18-04-2010, 05:44 PM
(18-04-2010, 05:28 PM)pwpyk A scris: In primul rand nu ai declaratia si pentru asta ti se va inchide " ficul "Nu are nevoie de "declaratii", alea le dai la politie, are nevoie de disclaimer, care nu inseamna declaratie
(18-04-2010, 05:28 PM)pwpyk A scris: Ideea este zic eu ORIGINALA ceea ce este super bine . Adica peste tot pe unde puteai descrie ceva , tu ai scris cam asa :Nu mai spune la lume cum sa isi scrie ficul si ce fraze sa utilizeze, vrei sa le zici, fa-ti fic, plagiezi, iei avertizare, foarte simplu.
" Era baiatul de care m-am indragostit.Dar el nu mai conteaza acuma. " => puteai sa-l descri putin pe acest " baiat " . Puteai incepe propozitia in felul urmator : Era baiatul de care m-am indragostit cu " X " ani in urma , dar parintii nu au fost de acord cu el si m-au indepartat de acesta .
(18-04-2010, 05:28 PM)pwpyk A scris: Dialogul este SEC , PLICTISITOR , NU MA ATRAGE ! Si dupa ce mai mai este si sec , in capitolul tau domina dialogul .Invata tu romana, caci fraza ta nu are sens, daca pui la sfarsit dialogul, atuncea nu mai ai ce cauta cu el la inceput.
(18-04-2010, 05:28 PM)pwpyk A scris: NU TE-AM CRITICAT PE TINE CI FICUL !Iti dau eu tie avertizare daca mai insirui chestia asta din reguli, nu sunt atat de proasta sa-mi dau seama ca zici de fic si nu de ea, plus ca am o varsta si cred ca stiu sa citesc.
pwpyk, las-o mai incet, nu esti mai buna ca ea la ficuri, ai nevoie de experienta sa sciri un fic, si primul fic mereu va fi varza, asa ca, las-o mai incet cu luatul de newbie >.<