08-03-2012, 04:49 PM
Hei, nu as dori acum sa critic pentru ca sunt lenesa si nu prea am multe idei. Vreau sa zic doar ca: "Ai facut o...", stai! "In ultimul desen e barbat, nu-i asa? Stiu eu! Stiu eu! I-am vazut sfarcul si nu are sani, deci merg pe varianta ca e barbat ". Asa... cum zieam: "Desenezi frumos si ai facut unele... mici capodopere. *laughs*"
Primul desen din penultimul post mi-a atras atentia (defapt, cand iti arunci ochii peste post ti se par ca sunt coperptile la niste manga-uri -asa mi s-a intamplat mie *laughs*). Imi aduce aminte de Hachi (din NANA) cand era acea sarbatoare de se imbracase in kimono si nu putea sa aprinda... aaa... o artificie? (suna ciudat articularea)
Primul desen din penultimul post mi-a atras atentia (defapt, cand iti arunci ochii peste post ti se par ca sunt coperptile la niste manga-uri -asa mi s-a intamplat mie *laughs*). Imi aduce aminte de Hachi (din NANA) cand era acea sarbatoare de se imbracase in kimono si nu putea sa aprinda... aaa... o artificie? (suna ciudat articularea)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2