09-04-2010, 10:20 PM
Buna! Numele meu e Larisa si sunt din Bucuresti. Sunt nascuta pe 1 mai 1996 si sunt zodia Taur. Culorile mele preferate sunt: rosu, albastru, verde, mov si negru. Anime-urile mele preferate sunt: Naruto, Death Note, Kaleido star, InuYasha, Final Fantasy, Sailor Moon, Full Metal Alchemist, Kiddy Grade, Yu Yu Hakusho, Full Metal Panic, Bleach, Jigoku Shoujo, Vampire Knight si cam atat...cred!
Sunt o persoana prietenoasa si sincera.
Cartile citite de mine si care mi-au placut sunt: "Sunt aiurita si se ia!", "A treisprezecea poveste", "Azazel", "Ani de asteptare", "Moarte la rascruce", "Memoriile unei gheise", "Colt alb", iar in prezent citesc "Adevarul care ucide" si imi place foarte mult!
So...cam atat despre mine. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi le puneti! Bye^^
Sunt o persoana prietenoasa si sincera.
Cartile citite de mine si care mi-au placut sunt: "Sunt aiurita si se ia!", "A treisprezecea poveste", "Azazel", "Ani de asteptare", "Moarte la rascruce", "Memoriile unei gheise", "Colt alb", iar in prezent citesc "Adevarul care ucide" si imi place foarte mult!
So...cam atat despre mine. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi le puneti! Bye^^