Heh, am vrut sa postez de cand am vazut topicul asta si pe anime-club, dar mi-a fost lene. Acum insa, tinand cont ca e pe zup, imi fac curaj.
Te avertizez de pe acum ca daca nu ai chef de critica, mai bine sari restul postului, pentru ca nu iti va placea ce vei auzi.
In primul rand, site-ul arata total neprofesionist. TOTAL! E aranjat haotic, arata haotic si inca nu e complet terminat. Nu prea poti lansa un site daca nu e gata
In al doilea rand, posterele arata destul de.. ugh. Personajele anime sa zicem ca merg, ai potential si daca o tii tot asa, in cateva luni, un an maxim, vei face niste desene digitale de ii vei lasa pe toti cu gura cascata. Momentan insa nu prea ai desene de vandut/cumparat de altii
In principal din cauza ca nu prea au cine stie ce fundaluri... Sunt simpliste si inca arata a desene de incepator.
In al treilea rand, wtf, cum Dumnezeu functioneaza sistemul vostru de comanda.
Citat:Pretul unui poster este de 9.99 RON. Marimea posterului este A3, adica 297 x 420 mm , pe hartie glossy. La cerere se pot face postere si de alte dimensiuni.
Pentru comenzi trimiteti mail la nynt.info@yahoo.com . In Bucuresti, livrarea se face personal.
E cumva o gluma?
Pana acum site-ul vostru arata a teapa (nu spun ca si este).
Conditiile si modul in care se face o comanda trebuiesc precizate foarte clar.
- posterele de alte dimensiuni ce preturi au?
- faceti reduceri si pentru comenzi foarte mari?
- cum se face plata?
- cum se fac livrarile personal in Bucuresti?
- cum se fac livrarile pentru alte orase?
- care sunt modalitatile de plata?
Astea sunt detalii de baza, esentiale si in acelasi timp de bun-simt. Nu poti sa fii serios, sa ai pretentia ca ai site unde vrei sa vinzi ceva, ceva pe care oamenii sa plateasca
bani reali si sa te prezinti in halul asta.
De asemenea, faci aceeasi greseala pe care o fac foarte, foarte multi dintre tinerii/adolescentii romani, si folosesti o romgleza pe site, chestie care nu ar fi neaparat un lucru rau, pentru ca ar creea site-ului o imagine mai friendly, tinereasca, etc., numai ca se pare ca nu stii prea bine limba engleza. DE gif-urile alea sclipicioase nu zic nimic... ma abtin.
Chestiile alea cu leduri par misto dar ce sunt? Uite, eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Descrie-le si tu mai pe larg, sa stie toata lumea ce sunt. Mentioneaza si ce pret vor avea, care ar putea fi diferitele intrebuintari (poti sa le pui pe perete, pe dulap, in cap, etc. tu stii)
In fine, nu vreau sa te descurajez prea tare. Sugestia mea ar fi sa refaci site-ul si eventual sa ceri niste pareri unei persoane care se pricepe sau macar sa studiezi si alte site-uri similare inainte. (incearca
http://mangashop.ro sau
http://akiba-station.ro si studiaza cum se face plata pe acolo, cum sunt prezentate produsele, etc. )