22-04-2010, 11:31 AM
hey!^^
Scuze Aly,dar tu trebuia sa critici povestea,nu persoanele care lasa comentarii.Orcum,nu a criticat-o pe mada_saku ca personalitate,ci cum a scris ficul.Adica,nu poti sa zici ca ai criticat ficul,nu?Cineva l-a scris si pe ea trebuie sa o critici,ca doar trebuie sa invete din greseli.Poate sunteti prietene,dar ar trebui sa o lasi pe ea sa rezolve singura daca are ceva de rezolvat.
Deci,incep:
Este foarte mic capitolul tau si nu prea iti dau seama m-ai de nimic.
-Dialog,este mult,dar nu prea mi s-a parut sec.Bine,poate putin...
-Naratiune,cam putina.Actiunea...ar trebui sa-i opresti banda de alergat.
-Desriere=30% din cat ar fi fost necesar sa pui...Puteai sa exprimi mai bine sentimentele Sakurei,sa descrii locuinta ei,personajele...etc.
Greeseli gramaticale...treaca , merge,le are toata lumea!
Ideea:originala.Imi place foarte mult ideea ta^^Sper ,sa o dezvolti data viitoare mai frumos!
Astept continuarea!^^ sa-l faci mai lung!
Scuze Aly,dar tu trebuia sa critici povestea,nu persoanele care lasa comentarii.Orcum,nu a criticat-o pe mada_saku ca personalitate,ci cum a scris ficul.Adica,nu poti sa zici ca ai criticat ficul,nu?Cineva l-a scris si pe ea trebuie sa o critici,ca doar trebuie sa invete din greseli.Poate sunteti prietene,dar ar trebui sa o lasi pe ea sa rezolve singura daca are ceva de rezolvat.
Deci,incep:
Este foarte mic capitolul tau si nu prea iti dau seama m-ai de nimic.
-Dialog,este mult,dar nu prea mi s-a parut sec.Bine,poate putin...
-Naratiune,cam putina.Actiunea...ar trebui sa-i opresti banda de alergat.
-Desriere=30% din cat ar fi fost necesar sa pui...Puteai sa exprimi mai bine sentimentele Sakurei,sa descrii locuinta ei,personajele...etc.
Greeseli gramaticale...treaca , merge,le are toata lumea!
Ideea:originala.Imi place foarte mult ideea ta^^Sper ,sa o dezvolti data viitoare mai frumos!
Astept continuarea!^^ sa-l faci mai lung!
Ciumpy