Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

- Nu cred. Adica, de ce sa nu te accepte? Mi-a spus zambind. Zambeste ?
- Ai prins ceva? Am auzit o voce care vena dinspre o persoana cu o gluga. Vampir sau om? A continuat aceasi persoana dandu-si gluga jos si uitandu-se la mine.
- Fata de langa mine, vampir. Prada, umana. I-a spus in timp ce arata spre mine si catre oamenii prinsi.
- Perfect. Stii mai incolo. Eu o sa o duc pe Eliza la Liliac impreuna cu oamenii astia. Abia astept sa pice testul. A spus, facandu-mi cu ochiul in timp ce un zamet macabru i se tipari pe fata. Am incercat sa o ignor, nu aveam de gand sa ma las intimidata.
-Ce fel de test este ? Am intrebat-o atat pe roscata cat si pe vampiroaca.

ooc: Sinde sau cine vrea :].
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Prefect,am aterizat bine,nu prea era nimeni in curtea scolii.L-am tarat pe nemernic dupa mine,pana in incaparea cea mare unde tinem unii detinuti scapati de sub control.Directorul ma astepta acolo...stia ca trebuie sa apar cu prada.Am deschis usa cu putere a incaperi si l-am bagat inautru intrand si eu dupa el.El se uita la mine pe sub ochelari,destul de fix in ochii mei iar eu obosita ca l-am carat pe asta dupa mine pe scari a inceput sa tipe la mine..si suna ceva de genul....

-Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux,ti-am spus sa-l aduci viu,nu mort!!!Asta este ultima data cand te voi mai trimite intr-o astfel de misiune,ai inteles?Nu trebuie eu sa platesc pentru ca tu nu te poti abtine...

Hopa,imi rostise tot numele,asta nu prea era de bine si o stiam.Mi-am tuguiat putin buzele si am tacut din gura.Stiam ca am facut o greseala destul de imensa,dar ce era sa fac...sa il las sa ma omoare.Am stat ceva vreme pe ganduri si i-am spus foarte calma:

-Ăăăă,uite cum facem,fi multumit ca ti l'am adus si asa,data viitoare nu am sa ti-l mai aduc deloc,iar daca te crezi putin ami grozav ce ar fi sa trimiti pe altcineva in locul meu.Stiai prea bine ca asa am sa fac.
-Nu va mai exista "alta data" asta este ultima data,si imi pare rau ca am avut incredere in tine.


Am dat cu piciorul in vampirul ucis si am iesit din incapera trantind usa in urma mea.Intr'un fel imi parea foarte rau pentru ce am facut dar nu ma puteam controla din nervi pe care ii aveam in momentul acela.N'are decat sa faca ce vrea cu el,nu ma mai intereseaza..de acum in colo nici nu mai calc in biroul acela,si mi'o primit.
Ma calmasem putin in timp ce ma duceam la mine in camera trantindu'ma putin in pat privind cerul cel albastru.Mereu faceam asta cand eram prea nervoasa si stresata.Mergeam eu ce mergeam singura pe holurile scolii,si trec pe langa o usa unde se auzea un pian foarte lin si melodios.Fac cativa pasi inapoi,si ciocan usor la usa stiind ca este camera verisoarei mele.Dupa ce am ciocanit am auzit un mic "Intra!"

ooc:Reva,or who wants^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

-Ce fel de test este ?
-Depinde la care te referi. Tu vei fi supusa doar la niste intrebari, nu e mare lucru. O sa fie interesati de unde esti, ce puteri ai, de ce ai venit aici si asa mai departe. Oamenii in schimb,vor fi supusi la un test de abilitati foarte dureros. Nici eu nu stiu cum se desfasoara si prin ce trec, e secret. Doar tipete se aud din camera unde sunt testati. Acum du-te, te asteapta Liliacul. i-am spus in timp ce o vedeam intrand in camera vampirului, impreuna cu tipa aia ciudata si oamenii.
ooc: Teki, Coverse sau cine vrea.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


Am zis "Intra" fara sa ma opresc din cantat, iar pe usa a intrat, surpriza, verisoara mea, Chloé! Nu o mai vazusem...din ziua aceia... Da asae....Ziua acea de acum zece ani:
~ Esm, unde vrei sa pleci? o intrebam eu ferm, apropiindu-ma de ea.
Dar mana greoaie a bunicului ma opri. Vocea lui groasa rasuna in intreg castelul: -Lasa-o sa plece, printesa! Asta e decizia ei, cat despre tine, tu stii foarte bine ca nu iti permite sa pleci!
Am inghitit in sec, privind cum Chloé iesea nervoasa din castel.... Da... Ea se putea controla... Demonul din ea era inchis cu simbolul de la gatul ei, asa ca nu risca sa-l deschida, dar eu... In mine fusese inchis celalalt domn geaman "Hergon" , dar nu apucasera sa-mi lase un sigiliu... Puteam sa izbucnesc oricand... Am oftat adanc si am privit-o pe blondina cum se indeparteaza...Eu aveam sa raman la castel, sa invat cum sa ma controlez, si ulterior, cand eram pregatita sa mostenesc familia Le'Jardoneux ~

Am continuat sa cant acel cantec sinistru, fara sa o privesc, asteptand sa ma intrebe ce vrea... In plus de cand plecase nu-i purtasem nici o simpatie deosebita...

Ooc: Converse! :]
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Cum am intrat in camera aceea,si privind in imprejurul meu incepeau sa-mi apara imagini din ziua aceea,unde am mai incetat sa traiesc,de unde m-am rupt de orice nod care ducea la familia si rudele mele.Chiar vroiam sa vorbesc despre asta cu Charlotte,desi credeam ca acum nu este momentul.Nu vroiam sa-i readuc iar in minte toate acele amintiri pline de suferinta si durere..dar simteam sa ma descarc acum.

-Sper ca nu te deranjez,dar...stii...as..as vrea sa vorbim despre ceva,numai daca si tu esti deacord.

Aerul pe care il trageam in plamani devenea mai uscat,mai greu iar corpul meu a inceput sa se inmoaie incet incet ce ma apropiam de ea si de pianul cel negru care linistit scotea mii si mii de note.Canta simfonia pe care eu vroiam s-o traiesc,care ma impingea din nou in trecut.Am atins-o pe umar,cu mana care imi tremura de la cot in jos.

ooc: Reva :]]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

-Sper ca nu te deranjez,dar...stii...as..as vrea sa vorbim despre ceva,numai daca si tu esti deacord

Am continuat sa privesc rece spre pian. O cunosteam prea bine...si ii uram partea acea care se lasa coplesita de trecut. Am inghit in sec... Simfonia se sfarsi, asa ca m-am ridicat de la pian, mi-am asezat rochia rosie si m-am asezat pe pat. Miam scuturat parul lung si rozaliu si am inceput sa privesc in gol pe fereastra.
-Nu ma deranjezi... Sunt de acord. Dar despre ce crezi ca am putea vorbi noi?

Ooc: Converse sau cine vrei, ma :]
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


Am intrat acolo, iar usile s-au trantit puternic.
- Aplecate ! Mi-a spus vampiroaica apoi s-a asezat in genunchi, ramanad asa. - Apleacate ! A repetat tragand de rochia mea. Dar am ramas la fel. Nu intelegeam, de ce m-as fi aplecat ?
- Nu. Nu ma aplec. Apoi nimeni nu a mai spus nimic.
- Helen, iesi afara ! Ea facand cum i sa spus 'Liliacul'. Apropiete ! Tu le-ai adus pe amandoua ? Am dat din cap in semn ca nu si am asteptat sa vad ce spune. Atunci adu-mi doar omul pecare l-ai vanat. M-am dat in spate, si am dezlegat-o si luat-o de mana pe roscata. Apoiam trantit-o in fata Lui.
- Cum te cheama? De unde esti ?
- Elizabeth Rosse Stakller, Anglia.
- Aha, cati ani ai ?
- Ani? 108 .
- Puteri ?
- Pot citi ganduri, ma pot teleporta, am o viteza uimitoare. Pot hipnotiza orice persoana din jurul meu. Pot hipnotiza, pot intra in mintea unei persoane. Pot manipula pe oricine. Controlez orice este legat de pamant. Si, cand ma enervez foarte tare se creaza un fel de aura neagra prin care se elibereaza o putere uriasa.

- Puterea pe care ti-ai dori-o ?
- Nu este intocmai o putere dar ... vreau sa fiu imuna la orice puterea altui vampir !
- Este cam imposibil sa iti ofer asta. Putinvampiri se nasc cu acest ... sa ii spunem cadou. Iar pentru ce mi-ai adus tu, nu cred ca se poate.
M-am uitat uimita la el. Daca tu si prietena ta imi aduceti un vampir, atunci eu, iti dau puterile si tie si ei. Daca nu, multumitiva cu puterile pe care le aveti.
Am dat din cap. si-am iesit de acolo rapid. I-am spus ce mi-a spus ' Lliacul'. Apoi a intrat ea.

Ooc: Sinde sau cine vrea -,-.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

-Nu ma deranjezi... Sunt de acord. Dar despre ce crezi ca am putea vorbi noi?

Stiam ca era indiferenta,stiam ca totusi o deranja discutand asta cu mine...stia ca ma simt coplesita intotdeauna cand aduc vorba despre trecut.Am luat scaunul de la biroul ei si m-am asezat in fata ei,dand dovata tot de durita si indiferenta.Imi pusese acea intrebare destul de isioata,despre ce puteam noi vorbi?! ...despre trecut nu? Din ziua aceea nu am mai continuat s-o caut sau sa mai vorbesc cu ea,iar de atunci sunt ani de zile.Iar daca ar fi trebuit s-o privesc din nou in ochi acum,nu mi-ar parea rau,pentru ca stiam ca ea nu simte nici un fel de compasiune pentru mine.Mi-am indreptat si eu capul spre fereastra si am soptit lin "Imi pare rau.".Imi parea rau pentru ca am lasat'o cu bunicul acolo,imi parea rau ca nu am fost cu ea de cand parintii nostri au pierit,imi parea rau ca i'am spus vorbele acelea acum cativa ani cand stateam impreuna in camera..i'am spus ca voi fi mereu alaturi de ea,si nu o voi lasa singura,iar acum imi pare rau ca traiesc.Cand ma gandeam la toate acestea privind pe geam,o lacrima sarata si usoara se prelinse pe obrazul meu rozaliu,lasand urme de suferinte.

-Regret ca traiesc acum,regret ca nu am fost cu tin atunci cand trebuia,stiam ca poate aveai nevoie de mine,dar am lasat ura sa ma controleze,ma gandeam doar la "Himera",la domonul pe care il aveam in mine.Imi era teama de el,imi era teama sa nu-ti fac rau,asa ca am fugit lasandu'te acolo....

ooc:Reva :] sau cine doreste...^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

Oare de unde stia Elizabeth ca si eu imi doream acelasi lucru? Adica, dupa ce am vazut ce poate face Alexander am si pornit sa cer asa ceva. Cred ca Elizabeth si-a dat seama ca acea abilitate ne mai lipsea pentru a deveni...foarte puternice.
Am intrat in camera Liliacului. Nu trebuia sa ma aplec in fata lui, el era pentru mine ca un tata, mereu ma proteja si imi oferea tot ce imi doresc.
-Stii, copila...e ceva foarte greu ceea ce va doriti voi. Si, prinderea unui vampir este foarte periculos. Aveti grija cu cine va puneti.
-Poti avea incredere in mine. Nu te-am dezamagit niciodata. Cu oamenii ce o sa se intample? intrebasem, fiindca vroiam sa aflu daca a meritat efortul.
-Asta e doar o parte. Pentru abilitatea pe care o doriti voi, e nevoie de doi oameni si un vampir foarte puternic. Asa ca, grabeste-te! Pana la cinci dimineata sa terminati, fiindca atunci rasare soarele si daca nu veniti pana atunci, totul o sa se iroseasca. spuse Liliacul pe un ton foarte serios.
Nu am mai spus nimic, am iesit doar din camera indreptandu-ma catre Elizabeth.
-Asteapta-ma aici! spusem in timp ce alergasem spre o usa rosie, pe care scria ceva ciudat.
ooc: Teki or who wants.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


Am iesit si i-am facut semn roscatei sa intre. In tot acest timpin care eu o asteptam stateam si analizam intamplarile petrecute.
- Asteapta-ma aici! Spusese in timp ce alerga spre o usa rosie, pe care scria ceva ciudat.
- Unde pleci ? Mergi dupa vampir ? Vreau sa vin si eu. I-am spus si am urmat-o.

ooc: Sinde sau cine vrea.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 29.011 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)