![]() |
Probleme de rezolvat - Versiune listare +- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum) +-- Forum: Animezup area (https://www.animezup.com/forum/Forum-Animezup-area) +--- Forum: Probleme tehnice (https://www.animezup.com/forum/Forum-Probleme-tehnice) +--- Subiect: Probleme de rezolvat (/Thread-Probleme-de-rezolvat) |
RE: Probleme de rezolvat - Aly - 23-03-2009 ah...am uitat problema ei s-a rezolvat ![]() desi e acel topic mare si imens cu regulile [unde zice ca sterg posturile] eu tot posteaza aici OO RE: Probleme de rezolvat - Ryuu - 23-03-2009 Ori este problema de la mine din calc ori de la forum ![]() la manga sharing odata vad ca posteaza cineva , dar nu mai stiu cine...apoi vad ca aly si dau si eu acolo...si cand dau vad ca e topic deschis de aly ![]() ![]() apoi peste cateva minute am vazut ca a postat yoru la test din naruto si am dat si eu acolo:-p cand am dat beack ghici ce mi-a aparut acolo la posturile recene ![]() sunt fantome pe zup ![]() RE: Probleme de rezolvat - Aly - 24-03-2009 oh doamne >_> problema aia e veche ^^ [eu am postat un topic pe care voi userii nu puteti sa-l vedeti oricat de mult v-ati chinui] din acest motiv apare ca a fost postat de un user fara nick [care eram eu ^^' ] si apoi a aparut ca era postat de mine [il postasem sa-l vedeti toti din cauza lui yulobo] apoi iar l-am ascuns si acel topic da se afla pe forum insa doar eu pot sa vad ce contine oricum nu cred ca va intereseaza pe voi ce e in acel topic [linkuri de pe extra.animezup.com] caci si daca ati vedea topicul tot n-ati intelege nimica sper ca ai inteles ![]() *hoppes she won`t get killed* ._. totusi flaw poate o rezolvi >_> @abarai pe la paginile 3-5 vezi ca ma plangeam si eu de acea eroare T.T apoi cand am postat simple desire ai zis la fel ca e topic fantoma si ti-am spus ca nu e @_@ abarai >_> inainte sa mai postezi aicea intreaba-ma pe mine >_> caci toate erorile tale sunt deja spuse in paginile din urma -_-, poate ar fi bine sa citesti tot topicul acesta ^^' toate erorile mai nou au legatura cu vreo actiunea de-a mea iar eu am erori ciudate [gen cea cu pm-urile lui jasmine ._. ] RE: Probleme de rezolvat - yulobo - 24-03-2009 @Aly - really now, de ce nu iti faci alt cont? O_o Chiar, daca vrei, ia putin, cateva ore, contul meu si joaca-te cu el. Nu ma deranjeaza. Vezi poate ai probleme cu forumul/ postatul/ orice. :- ?? Eu n-am nici o problema O.O' Flaw, thank you, chiar n-am ![]() @Abarai - tipule, sa iti spun cateva reguli. 1. Regula de bun simt: Daca te implora lumea [repet: te implora!!!] sa nu mai postezi toate prostiile, taci, ma, si nu mai scrie atatea porcarii. 2. Inghite si abtine-te. Daca inca iti vine sa scrii, da-ti una peste mana. 3. Mai da si tu putin search [search de ala manual, nu ctrl+F... da, da, manual. Adica iei la rand posturile de pe forumul cu Probleme Tehnice. Da, ca vad ca s-a micsorat topicul cu Probleme Tehnice.] si vei vedea ca, de fapt, waaaaaw, problema ta nu e recenta. 4. Cred ca 3 puncte de mai sus iti ajung. 5. Invata sa scrii/ sa citesti. 6. !!! ?! !!! RE: Probleme de rezolvat - yulobo - 26-03-2009 Ugh... Okay, double-post, I apologise... Dar oO" Cum de am reusit sa am -77 zupy? ![]() I mean the question O_O RE: Probleme de rezolvat - Aly - 28-03-2009 i wanna ask for a favour ^^ deci stiti contul meu vehci si plin de erori? ![]() RE: Probleme de rezolvat - Ryuu - 15-04-2009 Iar am descoperit o problema>_> este cumva o regula care zice ca userii nu au voie sa depaseasca 1 , 082 de posturi ![]() am avut 1 , 082 de posturi>_> am postat odata si tot asa ![]() daca in urma acestui post se fac 1 , 083 dau edit si va zic>_> edit:s-au facut 1 , 083 dar de ce nu am putut trece de la 1, 082 ![]() daca nu ati inteles ce am zis sa imi ziceti>_> edit.....este ora 6 si ceva(dimineata) am mai facut 3 posturi si ghici ...am avut 1,084>_> am facut un post si s-a schimbat in 1,085 am mai facut unul ghici>_> asa a ramas...ca sa fiu sigur ca nu e ceva...am mai facu unul si ghici...asa a ramas:grr: de ce mi se intampla mie? RE: Probleme de rezolvat - Flaw - 16-04-2009 Nu ti se intampla doar tie, nu se mai contorizeaza posturile de la forum games ![]() Iar cele de la fan fiction nu mai genereaza zupi RE: Probleme de rezolvat - yulobo - 16-04-2009 (16-04-2009, 11:56 AM)Flaw A scris: Nu ti se intampla doar tie, nu se mai contorizeaza posturile de la forum games Esti geniu. ![]() RE: Probleme de rezolvat - ady_x - 16-04-2009 Pentru ca unora nu li se |