Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

vampirii si jurnalele lor

Mersi pentru comentari si stiu ca am facut o prostie.. Ana P.o.V nu e complet asa ca e cam cuidat.... Dar acum o sa postez continuarea. Maine cred ca pun si un extra.

Ana P.O.V continuare:

Ma duc in bucatarie si ma asez la masa langa tata, pe partea dreapta a mesei. La scurt timp vine si Lori care se aseaza in dreapta mea si imi da un picior in genunchi. Ma uit urat la ea si imi arata undeva in jos. Ma aplec si i-au un bilet pe care scria : Dupa masa la mine in camera. Aprob si incep sa mananc salata pe care mi-a facut- o mama pentru ca seara mancam doar fructe si legume. Termin si ma duc in camera Laurei. Aceasta era de culoarea sampaniei si era amenajata cu gust: in partea stanga a usii era un pat mare cu scheletul de metal si cuvertura galbena. In stanga si in dreapta patului este un dulap din lemn de nuc. Pe peretele opus usii era un geam mare cu o perdea bogata bej. Pe jos este un covor moale, mare si mov, pe tavan era o lustra gen candelabru .
- Stai jos si fii atenta. In weekend mama si tata pleaca asa ca vreau sa dau o petrecere. Sa nu incerca sa ma opresti pentru ca nu o sa reusesti dar ti-am zis ca sa fii pregatita. Este sambata seara la sapte si invit majoritatea clasei dar poti sa aduci pe cine vrei atata timp cat nu stau in drum. Atat am vrut sa-ti spun, poti sa pleci.
Ma ridic de pe scaun, ii spun noapte buna si plec la mine in camera mea unde il gasesc pe Damon cu inca un baiat.
- Okai 1. Cum ai intrat?
2. Ce cauti aici?
3. El cine e? In ordine, te rog spun si ma asez pe pat invitandu-I sa faca la fel. Se aseaza si incepe sa povesteasca.
- 1. M-am urcat in nuc si am intrat pe geam.
2. Am vrut sa-ti prezint pe cineva
3. El, spune aratand spre baiatul de langa el, este fratele meu,Stefan.
- Sa ghicesc, celalalt vampir indragostit de Katherine. Ii vad cum lasa capul in jos si spun un scuze soptit. Eh, trecand peste asta, vroiai doar sa mi-l prezinti pe fratele tau si atat sau mai e si altceva?
- Ar mai fi ceva. Vreau ca la scoala sa stai numai cu noi si atat. Ridic usor din sprancene si continua. Simtim o prezenta, ceva mare dar nu stim ce, asa ca imi fac griji pentru tine.
- How sweet , dar pot sa-mi pastrez singura de grija dar ca sa-ti fac pe plac, in weekend sormea da o petrecere, veniti daca vreti . Ne vedem maine la scoala. A, pot vorbi si cu Stefan, nu? La scoala ma refer.
- A da, cred ca da. Deci ne vedem maine.
Ies pe geam iar eu ma bag in pat si adorm in cateva minute. A doua zi ma trezesc, ma duc la baie, imi fac un dus scurt si ma imbrac intr-o rochita ,pana deasupra genunchilor, portocalie cu buline albe , imi prind parul intr-o coada facuta sus si ma incalt cu pantofi albi cu toc. Imi iau ghiozdanul, arunc cateva carti, caiete si cobor la micul dejun. Parintii erau plecati la serviciu asa ca sormea a facut de mancare. Ii spun ca o sa vina si Damon la petrecere si o vad cum zambeste “pe sub mustati”. Astazi vreau sa merg pe jos ca altfel se depune prin parti ce am mancat. Imi i-au o geaca scurta, alba din piele si plec spre liceu. Merg drept inainte, la dreapta si continui sa merg pana vad liceul, pe dreapta. Intru si merg la primul etaj unde il gasesc pe Stefan. Lumea se uita putin ciudat la noi pentru ca eu eram mai mare cu un an decat el si clasele noastre sunt la etaje diferite. De la Stefan ajung la Caroline, cu acordul lui bineinteles, pe care nu am mai vazut-o de mult. Se pare ca uraste o fata, Elena, care e in aceeasi clasa cu Stefan. Ma intreb cum arata. Aud clopotelul si ma indrept spre clasa. Bianca si Jess erau deja in clasa si vorbeau. Dar acolo, printer elevi era si Damon care…

Pa! Astept comentari, sfaturi, critici...

Răspunsuri în acest subiect
vampirii si jurnalele lor - de morfo - 31-03-2010, 10:40 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 12-04-2010, 09:42 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Zăpă - 15-04-2010, 02:47 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 15-04-2010, 06:45 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 03-05-2010, 10:20 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 04-05-2010, 12:07 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 18-05-2010, 12:48 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 26-07-2010, 03:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)