Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

am incercat :D

#51
Oare nu trece nimeni pe aici sau postez eu prea des? Eh...ma rog...

[Imagine: dgdghdcopy.png]
[Imagine: ryuusigcopy.png]
[Imagine: ujkuyfducopy.png]
[Imagine: ryherhjrtcopy.png]
[Imagine: ddbgdsgbdscopy.png]
[Imagine: Untitled-1ryrecopy.png]
[Imagine: lelouchsigcopy.png] de semnatura asta sunt foarte mandra. Fara c4d ... Am facut-o dupa ce am citit un tutorial, altfel nu cred ca-mi iesea ceva 4
[Imagine: gewgewgwecopy.png]
[Imagine: togainunochicopy.png] asta e o alta incercare de a lucra fara c4d, dar aici nu m-am putut abtine

[Imagine: av27copy.png] [Imagine: av17copy.png] [Imagine: av29copy.png] [Imagine: av30copy.png]

Siii http://i603.photobucket.com/albums/tt117...copy-1.png aici chiar vreau sa comenteze cineva.

#52
Observ că te axezi foarte mult pe back, chiar prea mult.Aproximativ toate semnăturile tale au culori închise şi au acel efect, nu ştiu cum îi zice... Contrastul pe care-l faci prin culori nu prea iese bine.Le voi lua în ordine, că şi aşa nu am altceva mai bun de făcut decât să comentez GFX.

1.Nu ştiu, backul e prea dur, prea nctunecat, prea încărcat, prea şters şi prea cu prea multe linii.Încearcă să mai potriveşti şi renderul (şi culorile sale) sau poza pe care o foloseşti cu backul.Tipa nu-mi inspiră "rigiditatea" pe care o deţine backul.Trebuia să faci back-ul mai gay şi mai colorat.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.Îmi place cum ai pus acea textură, se vede foarte bine.

2.Sunt de părere că ar fi trebuit să mai ştergi din efecte de pe personaj şi să-l faci un pic de tot mai luminos.Pare foarte încărcat backul, deşi culorile se potrivesc.Textul este ok, dealtfel ca şi culoarea sa.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.

3.Prea multe efecte, zic eu, prea închis, textul nu-mi inspiră decât perversitate + că tipa ţine doar un deget la gură dom'le, ce ţi se pare aşa de inctant în asta ? 21 Eu când nu ştiu cu ce să mai umplu spaţiile goale, ca să nu le las goale, folosesc o altă imagine pe care o pun pe un efect care i se potriveşte sau folosesc patterns/texturi.Lumina din mijloc, jos, nu-mi place.Border - pass.Mărimea semnăturii - pass.

4.Efectele de pe back nu-mi plac, lumina de pe render/poză nu-mi place, culori prea închise.Ca să mai umpli, ar fi trebuit să bagi un text, ar fi fost necesar aici, cred eu.Textura este 26D.Border - pass.

5.Cum am spus mai sus, ar fi trebuit să mai ştergi din efectel de pe personaj.Culori prea închise şi prea multe efecte rigide.Un text s-ar fi potrivit.Lumina din mâna lui e ok.Border - pass.

6.Foloseşti prea multe efecte, ţi-am mai zis.Textul si fontul său nu-mi plac.Efectele nu se potrivesc deloc cu restul semnăturii.Border şi mărime - pass.

Pe 7 nu o mai comentez, pentru că m-aş repeta, iar.

8.This is cute, desi culorile sunt prea închise şi ai pus efecte pe personaj.Căpşunile şi textura de acolo arată bine.Apoi iară efecte şi texturi gârlă.Border şi mărime - pass.

9.Prea mult loc ocupă personajul.I-ar l-ai "imbrăcat" cu "haine nepotrivite".Textul şi fontul + poziţionarea sa - sunt bune.

Avatarele sunt ok, desi primul şi al treilea nu-mi plac într-un mod deosebit.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#53
Hm niciodată nu am trecut pe la tine, dar mereu mi-a plăcut stilul tău şi mereu mam întrebat cum faci efectele alea sunt chiar mişto.
Ce îmi place este că ai un stil mişto de a face siguri şi îţi ies calumea rău. Mai ales textul se potriveşte întodeauna cu sigul.
Îmi plac sigurile unu şi doi, ăla cu Monochrome factor e mişti rău, chiar mi-a plăcut din clipa în care l-am văzut la sigul lui Ryuu. O să las comentarii mai des, dar lenea asta ce face din mine 21 Oricum îmi plac majoritatea şi le faci calumea.
-

#54
vad ca esti adepta stilului grundge ... e cam expirat ... da bine ... dar numai in unele sig-uri si realizat ca la carte combinat cu alte tehnici ... in rest ce sa zic ... overall over contrasted ... and missing the flow ... incearca sa folosesti alte tehnici pentru efecte ... tutoriale gasesti ...
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#55
acum am primit comentarii 4 merci.
In legatura cu fundalul...acum ceva timp mi se zicea ca e prea simplu si vad ca acum am facut exact opusul.
Citat:Aproximativ toate semnăturile tale au culori închise
Mie imi plac mai intunecate, dar am incercat sa mai lucrez la luminozitatea lor.
Citat:vad ca esti adepta stilului grundge ... e cam expirat ...
eh...nu consider asta o problema, e important sa fac lucrari bune.
Mai lucrez 4

[Imagine: fwefegewcopy.png]
[Imagine: gyfuygu1copy-1.png]
[Imagine: dsgssecopy-1.png]
[Imagine: hughuhcopy.png]
[Imagine: gdfgrcopy-1.png]
[Imagine: hherhrcopy.png]
[Imagine: hherhr2copy.png]
[Imagine: hrrhrrcopy-1.png]

[Imagine: av31copy.png] [Imagine: avcopy.png] [Imagine: av34copy.png] [Imagine: av36copy.png] [Imagine: av37copy.png] [Imagine: av38copy.png] ( textul...cand am vazut ca pisica nu se vede cam ... deloc asta mi-a trecut prin minte ^_^" ) [Imagine: av39copy.png]

#56
Am ajuns pe a 3-a pagina 33

[Imagine: tuuytguycopy.png]
[Imagine: kuymuymcopy.png]
[Imagine: FDHGDFHDcopy.png]
[Imagine: kygygcopy.png]
[Imagine: gfhfhdcopy.png]
[Imagine: hfhdfhcopy2.png]
[Imagine: ntntrtrcopy.png]
[Imagine: yhrhjthcopy.png]
[Imagine: tegegecopy.png]
[Imagine: fsfsfcopy-1.png]

o chestie >.< http://i603.photobucket.com/albums/tt117...adcopy.png imi place chestia

#57
Ha, nibbles, eu iti stiu Gfx-urile inca de pe vremea vechiului m-a, unde erai chiar mult evoluata mie cand am inceput si eu xD.

Se vede totusi progresul si lucrarile tale sunt chiar bune in multe cazuri, sa zicem doar ca stilul pe care il abordezi nu e chiar preferatul meu, totusi asta nu ma impiedica sa le apreciez.
Mi-ar placea in schimb sa fie mai multa diversitate, tinzi sa cam folosesti aceleasi tehnici in mai multe semnaturi, nu e un lucru neaparat rau, dar e cam plictisitor pentru ochi.

Cel mai mult imi plac ultimul si cel cu Orihime.

Ah, si aceeasi greseala pe care o fac si eu xD. Ai grija cat de mult si in ce cantitate folosesti Topaz-ul ^^
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#58
[Imagine: fsfsfcopy-1.png]
Asta se confiscă. 65

Acum comentarea.

În general îmi plac lucrările tale deşi la unele chiar ar merge un text dar probabil nu ai avut inspiraţie pentru unul, ştiu cum e.
Touşi nu-mi place unde este poziţiont personajul din al 6-lea sig, puteai să-l pui în partea stângă, cred că ar fi arătat mai bine. :] Iar al 7-lea e . . . genial!

Åži . . . succes.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#59
ce departe a ajuns topicul asta...

[Imagine: sotwcraciuncopy.png]
[Imagine: ghghg.png]
[Imagine: hftyhft.png]
[Imagine: KingdomHearts.png] mda...
[Imagine: dfdgdhg.png]
http://i603.photobucket.com/albums/tt117.../gbfgd.png prima data cand am reusit sa editez ceva cu un text ca baza (am vazut un tutorial cu asta inainte, altfel nu cred ca reuseam >.<" ) ... inca nu pot sa cred ca am stat 4 ore sa scriu nibbles O_o

inca ceva...daca vreti un sig sau orice altceva, nu "se confisca", se intreaba inainte. Nu ca m-ar deranja sa dau cuiva una din lucrarile mele, dar se poate sa fie pentru altcineva sau pentru mine, sau altceva de genu'


edit: poti 10

#60
God.
Deci asta pot să spun, după ce nu ţi-am mai văzut lucrările de... multă vreme. Ai evoluat mult Smile

Anyway, nu te superi că nu le iau pe fiecare la bani mărunţi, sunt în timp scurt.
Prima am mai văzut-o, cred că ţi-am şi comentat-o. Dacă nu, e adorabilă XD
Despre a doua pot să spun că iubesc încadrarea <3 BIne, şi la luminozitate ai lucrat frumos, dar îmi place mult cum se vede Sebastian. Also, cred că e puţin cam întunecată în stânga sus, sau mai bine zis, cam simplă. Dunno, o părere.
A treia e preferata mea ;3 E abstractă şi cute. Şi îmi place enorm cum te-ai jucat cu culorile, se îmbină foarte bine roşul din stânga cu părţile bej-închis din dreapta. Chiar dacă trecerea de la nuanţele închise din centru la cele deschise e cam bruscă, efectul e simpatic. I like it. Pot să o port? xD
A patra e cam simplă, dar îmi plac trecerile de la închis la deschis, şi efectele din jurul personajului. Textul putea fi şi mai bun.
Ultima e foarte drăguţă, dar cred că mergea un text. Îmi place cum ai făcut back-ul şi cum ai integrat personajul. Dar, cum am zis, mergea măcar un mini text, or smth, dunno. Şi borderul iese cam tare în evidenţă, puteai să-l faci mai subţire.

Overall, ţine-o tot aşa!! *hugs*
[Imagine: sig0147.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)