Hmm, nu e rea. Am mai ascultat ÅŸi alte melodie de la Bullet for my Valentine, they are not bad.
Îmi place partea de început, cu tobele. Nu e chiar genială, dar e destul de marfă. Are un instrumental ca lumea, ca lumea de tot în continuare. Tobă şi apoi partea aia de chitară *Drolls* . Mă , per ansamblu, e bestial. La început cel puţin pentru că după cum se continuă nu îmi place aşa mult. Adică, e fain dar frate ar fi trebuit să schimbe puţin placa, au ţinut prea mult cu instrumentalul de la început, trebuiau să înceapă să cânte mai de la început că au ţinut acelaşi instrumental până atunci, or - nu chiar identic, but you know, kinda boring la un moment dat.
Nu prea-mi place prestaţia vocală (
) în acest cântec, they have some better songs, I guess. Pe la jumătate mai merge, dar până acolo mi-au cam dat dureri de cap. Să zicem că după nu e atât de rău ,dar parcă nu se potrivea la un moment dat vocea cu instrumentalul şi mă ducea în confuzie. În rest, versurile sunt destul de marfă, finalul e destul de fain. Cel mai mult îmi place partea cu tobe de la început * drolls * îi dau un
7. Pentru că m-a enervat foooarte tare vocea la un moment dat.
Next :
Iris - Nu mă uita
( nu ştiu ce am zilele astea, Iris - înţeleg, maybe pt că am fost la concert, dar ascult într-una şi holograf, lol * laughs *)
Enjoy : )