Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

-Si acum?
- Ne-ar trebui o diversiune. Uite! Spusese in timp ce arata spre panoul electric. Daca oprim lumina, putem sa ne furisam. Poti sa vezi in intuneric?
- Sunt un vampir, normal ca pot. Dar ce facem dupa ce ii omoram ? Am intrebat-o in timp ce am dat cu pumnul in panou, lumina oprindu-se.

Ooc: Sinde sau cine vrea.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

- Sunt un vampir, normal ca pot. Dar ce facem dupa ce ii omoram ?
Mi-am trecut mana prin par, ciufulindu-l un pic. Ma gandeam cum sa ii explic sa nu par o nebuna.
-Nu noi ii omoram. Defapt, nu toti mor. Trebuie sa ii ducem la 'Liliac'. Liliacul e un vampir batran, care arata a 60 de ani, dar defapt are peste o mie. La el ducem 'prada' si el decide daca meritam puteri noi, sau, in cazul tau, daca iti este permis sa mai intri acolo. Iti voi explica mai mult la templu. Sper ca nu a sunat prea ciudat... spusem asteptand sa vad ce crede despre toata treaba asta.
ooc: Teki sau cine vrea.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

Hmm,buna diversiune au facut pustoaicele,sunt bune,insa nu prea bune pentru a ma pacali.M-am teleportat dupa ele,stiam unde aveau sa se duca,insa nu vroiam sa ma fac vazuta inca...stiau ca este o prezenta straina imprejurul lor,dar nu aveam degand sa apar prin peisaj.Cred ca aveau degand sa omoare niste vampiri sau oameni ceva de genul,nu intelesesem prea bine despre ce era vorba.Pustoicele imi cam incurcau planurile,aveam nevoie sa vanez acolo,nu sa ma furisez sa nu fiu vazuta sau simtita de catre ele,dar numai conta.Dupa cate observasem, intrasera intr-un restaurant..oare ce aveau degand sa faca acolo?!..ma intrebam eu linistita.M-am urcat pe cladirea restaurantului si am privit printr-un mic gemulet ce se petrecea acolo.Era prea intuneri,draci,m-am preschimbat in vampir pt a vedea care este problema acolo.

Lumea care era acolo devenise foarte agitata,si destul de speriata.Ma uitam cu atentie la fete,le analizam tehnicile,si incercam sa observ ce inseamna pentru ele un atac.Si pot spune ca au inceput destul de bine,dar sa vedem asta cum va decurge de-a cum incolo.Am zambit din coltul guri si am continuan sa privesc.

ooc:Teki,Sinde sau who wants**
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

- Nu noi ii omoram. Defapt, nu toti mor. Trebuie sa ii ducem la 'Liliac'. Liliacul e un vampir batran, care arata a 60 de ani, dar defapt are peste o mie. La el ducem 'prada' si el decide daca meritam puteri noi, sau, in cazul tau, daca iti este permis sa mai intri acolo. Iti voi explica mai mult la templu. Sper ca nu a sunat prea ciudat... Mi-a zis. Am tacut . Nu puteam spune nimic si inplus trebuia sa imi dovedesc ceva mie. I-am facut semn, si am sarit pe geam. Secrease destul de multa agitatie. Am vazut o tipa roscata ce statea pe un scaun, era aproape de mine. M-am dus inspatele ei si, am tras-o cu fata lamine. Ii puteam citii frica dupa fata. M-am uitat atent la ea, apoi mi-am facut ochii albi. iar ea a lesinat. Nu mi-a spus sa o omor. Am tras-o afara din acel restaurant si am asteptat-o pe roscata.

Ooc: Sinde sau cine vrea.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Perfect, Elizabeth a prins ceva bun. Sigur va prima puteri. Tipa aia arata perfect pentru... a trece testul. Eu am vazut o tipa blonda, de vreo 16 ani, care statea la masa cu iubitul ei. Mi-am pus mana la gura ei si m-am teleportat langa vampiroaica.
-Perfect. Acum, trebuie sa mergem la gara si sa luam trenul de la 3.
Acela era o cursa despre care doar vampirii care merg la 'templu' stiau. Din pacate, nu ne puteam teleporta acolo fiindca puterile noastre sunt nule in acel loc. Ne-am legat prada cu niste franghii si am pornit spre gara. Alergam repede, fiindca imediat era trei noaptea.
ooc: Teki or who wants
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


- Perfect. Acum, trebuie sa mergem la gara si sa luam trenul de la 3. Le-am legat pe cele doua, si am inceput sa alerg, cu roscata in fata mea caci eu una nu stiam drumul.
In 10 minute eram acolo. Am urcat tren si ne-am asezat.

- Odata ce ajungem acolo, cear trebuii sa facem?

Ooc: Sinde sau care vrei ma :].
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

- Odata ce ajungem acolo, ce ar trebuii sa facem?
Acum, ca eram in tren, care din fericire era gol puteam sa ii explic. Nu aveam prea mult timp, fiindca trenul era foarte rapid, te ducea, cum zic multii 'in alta dimensiune'.
-Pai...incepusem in timp ce respirasem adanc-vom ajunge intr-o alta lume, un fel de Iad, populat numai de vampiri. Din pacate, puterile noastre sunt foarte slabe acolo. Conducatorul acelei lumi este Liliacul, despre care ti-am mai povestit. El conduce un 'templu' vechi, de peste o mie de ani. Vampirii duc oameni acolo in schimb pentru puteri. Ei sunt supusi la un test foarte dureros: daca trec, vor devenii vampiri, dar nu vor avea puteri, daca pica, sunt ucisi de catre Liliac. Vampirii ca noi, care duc sacrificii au posibilitatea sa isi aleaga o putere noua. O sa trebuiasca sa intri intr-o camera, unde un maestru iti va desena niste semne pe mana, care peste 3 zile vor disparea. Prin ele vei primi o abilitate noua, iar de fiecare data cand o folosesti, semnele iti vor reaparea. Ai sa vezi mai multe acolo.
ooc: Teki or who wants.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


- Pai...incepuse in timp ce respirasea adanc - vom ajunge intr-o alta lume, un fel de Iad, populat numai de vampiri. Din pacate, puterile noastre sunt foarte slabe acolo. Conducatorul acelei lumi este Liliacul, despre care ti-am mai povestit. El conduce un 'templu' vechi, de peste o mie de ani. Vampirii duc oameni acolo in schimb pentru puteri. Ei sunt supusi la un test foarte dureros: daca trec, vor devenii vampiri, dar nu vor avea puteri, daca pica, sunt ucisi de catre Liliac. Vampirii ca noi, care duc sacrificii au posibilitatea sa isi aleaga o putere noua. O sa trebuiasca sa intri intr-o camera, unde un maestru iti va desena niste semne pe mana, care peste 3 zile vor disparea. Prin ele vei primi o abilitate noua, iar de fiecare data cand o folosesti, semnele iti vor reaparea. Ai sa vezi mai multe acolo. Am ascultat-o cu multa atentie. Nici nu ne-am dat seama cand trenul s-a oprit. Am coborat de acolo. Si am inceput sa mergem in directia pe care vampiroaica mi-a aratat-o. Am ajuns in fata unei imense usi, am deschis-o si am pasit inainte, inghitind in sec.

- E posibil sa nu ma placa ?

ooc: Sinde sau cine vrea.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Chloé Esme Jacqueline Le'Jardoneux

In fine..am plecat de'acolo,nu aveam ce cauta si in schimb nu simteam prezenta noua decat pe cele doua,asa ca m-am teleportat la marginea unui lac destul de mare,stand putin rezemata de un copac si privind natura cea verde care stalucea in lumina soarelui.Am stat asa timp de o vreo jumatate de ora,linistita,cu ochii inchisi,astept vreun semn de la vampirul strain.Eram chiar la marginea padurii scolii,il astepta,stiam ca va veni,cel putin asa imi spunea simtul meu.Deschizand ochii brusc,ceva ma gadila pe sira spinarii si nu-mi dadea pace...era pe undeva pe aici.Stateam cu ochii deschisi,fix intr-un punc si asteptam sa faca o miscare,in care eu sa actionez asa cum trebuie.Il simteam cum se apropia de mine,in liniste,fara nici un zgomot..avea degand sa atace,iar eu eram foarte pregatita.Deodata ma trezesc cu vampirul in fata mea,iar intr-o secunda de momenta ma luat de gat ridicandu'ma de jos si lipindu'ma de copat incercand sa-mi ia si singura gura de aer.Nu aveam deloc aer,ma sufocam si urlam extrem de tare.Mi'am luat imediat forma de vampir,l'am apucat de maini facand un salt in sus lovindu'l cu piciorul in fata.M-am infuriat foarte tare,ochii imi erau foarte rosi precum focul,iar venele de pe gat au incep sa iasa la iveala....asta insemna ca eram foarte furioasa si aveam degand sa'l ucid.

Apoi am auzit din gura lui strigand foarte tare "The Legend!!!!!!!".Legenda eram eu,cred ca vampirul ma cunostea,stia cine sunt,de unde vin si care era trecutul meu.Nu am stat prea mult la discuti,am alergat spre el cu o viteza orbitoare,l-am apucat de cap trantindul jos de pamant.Am facut o gaura in pamant cu forta pe care o foloseam,il impingeam sa nu mai se zbata,incercand sa il intreb de unde vine si ce vrea.Nu mi-a raspuns,si continua sa se zbata in mana mea,facand urat.Apoi m-am zgariat pe mana.Sangele a inceput sa curga siroaie pe pelerina mea.Nu m-am putut stapani asa ca i-am luat capul in doua maini,si i'am sucit gatul uchigandul si teleportandu-ma cu el deacolo direct in curtea scolii.

ooc:who wants!!
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

- E posibil sa nu ma placa ?
-Nu cred. Adica, de ce sa nu te accepte? Meriti. spusem in timp ce, cu greu, am mimat un zambet fals. Mai nou nu zambeam foarte mult. De cand am venit la scoala de vampiri, m-am schimbat foarte mult.
Cand am deschis usa templului, o adiere rece mi-a strapuns corpul. Asa era de fiecare data.
-Ai prins ceva? ma intrebase o vampiroaica, care statea in dreapta mea. Nu ii se vede fata, era acoperita cu o gluga neagra. Doar buzele rosii si dintii ascutiti se vedeau.
-Vampir sau om? a intrebat in timp ce si-a dat gluga jos, uitandu-se la Elizabeth.
Avea fata zgariata si ochii foarte negrii.
-Fata de langa mine, vampir. Prada, umana. i-am spus in timp ce aratam spre Elizabeth si catre oamenii prinsi.
-Perfect. Stii mai incolo. Eu o sa o duc pe Eliza la Liliac impreuna cu oamenii astia. Abia astept sa pice testul. spuse vampiroaica aceea, pe nume Helen. Acum stiam cine e.
ooc: Teki or who wants.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 29.005 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)