Răspunsuri: 84
Subiecte: 1
Data înregistrării: Dec 2009
Reputație:
24
Zupi: 1.574 z
Hmm... Sa vedem:
1)Hinata- e foarte simpatica, putin cam rusinoasa(ca mine>.<), ii place de Naruto(uhhhh!) si in Shippuden e mult mai puternica.
2)Konan- only woman in Akatsuki, foarte frumusica, cam dura, nepasatoare, asculta ordinele.
3)Tenten- ador cocurile ei!, controleaza armele very very good, il place pe Neji , e puternica, glumeata.
4)Kushina- increzatare, mama lui Naruto( ), certreata, iubitoare, optimista.
5)Anko- vorbareata, jounin, cruda, Naruto's behavior, rezistenta. :->
Asta este topul meu.
[center] [/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]
Răspunsuri: 86
Subiecte: 14
Data înregistrării: Nov 2009
Reputație:
7
Zupi: 1.043 z
Am vazut o parte din anime, am luat manga-ul la citit si am facut un top:
1. Karin- Este folositoare echipei (bine, dupa ultimele capitole e clar ca nu va mai fi in Taka), are o tehnica utila si imi place parul ei, in plus ea face toate scenele amuzante, mai ales cand il bate pe Suigetsu.
2. Rin- I-a pasat de colegii ei, a fost un bun ninja medical si nu l-a neglijat pe Obito asa cum l-a neglijat Sakura pe Naruto, deoarece ea chiar tinea la el, desi il iubea pe Kakashi.
3. Kin- N-a aparut prea mult, dar mi s-a parut destul de puternica cat a aparut. Eu inca sper sa mai invie si sa apara in manga cu noi puteri T~T.
4. Tsunade- Faptul ca a ajuns Hokage zice ceva despre ea, in plus a vindecat foarte multi oameni si este amuzanta cu toate jocurile de noroc si cu toata bautura ei.
5. But not the last... Matsuri! La inceput era foarte slaba, nu putea sa tina maciuca aia in mana, in schimb mi-a placut cand a sarit sa il apere pe Gaara, desi avea doar o arma pe care nu prea stia s-o manuiasca. A ajuns destul de buna si este foarte draguta.
Cam asta e topul meu.
Răspunsuri: 190
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jun 2009
Reputație:
153
Zupi: 4.596 z
1. Hinata, cred că e cea mai drăguţă din tot anime-ul.
2. Sakura în Shippuuden, este mult mai matura si mai simaptica :3 şi dacă poţi trece peste rozul ăla ai să vezi asta.
3. Konan, am adorat-o de când am vazut-o, arată superb .
4. Ino aspectul din Shippuuden e atât de kinky :3 plus părul blond , lung şi ochi albaştri . . .
5. Temari X: nu am ce să comentez, patru codiţe asta e genială xD.
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
Răspunsuri: 280
Subiecte: 16
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
811
Zupi: 4.240 z
1.Sakura-Nu stiu de ce,dar de cand am vazut`o prima data mi`a placut de ea...Adevarul e ca are un par de un roz oribil,dar asta nu conteaza mult...imi place personalitatea ei,iar in Shippuuden a devenit foarte puternica...Seamana mult cu mine la personalitate...
2.Temari-imi place ca e dragutsa si pe deasupra este si puternica
3.Anko-arata bine,se lupta bine si are un temperament exploziv...imi place
4.Tsunade-pur si simplu imi place felul sau de a fi
5.Hinata-Ma intreb cand o sa prinda si ea putin curaj si sa nu mai fie aja timida?...oriqm este dragutsa si destul de puternica...
Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
Hmm nu prea imi plac fetele din Naruto , doar vreo 3 =]]
1. Tayuya - Nu stiu cati fani are fata asta , dar mie imi place foarte mult ea si ma refer in general la cum arata . Cred ca este cea mai draguta tipa din anime si este deasemenea foarte puternica .
2. Temari - Imi plac coditele ei xD Este foarte draguta si imi place sa o vad impreuna cu Shikamaru
3. Anko - nu stiam pe cine sa pun , dar imi place foarte mult de ea . M-a emotionat trecutul ei , Orochimaru e un nenorocit >.< Dar tot il iubesc xDD Imi place ca este foarte amuzanta si puternica
.....
Imi pare rau , dar nu imi mai plac altele =]] Mai mult le am cu baietii xDDD
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Răspunsuri: 3
Subiecte: 0
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
0
Zupi: 104 z
1.Konan..e superba,puternica si ce pot sa spun..am o slabiciune pentru personajele negative
2.Karin.. arata foarte bne e amuzanta si foarte interesanta
3.Tenten..e foarte tare tipa...amuzanta frumoasa puternica...
4.Tsunade..imi place temperamentul ei..
5.Tayuya...hmm...puternica s frumoasa fata
Răspunsuri: 767
Subiecte: 32
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
154
Zupi: 10.398 z
1.Tsunade of course! E puternica, frumoasa la cei 50 de ani ai sai si imi place cand Naruto ii spune "bunico". Sa mai mentiuonez ca e al cincilea hokage? Nu cred ca e nevoie. Singurul lucru care nu-mi place la ea e ca isi pierde banii la jocurile de noroc.
2.Hinata-Imi place de ea pentru ca e foarte sweet, il iubeste pe Naruto-kun si e cam timida. Plus ca adooor ochii ei mov:X
3.Temari-Sora lui Gaara...e draguta, puternica si are atitudine
4.Tenten-E curajoasa, puternica...numai laude pentru ea
5.Sakura- E draguta, imi place parul ei roz si faptul ca mai mereu se cearta cu Ino si Naruto. Ce-mi displace la ea e faptul ca e obsedata de Sasuke si asta o face enervanta
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy
Răspunsuri: 9
Subiecte: 1
Reputație:
3
Zupi: 215 z
1. Hinata - PrEfErATA mEa e foarte frumoasa,puternica si cand isi pune ceva in practica ii reuseste
2. InO - Frumoasa ,enervanta si inteligenta
3. Temari - Pai imi place felul ei de a fi
4. TeN TeN - E dragutza si destul de puternica
5. Tsunade - Simpatica, dar cateodata enervanta oricum mai bine decat altele
Răspunsuri: 45
Subiecte: 2
Reputație:
212
Zupi: 1.055 z
My top:
1. Tsunade - Este foarte puternica si stie sa-i protejeze pe cei de langa ea;
2. Temari - Cred ca este cea mai puternica fata (genin) din anime;
3. Kurenai - Cred ca cel mai puternic Jounin dintre fete;
4. Konan - Este un membru Akatsuki destul de puternic;
5. Karin - Este un personaj destul de bun, si foarte de ajutor pentru Sasuke.
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.
Răspunsuri: 9
Subiecte: 2
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
2
Zupi: 186 z
Trec si eu p'aici..
1.Hinata-E frumoasa,puternica si il ajuta intodeauna pe Naruto.Face parte din clanul Hyuga ,un clad deosebit de puternic.Dar ma enerveaza ca e timida si se pierde cand e langa Naruto.
2.Tsunade-se stie...
3.Anko- deci ii ador paru si imbracamintea...
4.Kurenai-e puternica si stie sa lupte bine.
5.Ino-stiu ca e ingamfata dar uneori a fost de ajutor ....si e si frumoasa.
|