Animezup - forum manga si anime
Probleme de rezolvat - Versiune listare

+- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum)
+-- Forum: Animezup area (https://www.animezup.com/forum/Forum-Animezup-area)
+--- Forum: Probleme tehnice (https://www.animezup.com/forum/Forum-Probleme-tehnice)
+--- Subiect: Probleme de rezolvat (/Thread-Probleme-de-rezolvat)

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Probleme de rezolvat - Ryuu - 22-04-2010

Nu e o problema ci o rugaminte...nu am stiut unde sa postez >.>
Pai nu se pot activa automat mesajele private pentru ca e stresant.Poate acea persoana nou venit nu stie ca trebuie sa le activeze si astefl nu putem comunica cu cineva >.<.
Nu exista o sansa sa fie activate automat?
Am mai zis...e chiar stresant ...

RE: Probleme de rezolvat - Flaw - 22-04-2010

Ar fi trebuit sa fie activate automat, nu stiu exact de ce se intampla asa >.<
O sa incerc sa ma uit la setari

RE: Probleme de rezolvat - Denny - 22-04-2010

Flaw, am o intrebare, de unde nu stie ryuu ca poat euserii aia noi si-au dezactivat singuri pm-urile si el nu stie asta ? Si acel user de exemplu face pe prostul ca nu stie ? ._.'
Luati toate posibilitatile in calcul, d'oh. Si daca e asa spune-i al ala sa si-l activeze, daca nu e un user 'stabil' ci unul migrator da-i pace, eu personal ... nu ma prea involucrez cu d-astia, vin si stau o sapt pe site si dupaia se tireaza. .-.'

RE: Probleme de rezolvat - Ryuu - 24-04-2010

Flaw,shout-ul e putin cam enervant >.>
Adica nu poti pune macar 10 mesaje pe el?Sa nu fie 5...Inteleg ca erorile erau de la vechiul shout dar parca ala era mult mai bun ca acesta >.>
Deci se poate rezolva problema asta?[daca se poate numi asa]
sa fie puse macar 10 mesaje,nu 5 T_T'

RE: Probleme de rezolvat - Flash - 25-04-2010

Cu privire la shout, îmi place noul shout nu mai dă erori la forum, dar totuşi pe acest shout toată lumea se poate da drept altcineva schimbându-şi numele care li se afişează pe shout. Adică azi mi s-a întâmplat să vorbesc pe shout şi deodată altcineva vorbea cu nickul meu şi totuşi e chiar enervant pentru că poţi fi acuzat de spam, înjurii şi altele pe degeaba, dacă să spunem userul x înjură pe shout cu numele tău, oalele îţi vor cădea ţie în cap, nu ? Nu ştiu, se paote face ceva în privinţa asta ?

RE: Probleme de rezolvat - Flaw - 25-04-2010

Nu, oalele nu ti se vor sparge tie in cap. Administratorii au acces la IP-ul de pe care s-a postat fiecare shout deci daca cineva are chef de glume proaste va primi ban.
O sa incerc si sa implementez un sistem de autologin in shout, sa va logheze automat cu nick-ul vostru dar nu garantez reusita. Shout-ul nu e codat de mine si nu stiu inca sigur daca o sa o scot la capat. Pe de alta parte.. nici foarte complicat nu este incat sa risc sa imi prind urechile prin cod. Uite, o sa incerc

RE: Probleme de rezolvat - Rina - 25-04-2010

Scuzati deranjul si mai ales la ora asta, dar am si eu o mica problema.
Am incercat sa pun sign si nu prea....merge
CP-Schimbare semnatura- Activeaza... si cand dau la "activeaza" ramane setata tot optiunea cu "nici o actiune"
fac eu ceva prost? :-S plz help

RE: Probleme de rezolvat - Flaw - 25-04-2010

@Ryuu: Scuze, nu iti observasem postul prima data.
Da, se pot pune mai mult de 5 mesaje dar pe urma s-ar lati prea mult shout-ul. Poate o sa mut limita la 7.

@Rina: Ce tema folosesti? Incearca sa treci pe Zup Winter Theme si sa schimbi dupa aceea semnatura 39

RE: Probleme de rezolvat - Rina - 26-04-2010

A gata cu tema asta merge perfect
arigato gozaimasu 4
si am alta problema acum si imi pare rau ca fac atatea dar sunt mai noua 20
am postat la fan fiction si a dat o eroare urata si topicu s-a cam...dublat si nu merge sters desi are iconita. Imi zice ca n-am permisiunea sa fac asta 20 help si imi pare rau2

RE: Probleme de rezolvat - Flaw - 27-04-2010

Ce eroare ti-a dat? Mai tii minte ce scria?