin ^.^ , sti tu o ora, doua ore. Sau in cazul nostru, douasprezece ore, doisprezece baieti .

Rochia ei e mova ( Mova? De unde ai scos tu ca acest adjectiv isi schimba forma dupa gen? Rochie MOV, MOV!! ) si se leaga dupa gat. Hinata isi alese si ea o rochie mov, pe care puse de mult ochii. E fara bretele si are in partea dreapta o fundita.
TenTen si-a ales o rochie neagra, fara bretele cu o panglica alba legata sub sani. Eu mi-am ales o rochie gri, pana deasupra genunchilor, care se le leaga dupa gat, lasand la vedere un decolteu destul de adanc. – iar te-ai jucat cu timpurile de m-ai ametit.

- Fetelor, veniti maine la mine sa ne pregatim? ne intreaba Hinata.
- Sigur Hinata. zicem toate in cor. – Cat de sec poate fi acest dialog

Dupa ce terminam de baut sucurile, ne indreptam fiecare spre casa. Era deja ora sase. Nu prea petrec eu timpul prin malluri, dar se pare ca azi am pierdut timpul pe acolo cat pentru toata viata. - Alta joaca cu timpurile

fiind ca- fiindca stiam eu ca se scrie. In fine

Maine ne-a dat liber pentru a ne reface dupa petrecere. Maine nu prea cred ca am sa-l vad. Maine, maine, iar o repetitie .

Citeste asta, pana iti iese pe nas. Sa le sti si in somn :)).
Asa, sa vedem, in rest, capitolul a fost ceva mai bun. Totusi as vrea sa vad mai multe sentimente descrise, mai mult suspans, actiune blabla. Nu s-au remediat prea multe, chiar daca ti-am lasat un comm kilometric. Te rog, mai citeste totul o data, de doua ori, si de cate ori e nevoie, pana iti intra bine in cap si progresezi.
Capitolul da, a fost cam sec, faza cu naruto si hinata sa intamplat mult prea repede, mult prea repede si totul e ciudat. In fine, mai lucreaza, astept nextul si mai mult succes data viitoare.

#18
Bun deci.. am venit cu nextu`. Sper sa va placa. Gelatina Iru am incercat sa tin cont de sfaturile tale. Mersi pentru comentarii! ^___^

I Hope You Like It !

Capitolul 10 : Un nou prieten si vestea !


Mici picaturi de ploaie lovesc geamul camerei mele. Sunetul strident facut de ceas ma face sa ma ridic in fund. Ma uit la Hinata care doarme in continuare. Ma dau jos din pat si intru in baie. Imi fac toaleta dupa care merg spre bruneta. O misc usor, iar ochii e indigo incep sa se deschida putin cate putin. Imi zice un neata calduros dupa care merge si ea la baie.
Cat timp ea isi face toaleta, eu ma imbac cu uniforma. Imi iau pe sub fustita o pereche de colanti albi si niste jambiere negre. Parul mi-l las desfacut, prinzandu-mi bretonul cu o clama. Imi iau din dulap o pereche de adidasi negri si un hanorac nnegru cu stelute albe. Hinata iese si ea din baie imbracata in uniforma. Ne luam ghiozdanele si coboram jos. Aici ii gasim pe Sai si Neji. Bine inteles ca netotul de varumiu ii toaca toti nervii lui Neji. Hinata incepe sa chicoteasca incet si se aseaza langa fratele sau. Mancam fiecare cate ceva dupa care iesim din locuinta. Imediat apar si gemenii Uzumaki ce par foarte fericiti azi. Naruto cum o vede pe bruneta o ia in brate sarutand-o. Ma uit la Ino ridicand din spranceana si facand o mutra amuzata. Blondina ridica din umeri si priveste scena.
Dupa ce ii despartim pe cei doi iubareti pornim spre scoala. Se apropie deja iarna si fiecare discutam pe unde vom merge. Asta explica si racirea brusca a vremii. Ieri era cald si frumos iar acum frig de ingheata pietrele.
Ajunsi in fata portii, il vedem pe Sasuke strand sprijinit de perete cu mainile in buzunar. Cum ma vede, se indrepta spre mine. Cand aproape ajunge langa mine, Sai se puna in fata mea, interzicandu-i sa se apropie.
- Sakura, incepe Sasuke insa i-o tai eu scurt.
- Nici nu vreau sa aud !
Pasim in curtea scolii si ne indreptam spre TenTen ce se pare ca sta langa un copac. O salutam si incepem sa povestim.
Rareori ii arunc priviri brunetului. Acesta se pare ca e langa baieti, privindu-ma cu interes. N-am de gand sa-l iert. Daca el crede ca poate sa faca ce vrea cu mine, ii arat ca nu e asa. Nu sunt asa naiva incat sa ma las eu pe mana lui. Nu imi place si nu mi-a placut niciodata sa fiu jucata pe degete.
Sunetul strident al clopotelului ne anunta ca urmeaza sa inceapa ora. Ma indreptam cu fetele spre intrare, insa ma impiedic de tocul usii cazand peste cineva. Dupa ce ma desmeticesc, realizez ca ma aflu in bratele roscatului de ieri.
- Imi pare rau, zic si ma ridic de pe el.
- Nu e nimic. Se mai intampla . Hei! Tu nu esti rozalia de ieri ?
- Um.. ba da. Sakura, zic eu privind in partea dreapta.
- Eu sunt Gaara, imi zice roscatul zambind.
Pe langa noi trece Sasuke cu gasca. Il vad cum ii arunca o privire fulgeroatoare roscatului si pleaca mai departe.
- In ce clasa esti, se grabeste Ino sa-l intrebe.
- a X-a A, raspunde scurt Gaara.
- Deci nu esti in clasa cu noi, zice TenTen.
- Nu.. Sakura, ai vrea sa mergem dupa scoala la un suc, ma intreaba fixandu-ma cu privirea.
Dau afirmativ din cap iar acesta imi zice ca vine sa ma ia pe la ora trei. Dispare imediat din peisaj pierdandu-se printre multimea de elevi. Fetele incep sa chicoteasca incet, impingandu-ma spre clasa. Cum intram, ii vedem pe baieti stand langa catedra si povestind. Le fac cu ochiul fetelor, iar acestea inteleg ce vreau sa zic. Ne asezam la un geam mai apropiat de catedra si incepem sa povestim despre intalnirea mea cu Gaara. Bine inteles ca aproape urlam in asa fel in cat sa ne auda si baietii.
- Deci Sakura! Cu ce ai de gand sa te imbraci la intalnirea cu Gaara, incepe Ino.
- Pai, nu stiu ! Depinde de vreme, zic eu chicotind.
- Esti asa norocoasa! Prima data te-a invitat Sasuke! Iar acum Gaara, zice si Hinata.
Ii vad pe baieti cum isi atintesc privirile spre noi. Defapt, toata clasa face asta. Se uita la noi cu ochii cat farfuriile. Sai vine la mine cu pasi lenti. Isi tine mainile in buzunar si ma fixeaza cu privirea. Se opreste in fata mea, examinandu-ma atent din cap pana in picioare. Vreau sa ii dau un pumn in cap pentru ca se uita asa la mine, insa el imi prinde mana. Se apropie de urechea mea si imi zice:
- Asta e modul tau de al face pe Uchiha gelos eh ?
Dau afirmativ din cap iar acesta zambeste viclean si continua:
- Nu credeam ca o sa zic chestia asta.. dar sa sti ca sunt mandru de tine.
- Asta trebuia sa-mi zici? Crezi ca nu stiu deja? Dispari, ii zic si-l imping spre gasca baietiilor.
Ghinionul meu este ca exact cand vreau sa ma intorc spre fete, ma impiedic in picioarele mele si cad peste Sasuke. Acesta isi pune instinctiv bratele in jurul taliei mele zambind rautacios.
- Papusa, se pare ca nu poti sa-mi rezisti si tot in bratele mele stai, imi zice el.
- Asta pentru ca nu-mi dai tu drumul, zic si incerc sa ma smucesc.
Sai si Neji ma ridica de pe brunet, iar acesta sare si el imediat in picioare. Le intorc spatele si ma asez in banca mea. Ce tupeu pe el! Daca as putea l-as omora!
Dupa cateva minute intra in clasa si dirigintele. Acesta se aseaza la catedra si pune catalogul pe banca facand mai intai prezenta. Dupa aceea se ridica si lipeste o hartie pe panoul clasei. Ne uitam toti cu o spranceana ridicata la barbat si ii urmarim atent fiecare miscare. Cand se intoarce, tresare pentru ca il fixam toti cu privirea.
- Banuiesc ca va intrebati ce e cu hartia asta nu, ne intreaba el.
Noi toti dam afirmativ din cap, devenind si mai curiosi.
- In data de 20 decembrie, se va organiza o excursie la munte. Vom petrece acolo Craciunul si Revelionul impreuna. Cine vrea, si cine bine inteles poate sa vina trebuie sa se prezinte in ziua respectiva la ora opt si jumatate dimineata in fata scolii. Domnisoara Haruno te rog sa faci o lista cu cei care doresc sa vina, mai zice si imi arunca o privire.
Dau afirmativ din cap si scot o hartie din geanta. Imi iau pixul in mana si imi ridic privirea. Toata clasa este langa banca mea fixandu-ma cu privirea.
- A da si daca poti sa te duci si la a X-a A, mai zice dirigintele si iese din clasa.
Se pare ca mai mult de jumatate din clasa vine. Dupa ce ma asigur ca toti sunt trecuti pe lista ies din clasa cotind stanga spre clasa a X-a A. Bat la usa si aud o voce masculina care imi spune sa intru.
- Va rog sa ma scuzati ca va deranez ora, dar domnul diriginte Kakashi Hatake m-a rugat sa fac o lista cu cei care doresc sa vina in excursia ce se va organiza pe data de 20 decembrie la munte, zic dintr-o rasuflare.
Arunc o privire prin clasa si il vad pe roscat. Acesta imi zambeste iar eu ii intorc zambetul.
- Copii, cine vrea sa mearga sa ridice mana iar Sakura va trece pe la fiecare si va va nota numele, zice doamna Shizune.
Deci vine si Gaara. Cand ajung la banca acestuia imi zice ca deabea asteapta sa ne vedem dupa scoala. Ii zambesc si merg mai departe.

Orele au trecut repede. Acum ma aflu in camera mea. Gaara trebuie sa ajunga din minut in minut. Port o bluza alba cu maneca lunga, peste un tricou maro pe gat si lung pana putin peste fund, o pereche de colanti negri, niste cizme maro pana sub genunchi, iar la mijloc o curea neagra ceva mai groasa. Parul rozaliu imi curge pe umeri pana aproape sub sezut.
Se aude soneria iar eu o zbughesc pe scari in jos. Deschid usa iar in fata mea se afiseaza roscatul tot un zambet. Ii spun sa astepte sa-mi iau geaca iar acesta da afirmativ din cap. Imi iau imediat geaca si vin inapoi. Iesim pe usa si ne indreptam spre o cafenea. Ne asezam la masa si ne comandam cate un suc. Incepem sa discutam diferite subiecte. Se pare ca Gaara face fotbal. Asta explica acea minge cu care m-a lovit.
Dupa un sfert de ora, in local intra Sasuke alaturi de Karin. Vin langa masa noastra iar brunetul intreaba daca pot sa se aseze. Roscatul da afirmativ din cap zambind. Sasuke se aseaza langa mine si o lasa pe Karin sa ia loc langa Gaara.
- Deci Sasuke! Ce mai faci, intreaba Gaara tot un zambet.
- Nimic interesant, ii raspunde brunetul rece.
Simt o mana ce se plimba pe piciorul meu. Tresar si ma uit la brunet ce zambea pervers. Ii indepartez mana si ma ridic de la masa, indreptandu-ma spre baie. Intru si ma lipesc de usa rasufland usurata. Nu-l mai suport pe baiatul acesta.
Merg in fata oglinzii si imi dau cu putina apa pe fata. Brusc, usa baii se deschide iar pe ea intra Sasuke. Ce cauta asta intr-o toaleta de femei?! Inchide usa la loc si vine spre mine. Incep sa ma dau tot mai in spate, insa ma lovesc de peretele rece. Brunetul zambeste si se apropie de mine. Isi pune mana dreapta pe obrazul meu si se apropie de urechea mea.
- Nu poti fugi de mine, imi zice acesta si se apropie de buzele mele.
Ii dau un genunchi intre picioare si il imping in una dintre cabine. Ies repede din baie si ma indrept spre masa unde Gaara si Karin asteapta. Imi iau geaca si ii spun lui Gaara ca trebuie sa plecam. Acesta da afirmativ din cap si se imbraca repede.

Cam atat. Sper ca va placut. La celalalt fic va veni nextu` :-? .. probabil ca maine! ^____^

#19
Hei ya, nice job! Imi place foarte mult capitolul acesta =p~. Well ce as putea spune decat ca imi place faptul ca l-ai introdus in "ecuatie" pe Gaara si ai mai inclus si o excursie "ca bonus", sper ca sa fi originala cand vei posta cap cu excursia pentru ca au mai fost nenumarate ficuri cu un astfel de "minisubiect" ca sa spun asa. Ceea ce a iesit cam urat este propozitia asta:"... ii arat ca nu e asa. " suna cam straniu nu crezi?:-s. Varianta mai acceptabila:"... ii voi arata ca nu este asa". So acestea fiind spuse GRABESTETE CU NEXTUL nu mai am rabdare:">.
Just the
way you know me..

#20
Ei bine.. 8-| Ficul acesta e deja un dezastru.. la fel ca celalalt : | Plus ca de aici nu se mai intelege nimic.. eu una adica nu mai inteleg nici scrisul meu :]] Probabil vam zapacit de tot cu unele capitole. Mai ales cel cu visul. Nici nu mai are rost sa-l continui, plus ca nu ii vad nici un viitor. La celalalt mi-am facut deja o idee, dar la acesta nimic : | Ei bine.. am si scoala pe cap si cu doua ficuri dupa mine, o sa ma urc pe pereti. De cateva zile sunt si in pana de idei deci.. nu stiu ce as mai putea zice. Stiu ca probabil cativa dintre voi o sa-mi sariti in cap pe mess dar n-am ce zice.. puteti sa ma injurati sa imi faceti orice pentru ca va obositi degeaba. Ficul acesta este si va fi un dezastru.
Va multumesc ca mi-ati comentat si citit ficul ^___^ Imi pare rau dar as dori sa fie inchis.. : |



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.732 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 1.836 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 8.527 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 8.014 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)